Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acemi serisi için kullanılacak yaris 1.5 rs 07 var bende modifiye ile 180 beygir yaptım ilk denemede altın kupa aldım çok kolay yarış kazanılacak araba takasta japon klasiği arıyorum model farketmez araba ham da olabilir modifiyesini ben yaparım şimdiden teşekkürler aracı 15.000 e aldım 50.000 masraf yaptım
  • merhaba arkadaşlar o kadar x1 dağıttım artık biride bana ferrar, f1 gönderir :)))) diye umuyorum :)))

bu arada bugün doğum günüm bana gt5 1979 model bi honda civic armağan etti bunca yıldır oyun oynarım bu kadar insanı sevindiricek bir oyun oynamamıştım adam doğum günü hediyesi veriyor :))))

Mesut
  • kullanmıyorsa 79 model civic i bana verebilir misin 1 hafta sonra veririm klasik araç yarışlarını alıcam
  • merhaba

formula gt araçları nereden alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

merhaba

formula gt araçları nereden alınıyor.

Çevrimci otogaleri var ordan bulabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

kullanmıyorsa 79 model civic i bana verebilir misin 1 hafta sonra veririm klasik araç yarışlarını alıcam

üstad o araçla geçilmez o yarışlar ben sana toyota 7 gönderirim bir kaç güne kadar o en iyisidir
  • hala x1 ve toyota arıyorum cumartesiye kadar biri gönderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmst

quote:

kullanmıyorsa 79 model civic i bana verebilir misin 1 hafta sonra veririm klasik araç yarışlarını alıcam

üstad o araçla geçilmez o yarışlar ben sana toyota 7 gönderirim bir kaç güne kadar o en iyisidir

hocam ben seni dün eklemiştim toyota 7 için..
  • evet üstad eklediğinde gönderme hakkım yoktu bu akşam atarım diğer bi arkadaşada cumartesi ancak göndericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertulan5

hala x1 ve toyota arıyorum cumartesiye kadar biri gönderse
  • arkadaşlar çok büyük bir hata yapmışım go-kart arabamı ve kamyoneti sattım ama onlara özel etkinlik varmış hiç bakmamışım şimdi o araçları nasıl geri alabilirim sanırım galeride yok
  • quote:

arkadaşlar çok büyük bir hata yapmışım go-kart arabamı ve kamyoneti sattım ama onlara özel etkinlik varmış hiç bakmamışım şimdi o araçları nasıl geri alabilirim sanırım galeride yok

bende bir tane fazla var psn ver atıyım
  • Chaparral 2j arıyorum. Karşılığında 20 milyonluk Ferrari, Ford ve Jaguar(Facebook'un verdiği değil. Oto galerisinden alındı)'dan birini verebilirim. Önceliğim bu arabadır.
    Ayrıca elimde RedBull X2010 var güzel arabalarla takaslayabilirim. Uyarıyım 290 küsür arabam var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiAxiSheytan -- 12 Şubat 2011; 10:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiAxiSheytan
    Chaparral 2j arıyorum. Karşılığında 20 milyonluk Ferrari, Ford ve Jaguar(Facebook'un verdiği değil. Oto galerisinden alındı)'dan birini verebilirim. Önceliğim bu arabadır.
    Ayrıca elimde RedBull X2010 var güzel arabalarla takaslayabilirim. Uyarıyım 290 küsür arabam var :)

Hocam ekle beni atayım chapparalı 2 saat sonra evde olurum psn maximum54
  • TOYOTA 7 RACE CAR istiyorum.Teşekkürler
    psn:lightodark
  • 1979 araca ihtiyacım var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian
    1979 araca ihtiyacım var beyler

Hacı ben atıyım diyecem ama 6 kisiye arac sözüm var
  • Arkadaşlar birsürü kişiye x1 ve chaparral atıldı forumda ama arabayı alan cogu kisi kayboldu forumda bu aracı isteyen arkadaşlara yardımcı olalım ahmet mehmet hasan hüseyin ali veli nerelerdesiniz yaff Cıkın ortaya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiAxiSheytan

Chaparral 2j arıyorum. Karşılığında 20 milyonluk Ferrari, Ford ve Jaguar(Facebook'un verdiği değil. Oto galerisinden alındı)'dan birini verebilirim. Önceliğim bu arabadır.

ford ve jaguarı alabilirim, karşılıpında chapparal ve race car koleksiyonumdan bir araç gönderirim, ekle halledelim psn:zgrmz
  • arkadaşlar bende toyota 7 ve gran turismo formula var angelmst ve BERK* sağolsun gönderdiler. bende başkalarına yardımcı olmak isterdim ama hep kendime araba göndermekten başkalarına gönderme şansım olmuyor üzgünüm =)

şaka şaka

*nıghtguardian psn ne sana gönderiyim 79 model araba. ancak amerikan mı japon mu?
    *mertulan sanada salı toyota 7 gönderirirm almadıysan

bu arada bana

Alfa Romeo >> Spider 1600 Duetto '66
    Plymouth >> Cuda 440 Six Pack '71
    Ford >> Mark IV Race Car '67 lazım arkadaşlar..

psn yerin7kat6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 13 Şubat 2011; 18:25:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.