Şimdi Ara

GT540 Optimus Sorunum !!! (supercharger)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -------------------------------------------------------------------------------------
    2 gün önce itibariyle android 2.3.5 cynogen mod 7 costum rom kurdum telefonuma. sorun yaşamadım.
    Bugün, telefonu rahatlatmak ve hızlandırmak için supercharger v6 kurmaya karar verdim. Kullananlar bilir.
    Kurmak için busybox 1.8.2 version gerektiğini söylüyor. Şuan mobil internet veya wireless ım olmadığı için apk olarak biryerden 1.8.0 versionunu buldum. onunla denedim fakat supercharger'ı kuramadım. Sonra doğru versionu buldum. eskisini kaldırdım bunu kurdum. açmaya çalışıyorum fakat "BusyBox Has Been Granted Permission By Superuser" şeklinde bir bildiri çıkıyor. ve siyah ekran şeklinde kalıyor. Sonra sdcard'a girmek için root explorerı çalıştırdım. ondada aynı şekilde "Root Explorer Has Been Granted Permission By Superuser" hatasını veriyor. siyah ekran kalıyor ve açılmıyor. reboot denedim çözüm yok. bilgisi olan varsa acil beyler ?
    ne yapmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarqon

-------------------------------------------------------------------------------------
    2 gün önce itibariyle android 2.3.5 cynogen mod 7 costum rom kurdum telefonuma. sorun yaşamadım.
    Bugün, telefonu rahatlatmak ve hızlandırmak için supercharger v6 kurmaya karar verdim. Kullananlar bilir.
    Kurmak için busybox 1.8.2 version gerektiğini söylüyor. Şuan mobil internet veya wireless ım olmadığı için apk olarak biryerden 1.8.0 versionunu buldum. onunla denedim fakat supercharger'ı kuramadım. Sonra doğru versionu buldum. eskisini kaldırdım bunu kurdum. açmaya çalışıyorum fakat "BusyBox Has Been Granted Permission By Superuser" şeklinde bir bildiri çıkıyor. ve siyah ekran şeklinde kalıyor. Sonra sdcard'a girmek için root explorerı çalıştırdım. ondada aynı şekilde "Root Explorer Has Been Granted Permission By Superuser" hatasını veriyor. siyah ekran kalıyor ve açılmıyor. reboot denedim çözüm yok. bilgisi olan varsa acil beyler ?
    ne yapmam gerekiyor ?

Merhaba tekrar recovery atıp sistemi yenileyin busybox eski halini alınca sorun düzelir. hatalı busybox kurulumu yapmışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia optimus sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.