Şimdi Ara

GSM OPERATÖRÜ İNTERNET HİLESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gsm operatörleri bize verdikleri interneti normal kullanımımızdan fazla kullanmışız gibi gösterebilir mi? Misal ben 10 gb internet hakkım varsa ve normalde 3 gb kullanıyorsam gsm operatörü çerezler falan göndererek bunu 10 gibi gösterebilir mi? İphone ve andraoidteki sayaçlar bunu algılayabilir mi? Bu sayaçlar ne kullanıyorsak birebir gösterir mi?

Konuyu teknik olarak bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim

• GSM operatörü isterse sizde mobil veri bile açık değilken kullanım yapmışsınız diye gösterebilir. Sayaç falan filan da saymaz. Ha bunu yapıp abone kaybetmek ister mi orası başka, kolay kolay yapacakları bir şey değil.
    Ama böyle bir düşünceniz varsa telefonunuzdaki kullanımı ve onların tarafını ayrıntılı inceleyin, inceletin; sistemsel sıkıntılardan hatalar oluşabilir. Ya da telefonunuzdaki bir uygulama İnternet buldu diye sömürüyor olabilir...
  • Telefonla esdeger gitmiyorsa sorun vardir benim gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sıkıntı olmaz öyle yapmazlar. Sadece vodafonea dikkat et self servis uygulaması sömürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon sayacı ile paket eş zamanlı ilerliyor. Vodafone faturasızım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı telefonu kullanarak hem Türk Telekom hem turkcell hat kullandım. Türk Telekom kullandığımda telefonu sayacı düzgün çalışıyordu. Turkcell net i denediğim sayaç 2 GB da iken turkcell 4.5 GB internetin bittiği uyarısını verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.