Şimdi Ara

GSM şirketlerine 7 milyarlık af

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP’nin hazırladığı yasa teklifine göre, GSM şirketleri sağlığımızı tehdit eden baz istasyonlarını artık diledikleri yere kurabilecek. Baz istasyonları için kesilen cezalar affedilecek, yasaklar kalkacak.

AKP'nin hazırladığı yasa teklifinden 3 GSM şirketine milyarlık af çıktı. GSM şirketlerinin ülke genelinde kurduğu imara aykırı baz istasyonlarına af geliyor. Teklif yasalaşırsa, bugüne kadar baz istasyonlarıyla ilgili belediyeler ve idarelerin aldığı tüm yaptırımlar iptal edilecek, yasaya aykırı baz istasyonları için yıkım kararı uygulanmayacak ve idari para cezaları da tahsil edilmeyecek.

YIKIM KARARINA SON

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Belediyeler kaçak baz istasyonlarına 35 bin lira ceza kesiyor. Ülke genelinde 200 bin baz istasyonu var. Düzenleme ile 3 GSM şirketine yaklaşık 7 milyar liralık bir peşkeş çekilecek” dedi.

AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve 17 Milletvekilinin yasa teklifine göre, GSM şirketlerinin kuracağı 15 metreden yüksek kule ve direkler, herhangi bir bedel alınmadan imar planına işlenecek. Bu yatırımlar için proje veya belge istenmeyecek. Bugüne kadar yapılmış ancak imar planına işlenmemiş kule ve direklerle yatırımlara da imar izni verilecek. Yaptırım kararları iptal edilecek, yıkım kararları uygulanmayacak, idari para cezaları da tahsil edilmeyecek.

BİRÇOK KARAR ÇIKMIŞTI

Komisyonda düzenlemeyi eleştiren Yavuzyılmaz, Rize'de idare mahkemesinin bir GSM şirketinin imarsız kulelerine yıkım kararı verdiğini, Artvin Belediyesi'nin de imarsız bir baz istasyonu için 34 bin 193 lira para cezası kestiğini bildirdi.

BELEDİYELER GELİR KAYBINA UĞRAYACAK

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, teklifte kamu zararına yol açacak af maddelerinin tamamen bir halk düşmanlığı tarzında düşünüldüğünü ve GSM operatörlerinin menfaatlerinin kollandığını savundu. Yavuzyılmaz, geriye dönük uygulanacak bu aflar nedeniyle belediyelerin büyük gelir kaybına uğrayacaklarını da vurgulayarak, “GSM şirketlerinin yönetim kurullarında Hilmi Güler ve Atilla Koç gibi AKP'li eski bakanlar da var. Bu düzenlemeyle yerel yönetimlerin denetim görevi rafa kalkacak. Okullar, hastaneler, çocuk parkları gibi alanlar baz istasyonlarıyla dolacak” dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/gsm-sirketlerine-7-milyarlik-af-6074593/

• Sanırsın ülke İngiliz, yunan işgali altında  

Millete bu kadar da zulüm edilmez

• birazdan gelir "omo golojdor zomonondo do of cokoroyodo" cular muhahaha  

• her haneye 1 istasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehennemde sıradan bir gün : "yerel yönetimlerin denetim görevi rafa kalkacak. Okullar, hastaneler, çocuk parkları gibi alanlar baz istasyonlarıyla dolacak” dedi.

• Burda asıl hedef CHP 'li belediyeleri çok önemli bir gelir kaynağından mahrum edip köşeye sıkıştırmak. AKP görünürde millet dostu amma içte içe millete düşman bir partidir... cia, mossad, kgb biraraya gelse, Türkiye için ortak, gizli ve sinsi bir proje oluştursa, ancak akp kadar bu ülkeye zarar verebilir

• dingonun ahırı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkcell en az 1 ayda pakete ödediğimiz para 50 lira X hanede 4 kişi olsa 200 lira, en büyük kazığı bu mobilcilerden yiyoruz galiba artı radyasyonu da cabası.

Kıskanç, Fesat Almanya da bu kadar ödüyormu bunlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bu karar için belediyelerin CHP'ye geçmesini beklemişler.

• Vergi affi, ceza affi... Sirada ne var acaba. Sanki bu gsm sirketleri babasinin hayrina calisiyor da yardima ihtiyaci varmis gibi neden davraniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Cehennemde sıradan bir gün : "yerel yönetimlerin denetim görevi rafa kalkacak. Okullar, hastaneler, çocuk parkları gibi alanlar baz istasyonlarıyla dolacak” dedi.

Yıl 2020, insanlar hala baz istasyonlarının zararlı olduğunu düşünüyorlar. Çok ilginç yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

Sanırsın ülke İngiliz, yunan işgali altında  

Millete bu kadar da zulüm edilmez

Şu an işgal edenlerin onlardan pek de farkı yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Cehennemde sıradan bir gün : "yerel yönetimlerin denetim görevi rafa kalkacak. Okullar, hastaneler, çocuk parkları gibi alanlar baz istasyonlarıyla dolacak” dedi.

Bu vesileyle hasta garantili şehir hastaneleri dolacak, cebimizden fazla para çıkmayacak işte. Size de yaranılmıyor.

• Konuya söylenerek girdim ama haklı buldum. Herkes telefonu çeksin istiyor, 5g istiyor ama hiç kimse yakınında baz istasyonu olsun istemiyor.
    Bir gün sokağımızda baz istasyonu istemiyoruz diye dilekçe toplayıp türk telekoma gelenlerin dilekçesine baktım, herkes imza atıp yanına da cep telefonunu yazmış. Kafalar karışık. Alacaksın istasyonu oradan sonra da ağlayacaklar telefonumuz çekmiyor, yıl 2020 diye.

• Vatandaşına vergiyi KÖKÜNE KADAR dayayan a. k partisi İngiliz, arap ve rus&isveç ortak şirlketlerinin milyarlarca liralık borcunu affetti!
    İnşallah tez zamanda halkını düşünen bir iktidar gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı kurmasınlar da telefonlar heryerde full 4.5 g çeksin diyorsunuz o nasıl olacak ? koysunlar o zaman 15 milyonluk şehre 2 tane baz istasyonu ....

• gsm şirketleri siyasileri maaşa boğuyor normal...

• 10 miilyon asgari ücretli çalışanımız var. Gavura, yandaşa veya zengine vergi ödetecek değiliz ya.   Böylelikle vergi sistemimiz hem yerli hemde milli olmuş oluyor. Vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 11 Ekim 2020; 18:59:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.