Şimdi Ara

GT1030 İle GT1050 Arasındaki Fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta içinde bu iki ekran kartından birini alacağım ama bütçemide çok zorlamak istemiyorum. Aralarında çok fark varmıdır yoksa eşit değerdemi performans veriyorlar yardımlarınız bekilyorum.

• GTX 1050 neredeyse 2 kat daha peformanslıdır.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam da oda bütçemi zorluyor biraz oynayacağım oyunar pub fornite falan düşük low ayarlarda 1030 çalıştırmaz mı ?
  • biri at diğeri eşek
  • Fortnite için yeter mi denemedim ama 1030 ile pubg oynanmıyor.

Millet 144fps 144hz monitorde oynarken ben onları 30 fps de vururum diyorsan başka tabi aslında gtx 1050 bile yetersiz ama en azından idare edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Mayıs 2018; 16:57:20 >
    Şuanki ekran kartım asus r7 240 2gb fortnite low ayarlarda takılmadan oynuyorum. 1030la daha iyi olucağını düşünüyorum ama ?
  • GT 1030, R7 240'dan 3 kata yakın daha performanslı eğer 240 ile fortnite'i takılmadan(?) oynadığını düşünüyorsan 1030 seni uçurur.

Tabi benim konu içinde performansını baz aldığım GT 1030 modeli GDDR5 olan model, yeni düşük performanslı GDDR4 modeli çıktı onu baz almıyorum o tamamen çöp kart.

https://www.youtube.com/watch?v=a80mtoQklSo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şu modeli almayı düşünüyorum stok fan ama sıkıntı çıkarır mı ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gt1030-2gh-lp-oc-2gb-gddr5-64bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html
  • Kasa airflowu iyise sıkıntı çıkarmaz kötüyse boost hızı düşer ayrıca GT 1030 daha birkaç ay önce 300'TL'ye sıfırı satılıyordu, 475 TL filan edecek kart değil. 500 TL'ye 1030'a vermek parayı sokağa atmakla aynı şey.

750 TL'ye 1050 satılıyor, fiyatı %50 fazla ama performansı %100 daha fazla bunu almak daha mantıklı.

https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-gtx1050-2gb-128bit-gddr5-o-c-ekran-karti-50nph8dsn8oc.html
  • Bende gigabyte gt 1030 lp var. 1 sene once aldim 390a
    Gt1030 ile 1050 arasinda tabi ki cok fark var. Psun yeterse gtx1050 al bence.
    Pubg nasil acmiyormus anlamadim bende pubg yok ama h1z1 i medium-high de aciyor 40-60 fps.
    Benim pcl express 2.0 bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    PUBG açmaz demedik, 30 fps de oynarsın yani doğru düzgün oynayamıyorsun dedim.

FPS değeri belirtmek yerine ''Açar mı, çalıştırır mı'' gibi saçma sapan kelimeler kuruyorsunuz sonra boşuna tartışma çıkıyor.

He sizin için önemli olan 15 FPS'de olsa oyunun ekrana görüntüsü gelmesiyse GT 1030 tüm oyunları açar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Mayıs 2018; 17:53:36 >
    Anlamadim dedik orada pubgde yok bende bilmiyorum yani dedim ama h1z1 den ornek verdim
    Sakin olun tartisma cikaran yok

• 475TL gibi komik bir fiyat biçilmiş olması gerçekten üzücü. Öyle bir hataya düşmeyin lütfen. O kartın edeceği değer en fazla 300 TL dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devalionsa

Şu modeli almayı düşünüyorum stok fan ama sıkıntı çıkarır mı ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gt1030-2gh-lp-oc-2gb-gddr5-64bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html
    GT 1030 çok fazla ısınan bir kart değil ama üzerine 20-30 tl daha ekleyip fanlı modelini alabilirsin.

• 550 liraya Msi gtx1050 aldım 1 ay önce. Gt1030 için 400 liradan fazla vermeyin. PUBG için 1050 idare ediyor 1030 keyif vermez.
  • 550 liraya msı gtx1050 nerden aldın acaba hocam çok merak ettim ?
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Ebrar Bilgisayar.

Hocam merhaba 5 dakika önce bu ürünü sipariş verdim kdv indirimi varmış kaçırmayayım dedim. Sence nasıl ?

• devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Doğru seçim.
  • Şimdi baktım dediğin fiyata yok hocam. bunu aldım bende

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.