Bursada oturuyorum beyler koskoca Bursada gsstore yok bu nasıl iştir ürün almak istiyorum gidip bakıp beğenip
Trabzonda da aynı sıkıntı var
Bu konuda biraz kötüyüz maalesef burda Fenerium var bence çoğaltılmalı bu storeler koskoca ülkede 6-7 ilde store var bu konuya bi el atılmalı klubü bunlar kesinlikle kazanç sağlıyacaktır azımsanmayacak kadar çok Galatasaraylı var .
Katılıyorum.Adana da gs store var ama büyüklük olarak sıradan bi mahalle bakkalından bile küçük.İçerisi en fazla 6-7 kişi alıyor.
Şampiyonluk t-Shirtler mağaza var mı bilgisi olan ??
cidden bursa da olmamasına çok şaşırdım. Bence bu işe talip olan yoktur
Mersin'de vardı ama kapanmış. (Forum) Hadi açılmaz belki ama açıp niye kapatıyorsun. Gerçi adam gibi alışveriş yapanıda görmedim.
İnternetten yapabilirsiniz, ben Ankara'daki halimle 2 yılda 4-5 kere sipariş verdim siteden.
Carrefour'da vardı hatta Türkiye'de ki Gsstorelar içinde en çok satan 3. store olmuştu (1.mecidiyeköydü zaten(asy yılları)) ancak carrefour aşırı bi kira istedi sonra kapandı.
eskişehirde de yok
bugün store lar ölümüne satış yaptı eminim kulüp store yetersizliğinden dolayı üzüntülüdür.
bi ara açılmıştı ancak kapanmasını sağladılar bir şekilde. nike mağzalarında ya da bazı spor mağzalarında ürünler bulunuyor. tabiki nike nin ürettikleri.
diğerleri için en iyi secenek netten spariş vermek.
Koskoca İzmirde bile 1 tane store var onda da hiç bir şey kalmıyor sonra satış yapamıyoruz deriz
Beyler havale denen bişey var ya storedan havaleyle alın
Geçen seneye kadar Gsstore vardı carrefourun içinde. ama satış azlığı yüzünden mi yoksa tehdit yüzünden midir kapatıldı. Bir ara Bursa'ya tekrar açılacak diye duydum ama ne zaman açılır bilmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme