Şimdi Ara

GT5'i MORFARE'den Alanlar, YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 14 kasımda satın aldığım GT5 hala elimde değil. Ve işin komik tarafını söyleyeyim, kargomun durumu TESLİM EDİLDİ. Evet haftasonu evde değildim ancak başka birine teslim edildiyse bizzat kargo şirketi tarafından bilgilendirilmem gerekmiyor mu? Kargom nerede hiç bir fikrim yok, morfare zaten telefonunu açmıyor. 5 gün oldu insaf yahu!!!

Bu nasıl iştir anlamadım arkadaşlar. Yardım edebilecek olan var mı?

• Kargo şirketine git, kime teslim etmişler öğren, kime teslim ettilerse o kişinin kimliğini gösterip evrağı imzalamış olması lazım...
  • bende morfareden aldım ama 1 gun gecikmelide olsa elime gecti.

arkadasın dedigi gibi mng kargoya git bi sen
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • İlk önce morfareye şu soruyu sor oyunu nezaman gönderdiniz ve faturanın tarihi kargoya veriliş saati.....
    2.Kargoyu alan kişi ve getiren kişinin adı kime vermiş kime teslim etmiş ?

Bunların cevabını buraya yaz ondan sonra olmadı bende yardımcı olcam ama önemli olan bunlar

Morfareye 5 gündür ulaşamıyorsan eğer Sony ana bayisine bağlılar acil derecede şikayetini bildir telefonlarıma ve maillerime cavap vermiyorlar ve ağır tabir olarak dolandırıldıgı idda etki ortalık bi karışsın orda sahibine cepten ulaşılır...... Ki zaten morfarenin adamları burdan forumuda takip etmekteler .......

Eğer 5 gündür telefonu açmasalardı çoktan sony nin ana merkezine telefon etmiştim hepsi oraya bağlı kargo şirketinden malı almışım ama imzam nerde sonuçta onun bir kopyası var gösterin diye kargo şirketine giderdim sen hiçbirşey yapmamışsınki ......
  • Morfare'nin internet sitesine dün akşam bıraktığım soruya cevaben bugün telefonumdan aradılar, kargomun kime teslim edildiğini söylediler. Kargo cumartesi akşamı bir komşuma teslim edilmiş, ancak ne kapıya bir kağıt bırakarak ne de başka bir yolla hiç bir şekilde beni bundan haberdar etmemişler.

Morfare'ye teşekkür ediyorum teslim edilen kişiyi buldukları ve beni mng kargo ile muhattap etmedikleri için. Ancak daha sorumlu bir şirketle çalışmalarını tavsiye ederim. Sonuçta ise söyledikleri isimden pakedi aldım ve şimdi oyun kuruluyor. Aslında olay cok basit, ama nedense ben web sitesinde yazan "teslim edildi" durumu dışında bir hususta bilgilendirilmedim.

@Strongiron, morfareye ulaşamadığım saatte kapalılardı sanıyorum. Şehir dışında olduğumdan, döndüğümde saat 8 gibi aradım ve açmadılar. Yanlış anlaşılma olmasın.

Hepinize yardımları için teşekkür ediyorum. Herkese iyi oyunlar!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.