Şimdi Ara

GSS KİMİN NE KADAR BORCU VAR HABERİ VARMI :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razorback

    Bu ne demek?

    Sorgulama Sonuc Kodu : 6
    Sorgulama Sonuc Açıklama : Kişi kaydı bulunamadı.

    Borcun yok demek şanslısın
  • borçların silinmesi gibi bir durum yok olamaz da zaten ödeyenler enayi mi ? sadece yeniden yapılandırılacak ve faizleri silinecek
  • Hic borcum yokmus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3070 TL kim sorursa öğrenciyiz
  • 4.5 milyon + insan borçlu zaten gss den malum yasayı çıkartanlar isviçre refahı %0.1 işsizlik oranı olduğunu varsaydı herhaldeişsiz olsaydım 1 tlsini bile odemezdim sanane benim anamın babamın mal varlığından kazık kadar adamım insan belli bir yaştan sonra babasına baba devlet bana prim takmış öde demeye utanır be saçma sapan bir yasa...devlet işsize destek olacağına dahada köstek oluyor yazık be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2013; 14:17:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vendetta5a

    BEN DAHA BUGÜN ÖĞRENDİM BÖYLE BİŞEYİN OLDUGUNU TC NOYLA BAKTIĞIMDA 3000TL BORÇ GÖZÜKÜYO ANLAMADIM BU TAYYİBİN NE YAPMAYA ÇALIŞTIGINI ANLAMIŞ DEĞİLİM

    https://sgk.ziraatbank.com.tr/ BURDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ NE KADAR BORCUNUZUN OLDUGUNU

    https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf borcu öğrenecekleri adres bu.Bu adrese girip 4b sigortalı kısmını sonrada gss prim yazan yeri seçmeliler kimlik numaralarını girerek.Bana gelince ana borç:612 TL faizi: 57TL Toplam:669 TL.Bir ara 666 idi sonra 663 e düştü sorada 669 oldu.Kendi kafalarına göre şirketlerden tahsil edemedikleri borçları garibanlardan öğrencilerden askerlerden yurtdışında yaşayanlardan yani 18 yaşın üstü olan grup bunlar.İtirazı öğrenciler kesinlikle yapmalıdır.Yapılandırmaya illaki gidecekler çünkü seçim zamanı geçim zamanı sonradan geçirim zamanı.Bu sigorta parası teröristlerden alınmıyor zaten elektrik suyu bedava kullanıyorlardı onlara yaradı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 4 Aralık 2013; 14:22:06 >




  • haklısın şöyle bişey varmı bu yasa yürürlüğe girdiği zaman gidip işlem yaptırmadığın için yüksek gelirli sayılıp aylık ortalama 250- 300 lira sigorta parası alınıyo dendi bana yeni yeni öğreniyorum ..
  • Gelir tespitini yeniden yaptırmalısın.Ben bu halt ilk çıktığında kaymakamlığa gitmiştim.İşin tuhaf bir yanıda bazıları gelir tespitini yeniden yaptırdıklarında borçlarının arttığını yazmıştı yorumlarında.En iyisi 170 sgk yı ara yada en yakın sosyal güvenlik merkezine git.
  • 180 lira borç çıktı , son ödeme tarihi bugün yazıyor.Öğrenci de değilim , nasıl sildirebilirim?
  • Üniversite'de olanlar rahat olsunlar. Okul bitene kadar bekleyin en son bir tane öğrenci belgesi çıkarıp gidin borcu sildirin. Geçen yıl 2000 küsürdü sildirdim, adamlar bu yıl gene 370 küsür yazmışlar. Her yıl yeniden öğrenci belgesi istiyorlar. Gelir testi yaptırmayı düşünen arkadaşlarada tavsiye etmem, kimden ne alsak kar diye bakıyorlar. Gelir testi yaptırırsanız imzanızı alıyorlar o zaman kucağa oturuyorsunuz.
  • 05.12.2013
    Borçlu Dönem Sayısı, 24
    Toplam Ana Borç Tutar, 2755.50
    Toplam H. Faiz Tutar, 318.57

    KÜFÜR KÜFÜR KÜFÜR.
    ödersem namerdim.
  • arkadaşımın 4 bin tl borç çıkdı bendende bağkurluydum son 5 aydır bağkurdan ayrıldım diye direk gss ye atmışlar bende konuyu geçen gün okuyunca tesadüf bakıyım dedim varmı diye banada hemen 5 ay ı kaçırmamışlar dayamışlar 740 tl borcu..

    arkadaşımla sohbet ediyoruzda 4 bin tl yi hayatta ödemem bulurlarsa haciz koysunlar üstüme kayıtlı bir şeyimde yok ev araba bankada para v.b olmadı hapse atsınlar gene ödemem dedi bende ödemiycem e hacizmi getiricekler banka hesaplarına getirsinler bankada param yok evim yok arabam yok neyime haciz getiricekler hapisemi atıcaklar atsınlar..

    Avrupada bu hizmeti avrupa ülkesi vatandaşına bedava sunuyor.. sağlık hizmeti parasal bir hizmet değil devletin vatandaşına bedava sunması gereken yaşama hakklarından biridir..

    işin komik yanı kimle otursak sohbet etsek artık alışkanlık oldu diyorum seninde gss borcun vardır gir bak kim girse herkesin borcu çıkıyor..

    işin ilginç yanı normalde bağkur+ssk sigrotalılarında çıkmaması lazım gss borcu ama forumları okuyunca onlarda bile çıkanlar varmış.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.