Şimdi Ara

>>>>TOYOTA CAMRY KULLANICILARI - 3 üye<<<< (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
4
Favori
30.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • saltiks S kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun,

    Biraz geç cevap olacak ama ebay'den alışveriş tavsiyesi olarak şunu önerebilirim;

    Bir "tanıdığınızın tanıdığı" da olsa yurtdışında bilhassa almanya, romanya, gürcistan, bulgaristan gibi karayoluyla sık sık Türkiyeye giriş yapılan ülkelerden bir arkadaş bulun. Onun adresine ürünü alıp Türkiyeye seyahat eden biriyle parçayı göndermesini sağlayın.

    Böylelikle ürünü getirebilirsiniz demir perde ülkesi Türkiye'ye.

    Ben de far gibi çok kolay, ve çok acil gerekebilecek parçalara baktım Türkiye'de bırakın 2000 modeli 2008 model için bile bulmak zor.
    Umarım ülkemizi yönetenler önce wikipedi gibi sitelere erişimi açarlar sonra pay-pal vb ödeme sistemlerinin önünü açarlar. Komik duruma düşüyoruz. Acınacak duruma düşüyoruz.
  • merhaba arkadaşlar... dün itibariyle vize işlemlerimi sorunsuz ve kusursuz şekilde tamamladık allahın izniyle . lpg çıkartması yok demiş halbuki vardı görmemiş alta yağ kaçağı filan gibi 2- 3 tane hafif kusurla geçtim üzerimden büyük bir yük kalktı orda şahit olduğum birkaç olayı anlatmadan edemeyeceğim. bir şahsın tranporterin ön camnda ufak bir çatlak varmış onu bırakmışlar ağır kusur diye. plakasının ortasında bir vida varmış sağlam tutturulsun diye ondanda bırakmışlar. lakin başka birinin plakasının aynı şekilde ortasında vidalı olmasına rağmen birşey dememişler.bir araç sahibi ufak bir tartışma yaşamış bir teknisyenle adama 18 ağır kusur çıkartmış.

    siz bir eğitim almamış her ne kadar arabadan anlıyor olsa dahi bahsettiğim eğitim bambaşka bir eğitim, böyle zatları çalıştırırsanız her zaman için korku ile gideçeğiz böyle kontrollere.allahtan avuntumuz araçımız ticari felan değil 2 yıl kafa dinç. tek korrum camdaki ufak çatlaktı birşey demediler bitti sonunda. aklıma gelmişken bir arkadaşta orada urfada yaşadığı olayı anlattı. adam geldi aracını sokmadan muayenesini yaptırdı gitti şeklinde. artık gerisi size düşünün....




  • Merhaba camry 1998 kullanıcısıyım
    4 yıldır kullanıyorum çok mutluyum
    Tek sıkıntısı yedek parça bulmakta zorlanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 3.0 aktif kullanıcısı var mi acaba? Veya uzun süreli kullanmış olup satan? Özelden veya buradan bilgi verirse sevinirim. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota camry 2007 2,4 lacivert lpg_benzin

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.