Şimdi Ara

Gsmart i350 çıktı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlız sanırsam P535 de eller serbest yok
  • Ben de sabredemedim ve i300 aldım . P535 fazla büyük geldi, i300 ideal boyutlarda. Tek sıkıntı şarj oda 1300 lük batarya gelince ortadan kalkar. Murat bey ne zaman geliyor 1300 mah batarya acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

Ben de sabredemedim ve i300 aldım . P535 fazla büyük geldi, i300 ideal boyutlarda. Tek sıkıntı şarj oda 1300 lük batarya gelince ortadan kalkar. Murat bey ne zaman geliyor 1300 mah batarya acaba

Sende mi Sabredemedin bende bugün yarın alıyorm i300
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

quote:

Ben de sabredemedim ve i300 aldım . P535 fazla büyük geldi, i300 ideal boyutlarda. Tek sıkıntı şarj oda 1300 lük batarya gelince ortadan kalkar. Murat bey ne zaman geliyor 1300 mah batarya acaba

Sende mi Sabredemedin bende bugün yarın alıyorm i300

Hayırlı olsun, suan alınabilecek en güzel cihaz gibi geldi bana. Fiyatı da gayet iyi. Tek sıkıntısı pil. O da kurcalamama rağmen 1 gün rahat gidiyor. Normal kullanımda 2 günü çıkarır sanırım

• Sağolasın.Alıcam inş yakın zamanda i350 beklenmez fiyatta biraz tuzlu artık bunla idare edecez
  • i350'nin fiyatının ne kadar olacağı hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
  • quote:

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Benim için türkçe ya da ing. olması önemli değil zaten. Fiyatta 1131 tl sanırım kdv dahil bugünkü kurdan (1.20).

Buna yakın bişey olur sanırım...
  • genccell ile konuştuğumda fiyatının 799$ + kdv olacağını söylediler zaten yukarıda da genccell de calışan arkadaşın söylediği gibi şu anda gidip oradan alabiliyorsunuz.
  • peşin alırım ya da kredi kartına tek çekim yapabilirim derseniz ciddi bir indirim sözkonusudur. isteyenler pm den yazabilirler.
  • Arkadaşlar i350 yi bu gün murat beyden aldım; Daha önce bu konuyu takip ederken murat beye aşinaydım, Bu forumdan hatırladığım murat beyle görüştim gelin yardıım ederim dedi ben de hanımı, bebeği alıp çıktım yola. Tüm modelleri gördüm açtık baktık ve ben i350 de karar verdim, Eve geldim cihazı açtım ve ekranı görünce şok oldum gerçekten çok isabetli bir seçim. Şu anda inceliyorum, ben pek forumlara katılmayan inceleyen biri olarak bu konuyu Murat beye teşekkür için açmak istedim sonuç olarak bu tip mesajlara hep (adamları- yakınları ) diye bakardım fakat öyle olmadığını şahsen yaşadım.
    Teşekkürler
    Eğer telefonla ilgili detaylı bilgi ve reesimlere ihtiyacınız varsa sizin için hazırlayabilirim. Şu anda bu paranın alabileceği en iyi (kişiye göre değişir) telefon i350 dir diye düşünüyorum.
  • Deyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz kaç aydır bu ürünü bekliyorum. İnşallah alacağım resimleride çok merak ediyorum gönderirsen çok makbüle geçer şimdiden teşekkürler.

Paket içeriği hakkında da bilgilendirisen ayrıca memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMICAN -- 10 Ocak 2008; 12:51:18 >
  • samican mesajını geç okudum özür dilerim, deneyimlerimiz uzun süredirhttp://forum.donanimhaber.com/m_19608438/mpage_8/key_//tm.htm#20438715 konusunda paylaşılmakta, incelemeleri oradan takip edebilirsin.

sevgiler.
  • Bu ürünü Hepsiburada.com ayrıcalıgı ile satın aldım ama kargodan teslim alıp kutuyu evde açınca pilinin balon gibi oldugunu ve 2 Stylus kaleminde kırık/çatlak oldugunu farkettim Distirübütörü Gençcell ile irtibata geçtim ama böylesine rezalet ciddiyetsiz bir firma görmedim. Önce fatura fotokopisi ile gönderin hemen yenisini yollayalım dediler bende gönderdim 15 gün oldu hala tık yok. Muhattap bulamıyorsunuz ayrıca azar işitiyorsunuz oda yetmiyor Kalemlerim yok firmada sebep kayıt Açılmamış. YUH diyorum Allahtan cihazı göndermedim. Ama korkuyorum bişe olursa kaldır çöpe at çünki teknik servis ve ithalatçı firma rezalet. Dava açmaya karar verdim ayıplı ürün sattıklarından dolayı. Bence kesinlikle Gençcell ürünlerini almayın aldırmayın.
  • i300 ve i350 bataryası şu an bulabilirmiyiz ve fiyatı nekadardır acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.