Geçen sene ps3 almıştım ingiltereden Tr de birader için.
aldığım sırada bir tane cd kapağı verdiler. içinde CD key tarzı numara vardı ve PStoreden 4 oyun indirme hakkım olduğunu söylemişlerdi.
bende o zaman kaldığım yerde internetten GT5'i indirdim. fakat bugün burada bulunduğum başka bir ülkenin sitesinde GT5 pre order yazıyordu. anlamadım ben hangi oyunu yükledim ?
ayrıca TR de evdeki kardeşim yüklediğim oyunu oynayamadığını söyledi.
nete bağlamadıTrye gittikten sonra. oyunu çalıştırdığında hata kodu verip açmıyormuş oyunu.
sebebi nedir ?
güncel ...
Sanırım GT5 Prologue i indirdiniz Hatırladığım kadarıyla oyunu oynamak için satın alınan psn ile giriş yapmak gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkster
Sanırım GT5 Prologue i indirdiniz Hatırladığım kadarıyla oyunu oynamak için satın alınan psn ile giriş yapmak gerekiyor
tam olarak açıklarmısın ?
Verilen kodla gt5p'yi uk psnden indirmiş. İnternete bağlanıp, uk psnle login olması lazım.
SONY_55 nerdesin? GT5 konusunda uzmandır kendiside
Şimdl gelir anlatırken gt5in üstünden girer, altından çıkar.
tam olarak açıklarmısın ?
Oyunu oynayabilmek için önce oyunu satın aldığın psne girmen gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
Geçen sene ps3 almıştım ingiltereden Tr de birader için.
aldığım sırada bir tane cd kapağı verdiler. içinde CD key tarzı numara vardı ve PStoreden 4 oyun indirme hakkım olduğunu söylemişlerdi.
bende o zaman kaldığım yerde internetten GT5'i indirdim. fakat bugün burada bulunduğum başka bir ülkenin sitesinde GT5 pre order yazıyordu. anlamadım ben hangi oyunu yükledim ?
ayrıca TR de evdeki kardeşim yüklediğim oyunu oynayamadığını söyledi.
nete bağlamadıTrye gittikten sonra. oyunu çalıştırdığında hata kodu verip açmıyormuş oyunu.
sebebi nedir ?
HOcam gt5 daha çıkmadı senin indirdiğin prologue versiyonu bir çeşit demo olarak görebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme