Şimdi Ara

Gsstore hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursada oturuyorum beyler koskoca Bursada gsstore yok bu nasıl iştir ürün almak istiyorum gidip bakıp beğenip

• Trabzonda da aynı sıkıntı var
  • Bu konuda biraz kötüyüz maalesef burda Fenerium var bence çoğaltılmalı bu storeler koskoca ülkede 6-7 ilde store var bu konuya bi el atılmalı klubü bunlar kesinlikle kazanç sağlıyacaktır azımsanmayacak kadar çok Galatasaraylı var .
  • Katılıyorum.Adana da gs store var ama büyüklük olarak sıradan bi mahalle bakkalından bile küçük.İçerisi en fazla 6-7 kişi alıyor.
  • Şampiyonluk t-Shirtler mağaza var mı bilgisi olan ??
  • nike mağzası falan varsa oralara sorun,ben sordum tükendi haftaya gelecek dendi ürünler.
  • www.gsstore.org
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cidden bursa da olmamasına çok şaşırdım. Bence bu işe talip olan yoktur
  • Mersin'de vardı ama kapanmış. (Forum)
    Hadi açılmaz belki ama açıp niye kapatıyorsun. Gerçi adam gibi alışveriş yapanıda görmedim.
  • İnternetten yapabilirsiniz, ben Ankara'daki halimle 2 yılda 4-5 kere sipariş verdim siteden.
  • Carrefour'da vardı hatta Türkiye'de ki Gsstorelar içinde en çok satan 3. store olmuştu (1.mecidiyeköydü zaten(asy yılları)) ancak carrefour aşırı bi kira istedi sonra kapandı.
  • eskişehirde de yok
  • bugün store lar ölümüne satış yaptı eminim kulüp store yetersizliğinden dolayı üzüntülüdür.
  • bi ara açılmıştı ancak kapanmasını sağladılar bir şekilde. nike mağzalarında ya da bazı spor mağzalarında ürünler bulunuyor. tabiki nike nin ürettikleri.

diğerleri için en iyi secenek netten spariş vermek.
  • Koskoca İzmirde bile 1 tane store var onda da hiç bir şey kalmıyor sonra satış yapamıyoruz deriz
  • Beyler havale denen bişey var ya storedan havaleyle alın
  • Geçen seneye kadar Gsstore vardı carrefourun içinde. ama satış azlığı yüzünden mi yoksa tehdit yüzünden midir kapatıldı. Bir ara Bursa'ya tekrar açılacak diye duydum ama ne zaman açılır bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.