Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ferrari Challenge için bir arkadaş ödünç ferrari verebilir mi ?

(Bu arada Küçüklüğümden beri ferrari takip ederim nişantasında şöyle bir cümle kurmak aklımın ucundan geçmezdi lan kazu ne adamsın be )
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Arkadaşlar Ferrari Challenge için bir arkadaş ödünç ferrari verebilir mi ?

(Bu arada Küçüklüğümden beri ferrari takip ederim nişantasında şöyle bir cümle kurmak aklımın ucundan geçmezdi lan kazu ne adamsın be )

Pembe 458 italia uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Boyanıyorsa kaç paraysa verir boyarım aga yada dış kameraya almadan oynarım ne yapalım alamıyorz madem

• quote:

quote:

quote:

Boyanıyorsa kaç paraysa verir boyarım aga yada dış kameraya almadan oynarım ne yapalım alamıyorz madem

Şaka şaka pembe değil. Tam Red.. Geri atmak şartıyla ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka şaka pembe değil. Tam Red.. Geri atmak şartıyla ama.

Geçeyim bölümü geri veririm şimdi yollarsan büyük ihtimal yarıştan sonra hemen oynar geri veririm

• Tamam kardeş sen benim psn'i ekle, gönderiyim. psn: el_jericho
  • Herşeyim hazır, odanın açılmasını bekliyorum :)
  • Bende mi kelek var yoksa oda açılmadı mı henüz?
  • Yarış 21:15'teymiş arkadaşlar...
  • bende katılmak istediğimi belirtmiştim ama bi geri dönüş olmadı..neyse yarış başlamıştır zaten şimdiye katılan herkese ii eğlenceler
  • Evet yarış çok güzeldi. Her ne kadar 6. turda kazalar olup oyun yarıda kesilsede, 42 tur'u 12 kişi falan tamamladık. 1. Computeus_TR. Tebrik ederim.
  • 1.olan arkadaşı tebrik ederim 33.turda 9. İken internet kopması lanet bir durum umarım hiçbirinizin basına gelmez böyle internet sisteminin ben taa... Neyse önümüzdeki hafta tekrar görüşmek üzere yarış için herkeze teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

1.olan arkadaşı tebrik ederim 33.turda 9. İken internet kopması lanet bir durum umarım hiçbirinizin basına gelmez böyle internet sisteminin ben taa... Neyse önümüzdeki hafta tekrar görüşmek üzere yarış için herkeze teşekkürler

Usta o senmiydin yav? Gül gül öldüm valla.. Neyse takma kafaya. Bide benle ilgili bi muhabbet döndü orada. Naptım anlamadım.

• Computeus_TR'yi tebrik eder, yarışan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Kısa süreli tecrübemde bir arkadaşla rekabet ederken kızdırdım herhalde, bana korna falan çaldı :)
    Kusura bakmasın.

Maalesef ben de bağlantı sorunu yaşadım.
    Modem ve internet bağlantısı olduğu halde, hatta psn bağlantısı bile aktif olduğu halde odadan düştüm.
    Daha sonra 2-3 sefer yarışı izlemeye çalıştım ama 5 turdan fazla bağlı kalamadım.

Bir de Zala'nın tavsiye ettiği(Jabra BT 2035) kulaklıktan aldım ama bir türlü kullanmayı beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delitez -- 16 Ocak 2011; 22:53:25 >
  • Güzel zaman geçirmemizi sağlayan arkadaşlara teşekkürler.

Bugün şanslı bir günümdü. Mefluc ve EfkanBirkiye benden hızlılardı. High-Summoner ile çok yakındı hızlarımız. Mefluc bağlantı sorunu yaşadı ve koptu. EfkanBirkiye'nin son virajda kayan aracı pite girdi ve zorunlu bir pit yapmak zorunda kaldı. Daha sonra biraz yavaş kaldı sanıyorum. İlk turlardaki performansını sürdürse büyük ihtimal beni yakalayabilirdi. EfkanBirkiye 9. turda koptuktan sonra 11. tur civarı, çok çekiştiğimiz High-Summoner bir hata yaptı ve geri kaldı. Geri kalınca hava koridorumdan yararlanamadığı için farkı sabit tutabildim. Ama işte şansızlık onu da vurdu. 17. turda birlikte pite girdikten sonra EfkanBikiye gibi onunda aracı son virajda kaydı ve 18. turda tekrar pit yapmak zorunda kaldı.

Son 17 tur yine tek kaldım. Hata yapmadan sürünce de yine galibiyet geldi.
  • Computeus'u tebrik ediyorum, gayet başarılı ve konsantre bir yarış çıkardı.
    Dördümüz arasında geçen mücadeleyi de çok iyi açıklamış, şanssızlık işte.. Böyle bir talihsizlik aynı yarışta iki kişinin de başına hiç gelmemiştir muhtemelen.
    Katılan ve bizlerle yarışan tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık.
    Kusurumuz olduysa affola.
    Saygılar.
  • selamlar,öncelikle yarışa katılan herkese teşekkürler, computeus u ayrıca tebrik ediyorum,istikrarlı bir şekilde devam ediyor yarışlara,sunucu ile bağlantım kesildi ama sorun değil,inşaALLAH önümüzdeki yarışlarda computeus u geçmeye çalışacağız :) computeus efsane mi oluyorsun ne.. arabalarının kayması sonucu pite giren arkadaşlara da geçmiş olsun diyeyim.. e kolay değil 40 turdan fazla sürüyoruz emek var..
  • Computeus tebrik ederim kardeşim. Güzel yarıştı. 2. turda 4.5 sn ceza geldi. Çözebilmiş değilim. Bana çarpıldı cezayı ben aldım. Sonra film koptu.
  • Computeus tebrik ederim kardeşim.

Yarışı tamamlayan herkese ayrıca teşekkür ederim. hepinizin ellerine sağlık.

*** yarışta anlamadığım , anlam veremediğim olaylar oldu. önümde giderken yok olan arabalar , sıralama turlarında görünmeyen şeylere çarpmam...

bir ara beni geçmeyen çalışan arkadaşların birbirleri ile mücadelesi sırasında bana çarpması ve benim duvara girmem , akabinde sağ ön tekerleriğimin hasar alması ve direksiyonun dönmesine tepki vermemesi de kötü oldu benim için.

diğer arkadaşların da bazı tepkileri , sıkıntıları oldu.
    Lütfen PM ile bana ulaşıp herhangi bir şikayetinizin olup olmadığını bildirin. bana PSN'den ve forumdan 1-2 şikayet geldi.
    şikayetleriniz olursa yarışı oturup baştan sona izleyeceğim. aslında dediğim gibi 1-2 şikayet var. bu sebeple de izleyeceğim.

yarış esnasında veya bittiğinde mikrofonlarınızdan serzenişlerde ve kızgın ifadelerde bulundunuz. yarış içinde bu tür konuşmaları yapmamanızı , sorunlarınızı yarış bittiken sonra çözerek yarış esnasında konstantrasyonu dağıtmamanızı rica ederim.

Lütfen beyler.. ilk yarıştaki çizgimizi koruylaım.

• Evet ilk yarış sorunlarla gergin başladı..Belki isteyerek belkide oyundaki laglardan kaynaklanan ısrarlı çarmalar can sıktı..Fakat sonradan başladığımız yarışta sorunları aza indirmeyi başardık ve başarılı yarış çıkardık...Yine güzel bir yarış oldu sıralama bu sefer daha çok değişti yarış içinde...Gerçi kendi sürüşümü hiç beğenmedim..Yarıştan önceki denemelerimde 1.18.843 e kadar indirdiğim tur süresi yarışta ne hikmetse 1.23. lerde gezindi..Başlarda bi çarpma cezası aldım sonra bi baktımki fark 30-40 saniyelere çıktı bi anda..Bu kadar çabuk nasıl açıldı fark anlamadım...Computeusa yine tebrikler bu işi gerçekten iyi biliyo..
    Yarışın tekrarını izlerken aslında farkın açılmasının nedenini daha iyi anladım..Ben virajları dönerken lastiklerimden acayip duman çıkıyodu yani lastikleri eriterek gidiyodum..Benim lastiklerim sıfıra geldiğinde Computeusu izlemeye geçtim ve lastikleri daha yarıya inmemişti...Sanırım yarıştan önce konuştuğumuz Bekir abi haklı çıktı..Lastikleri koruyarak ilerlemek gerekliymiş..Viraj alırken lastikleri kızartmamak lazımmış..
    Herşeye rağmen son iki turda 8. likten 6. lığa çıkmayı başarabildim...
    Katılım bu sefer daha yüksekti bu güzel ama bazı arkadaşların bağlantıları çok sorunluydu..Mesela mefluc ilk yarıştada bu yarıştada arabası zıplaya zıplaya gider gibi görünüyor..Bi bakıyosun sağda bi bakıyosun solda..sonra zaten koptu bağlantısı ama bağlantı kalitesini arttırması gerek bence...
    Baştaki gerginlikleri unutarak bu kadroyu koruyup ilerleyelim..Bi sonraki yarışı bekliyoruz..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.