Bildirim
gt 540 m GTV IV kasma hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
GTA IV'nin bir çaresi var mı diye değiştirilmeli soru. Oyun sıkıntılı olduğundan sistem seçiyor bazen. İsterseniz son çıkan patch ve driverlarla tekrar deneyin. -
:/ Herşeyi denedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nekroses
:/ Herşeyi denedim.
Bir arkadaşımdan yamasız GTA IV'ü aldım, GT420M kartla oynamaya çalışınca haliyle ölümüne kastı.3-4 gün önce Complete Edition indirdim, kurdum. Gene umutsuzdum ama bu sefer oyun kendini 1366x768 çözünürlükte, 2 ayar high, diğerleri medium, 4xaf ve vsync kapalı bir şekilde gayet akıcı bir şekilde oynatıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
quote:
Bir arkadaşımdan yamasız GTA IV'ü aldım, GT420M kartla oynamaya çalışınca haliyle ölümüne kastı.3-4 gün önce Complete Edition indirdim, kurdum. Gene umutsuzdum ama bu sefer oyun kendini 1366x768 çözünürlükte, 2 ayar high, diğerleri medium, 4xaf ve vsync kapalı bir şekilde gayet akıcı bir şekilde oynatıyor.
Tekrar yüklemeyi deniycem. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
quote:
Tekrar yüklemeyi deniycem.
Nvidia'nın son sürücünü kur ve oyunun tüm yamalarını yap.
-
Hatanın nedenini buldum oyunlarda GT 540 M yerine intel hd 3000 yani anakarta gömülü kartı kullanıyo bunu nasıl GT 540 m e aktaracağım? -
nvıdıa ekran kartların da optimus özelliği var ustam masaüstünde sağ tıkla nvıda ayarlarının yapılması die bişi cıkıyo ordan 3 d ayarlarının yönetilmesi diyip oyunun exe sini seç veya oyunun exe si,ne sağ tıkla yüksek performansda calıstır gibi bişi olcak ona tıkla öyle olr -
ben sadece arkadaşın optimus sorununa çözüm getirmek istedim oyunu normal olarak oynayan arkadaşlar da mevcut -
Yapamadım acaba teamweaverden gelip yaparmısınız? -
-
Olmuyo sadece GTA 4 te değil diğer oyunlarda bile FPS max 16 yı gördü.Bi problem var bu laptop ta.Bu arada model Asus K53SV.Bu laptop un videolarına bakıyorum en aşşağı 22 felan görüyo full ayarlarda.Servise göndericem artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 17 Mart 2012; 23:35:40 > -
dostum bu nvidia nın optimus özelliğinden dolayı nedense hep intelde kalıyor fakat gta4 ün çözümü var
öncelikle bir not defteri aç ve içine aşağıdakileri kopyala yapıştır farklı kaydet adını commandline koy ve gta 4 ün kurlu olduğu klasöre at tamamdır eğer anlamadıysan sana direk link olarak atayım indir gta 4 ün içine at
Sen en iyisi indir bunu gta 4 ün kurulu olduğu dizine at indir:http://www.dosya.tc/server12/oBhWkJ/commandline.txt.html
-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-waterreflectionquality 5
-minspecaudio
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank
-DX9
/high
-
quote:
Orijinalden alıntı: Veziri_Azam
dostum bu nvidia nın optimus özelliğinden dolayı nedense hep intelde kalıyor fakat gta4 ün çözümü var
öncelikle bir not defteri aç ve içine aşağıdakileri kopyala yapıştır farklı kaydet adını commandline koy ve gta 4 ün kurlu olduğu klasöre at tamamdır eğer anlamadıysan sana direk link olarak atayım indir gta 4 ün içine at
Sen en iyisi indir bunu gta 4 ün kurulu olduğu dizine at indir:http://www.dosya.tc/server12/oBhWkJ/commandline.txt.html
-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-minspecaudio
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank
-DX9
/high
Hocam o hatatyı düzeltmiştim ben hatta gta 4 ü bitirdim sildim çok sağol yinede tekrar indirdiğimde senin söylediğin yolu uygulayacağım laptop um hala stabil değil o ayrı bir yandan BF 3 oynayabilirken bir yandan da LoL kasıyor aero masaüstü bir anda windows klasik oluyor 1 yıldır kaç kere formatladım bir daha laptop almam Asus hiç almam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yusacquote:
Orijinalden alıntı: Veziri_Azam
-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-minspecaudio
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank
-DX9
/high
Hocam o hatatyı düzeltmiştim ben hatta gta 4 ü bitirdim sildim çok sağol yinede tekrar indirdiğimde senin söylediğin yolu uygulayacağım laptop um hala stabil değil o ayrı bir yandan BF 3 oynayabilirken bir yandan da LoL kasıyor aero masaüstü bir anda windows klasik oluyor 1 yıldır kaç kere formatladım bir daha laptop almam Asus hiç almam.
Alıntıları Gösterquote:
sorun asusta değil eğer laptop alırsan ileride nvidia optimus özellikli yani 2 ekran kartlı alma ekran kartı ama asus'un suçu yok hep nvidianın dandik teknolojisi yüzünden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veziri_Azam -- 7 Temmuz 2013; 15:54:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X