Şimdi Ara

GSÜ - Marmara - YTÜ- TAÜ CENG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algorithmus -- 9 Ağustos 2020; 14:54:25 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe ?

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    İstanbul dışına çıkamıyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algorithmus -- 9 Ağustos 2020; 14:55:59 >

Gebze Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
  • marmara.ytü balon

Ayrıca birileri yine yıldızı kazanamamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB ETÜ Endüstri Mühendisliği
    12 yıl önce açıldı
    Hacettepe ceng
    geçen yıl açıldı
    saü ceng
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kalbimden GSÜ geçiyor ama işte Fransızca olması, ağır matematik, az donanım dersi gibi sebepten ötürü şüpheye düştüm. Nedense okulu da iyi tanıtmıyorlar. Diğer kalbimden geçense TAÜ. Ama o da uzak. Kütüphanesi bile minnacık. Üstelik 16:50'de kapanıyormuş. Çok az hocası var. Alman hocalar her hafta değişir falan filan. Marmara bence güzel. Hep İngilizce hem de hocalarının doktora eğitimleri çeşitli ve iyi okullardan. YTÜ ise en az sevdiğim okul. Hocaları neredeyse hepsini YTÜ dışına çıkmamış. Adamın lisansı da yükseği de doktorası da YTÜ. Çok garip değil mi?
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    apartman ünisi xd

• İngilizcem iyi oldukça. TOEFL IBT 90 aldım.
    O zaman GSÜ hocam diğer okullardan etiket olarak 2 gömlek üstün, Fransızca’yı da öğrendiğiniz zaman 2 yabancı dille mezun olursunuz. Üstüne bir de Ortaköy’de okuyacaksınız bence bulunmaz nimet İngilizce bilenler için GSÜ.

• Algorithmus kullanıcısına yanıt
    Bu okullar arasında gsü en iyi seçenek gibi duruyor. Ankara şansınız olsa kesinlikle hacettepe derdim.

• Algorithmus kullanıcısına yanıt
    "In der Mathematik ist die Kunst Fragen zu stellen wertvoller als Probleme zu lösen."
    bu cümleyi "Das Stellen der Fragen in Mathematik ist eine Kunst, die wertvoller als die Lösungen der Probleme ist." olarak düzeltmenizi tavsiye ediyorum.
    Ha eğer benim yazdığım cümleyi anlamada sorun yaşadıysanız kesinlikle TAÜ'yü tavsiye etmem, Almanca Türkiye'de önceden bilginiz yoksa öğrenmesi çok ama çok çok zor bir dildir.

Bana kalırsa bu okullar arasından ytü yine en iyisi gibi duruyor. gsü sözel kısımlarda belki de türkiyenin en iyi okulu ancak sayısal bölümlerde hiç iyi şeyler görmedim hakkında. marmara ise, marmara işte. iyisi belli kötüsü belli.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.