Şimdi Ara

GSYandex.Browser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GSYandex.Browser Yayında!

Artık taraftarlarımız internette aradığını GSYandex.Browser’da bulacak.

Sen de hemen futbolaski.yandex.com.tr’ye gir, Galatasaray’a özel turbo internet tarayıcısı GSYandex.Browser’ı indir. Takımını rekabette öne geçir, İnternette hız kazan! Sen de Yandex’le! GSYandex.Browser Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir.

Hemen GSYandex.Browser’ı indirmek için TIKLAYIN!

• Takımına ait Yandex.Browser'ı indirip bilgisayarına kur, kullanmaya başla ve böylece seçtiğin takıma bir puan kazandır!
    Arkadaşlarını davet et! Takımına yeni taraftarlar kat!
    Takımına ait Yandex.Browser her indirilip kurulduğunda takımın bir puan daha kazanacak! Ne kadar çok arkadaşın katılırsa takımın o kadar çok puan kazanacak!
    Takımının kazanmasına yardım et. Kazanan takım 14.03.2013 tarihinde açıklanacak.
    Asıl çekişme şimdi yaşanacak! Taraftarların futbol şampiyonası 14.02.2013 tarihinde başladı.
    Takımının sana ihtiyacı var!
  • hemen yükleyelim
  • Şuan indirdim kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir browser arkadaşlar hepinizin indirip kullanmasını tavsiye ederim...
  • son gun kullanirim maksat öne gecmek degil mi
  • Şu anda GSYandex Browser 9776 - FBYandex Browser 12266
  • İndiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    baidu web browser.deneyin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesajım niye yıldızlı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

mesajım niye yıldızlı çıktı

yazdığın kelimenin ortasına nokta koy düzelir.
  • Normal Yandex'ten bir farkı yok bunun en azından GS teması falan koysalardı kullanırdım ayrıca Google Chrome'un aynısı neredeyse.Bence indirme sayısını arttırmak için yapılmış bir uygulama. Ama takıma faydası için indireceğiz mecbur.
  • İndirdim ve çok beğendim
  • İşte indiriyorum akşamda evden indirirm, sonrada telefondan indiririm
  • hayatımda bu kadar kötü bir tarayıcı görmedim. Firefox'dan daha beteri var mı düşünüyordum ama meğerse varmış. Sınırsız net kullanıyorum ama 35 mb'a acıdım valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Normal Yandex'ten bir farkı yok bunun en azından GS teması falan koysalardı kullanırdım ayrıca Google Chrome'un aynısı neredeyse.Bence indirme sayısını arttırmak için yapılmış bir uygulama. Ama takıma faydası için indireceğiz mecbur.

yeni sekme açarken bir GS teması arka planı yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

hayatımda bu kadar kötü bir tarayıcı görmedim. Firefox'dan daha beteri var mı düşünüyordum ama meğerse varmış. Sınırsız net kullanıyorum ama 35 mb'a acıdım valla..

Aynen.
  • quote:

hayatımda bu kadar kötü bir tarayıcı görmedim. Firefox'dan daha beteri var mı düşünüyordum ama meğerse varmış. Sınırsız net kullanıyorum ama 35 mb'a acıdım valla..

Firefox'un nesi kötü söyle bizde bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

sürekli çökmesi, hata vermesi, ağır çalışması, fazla ram istemesi vs. vs. daha sayayım mı ?
  • İndiriyorum bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

sürekli çökmesi, hata vermesi, ağır çalışması, fazla ram istemesi vs. vs. daha sayayım mı ?

Zaten saydığın ilk 3 RAM'in az olmasından dolayı kaynaklanıyor

RAM'i fazla istiyor doğru fakat kalanlarında Chrome'dan iyi, Firefox'ta bulunan bazı eklentiler Chrome'da yok ne yazıkki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.