Şimdi Ara

Gt70 0ne Dragon Edition 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi computexten once dragon edition 2 modelini acikladi ve icinde haswell islemciyle gt780m olucagi soyleniyor. Cikis tarihi olarakta computex yani 4-5 haziran gosteriliyor. Bu alet ciktiginda turkiyeye direk gelirmi fiyati ne olur arkadaslar ben gt70 0ne almayi dusunuyodum hatta siparis vermek uzereyim ama haziranda turkiyede olursa beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 835 veya Dragon Edition alacaktım fakat Dragon Edition 2'yi görünce beklemeye karar verdim artık ne zaman gelirse.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -UnBaLanceD- -- 24 Mayıs 2013; 20:25:07 >
  • 2012 senesinde nisan sonuna doğru ivy bridge çıkışını gerçekleştirmişti 15 haziran gibi asus g75 20-25 haziran gibi de msi gt70 modeli türkiyeye gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

2012 senesinde nisan sonuna doğru ivy bridge çıkışını gerçekleştirmişti 15 haziran gibi asus g75 20-25 haziran gibi de msi gt70 modeli türkiyeye gelmişti

0ne modelinin cikisiyla turkiyeye gelme zamsnlarini bilitomusunuz? Mesela su anki gtx680mli dragon yurtdisinda ne zaman cikmisti? Tr daha yeni geldi

• one modeli 2012 yaz sonuna doğru çıkmıştı hatırladığım kadarıyla ama msi tr one modellerini getirmedi 670m li modeller vardı hep tr de ocak-şubat gibi geldi anca 680m li modeller. Eğer msi 770m li modellerde yapmayacaksa bence temmuz ağustos gibi 780m li modelleri gelir tabi hiçbirimiz kesin olarak bilemeyiz ama aceleniz yoksa beklenmeli
  • Ben temmuz sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum .Umarım gelir ve çok pahalı olmaz.Onu beklerkende eskileri kaçırmayız inş...

• ben de gtx680m'li dragon edition almayı düşünüyordum bu ne zaman gelir türkiyeye ? almışken en iyisini almalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlarda cok pahali olurlar, 2500 civarina haswell islemcili iyi bir sli olan bi laptop olsa da emektar acer 5105 i yigenlere verip degisiklik yapsam

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Bunlarda cok pahali olurlar, 2500 civarina haswell islemcili iyi bir sli olan bi laptop olsa da emektar acer 5105 i yigenlere verip degisiklik yapsam

haswell ile ivy bridge arasında pek fark olmadığı söyleniyor. bu bilgisayarı alacak olanlar da büyük ihtimalle ekran kartı için alacaklar.
  • Benim acelem yoktu. Haziran sonu temmuz gibi dusunuyordum zaten. Cok fark yok densede yeni seri yinede iyidir

• Mühendislik örneğini Türkiye'de incelendi Teknopat tarafından tahmin ediyorum çıktığı zaman Türkiye'ye gelmesi zaman almayacak. Bence bekle sonuçta dünyanın en hızlı mobil işlemcisi ve dünyanın tek gpu'lu en hızlı ekran kartına sahip bir bilgisayardan bahsediyoruz beklemene değecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Mühendislik örneğini Türkiye'de incelendi Teknopat tarafından tahmin ediyorum çıktığı zaman Türkiye'ye gelmesi zaman almayacak. Bence bekle sonuçta dünyanın en hızlı mobil işlemcisi ve dünyanın tek gpu'lu en hızlı ekran kartına sahip bir bilgisayardan bahsediyoruz beklemene değecektir diye düşünüyorum.

fiyatı ne kadar olur ki? bunun yanında dragon editionda olduğu gibi gaming mouse , sırt çantası falan verilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

quote:

Mühendislik örneğini Türkiye'de incelendi Teknopat tarafından tahmin ediyorum çıktığı zaman Türkiye'ye gelmesi zaman almayacak. Bence bekle sonuçta dünyanın en hızlı mobil işlemcisi ve dünyanın tek gpu'lu en hızlı ekran kartına sahip bir bilgisayardan bahsediyoruz beklemene değecektir diye düşünüyorum.

fiyatı ne kadar olur ki? bunun yanında dragon editionda olduğu gibi gaming mouse , sırt çantası falan verilir mi

Msi her ürününde veriyo o hediyeleri fiyatı belli değil tabi ama şahsi fikrim dragon editiondan biraz daha pahalı olacaktır öyle uçurum falan beklemeyin

• Teknoloji marketlerde teşhir edilir mi aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAK!

Teknoloji marketlerde teşhir edilir mi aceba

Edilirsede dokunmak için para alırlar :D :D :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAK!

Teknoloji marketlerde teşhir edilir mi aceba

Edilirsede dokunmak için para alırlar :D :D :D

• gtx 780m yuh :D gtx680mxden bile daha iyi
  • 2-3 ay sürer gelmesi.
  • Pcdepo canlı destekten sordum temmuz gibi stoklarda olacakmış..

• sanalmarketim listelemiş. 1-2 haftaya gelir sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.