İnanmaaamm sahiden avea cevap verdi mi :)) Avea en çok kendini geliştiren şirket olmuş eskiden hiç cevap vermezlerdi. Tenezzül bile etmezlerdi.
16 ay boyunca soruyu düşünmüş ve araştırmışlar sonra cevap vermişler
Bu konuya yanıt vermek için 1 yıl 4 ay bekledim ve diyorum ki;
Ben çektim siz çekmeyin
Hortlamış bir konu fakat Aveada değişen birşey yok,Avea hala güncel.16 saatte bir mh yetkilisi alıyorlar fakat aradığınızda bağlanamıyorsunuz.şansa bağlansanızda sorun çözemiyorlar ve çok bilgisizler.
Turkcell bu konuda her zaman daha titiz oldu. Halende öyle..
Çok doğru tesbit....
Fiyatlarda'da
1-Avea 2-Vodafone 3-Turkcell
tam tersi desene.... :D::D
twitter ı en verimli kullanan turkcell :)
3. Avea - 1 sene 4 ay
İyi güldüm haaaa.Avea çekim kalitesinde de hizmettede aynı berbat ötesi.bedava verseler kullanılmaz.en fazla 4 ay kullanabildim ztn.Vodafone un Turkcelle ulaşması için daha çok çalışması lazım.Fiyat daha pahalı olsada tek geçerim Turkcell
Merhaba Arkadaşlar,
Turkcell, Vodafone ,Avea Müşterileri Size Sesleniyoruz ! Operatörler ile yaşadığınız ve çözüm bulamadığınız kapsama,kalite ve internet problemlerini burada paylaşlım... Biz de sizin SESİNİZİ Operatörlere duyuralım.. Problemlerinize en kısa zamanda operatörlerini çözüm bulmasını SAĞLAYALIM !
Herkes televizyonda kapsama reklamları yapıyor! Ancak gerçekler FACEBOOK'ta konuşuluyor..Gelin siz de sesinizi duyurun!
vodafone bu konuda en kötüsüdür 3 ayda 750 lira fatura ödedik,sonra hattı üzerime almak için döndüm 90 gün de 30 lira internet yüzünden geçirdiler en iyisi bu konuda turkcell
Turkcell'in kalitesi iyi ama fiyatı fazla yüksek, F/P olarak parasını hakketmiyor
Turkcell en iyisi, avea=vodafone
aveanın sinyal kalitesi bile diğerlerine göre kötü ama hiçbir operatör bana 500 DK görüşme 1.000 SMS 1GB internet paketini faturasız hatla kullanmam için ayda 23 TL'ye vermiyor malesef,geçen ilk bu kampanyayı görür görmez geçmiştim sonra vodafone'da aynı paketi 19 TL'ye yayınladı ona geçmeyi çok istedim ama avea'ya yeni geçiş yaptığım ve en az 3 ay orada kalmam gerektiği gerekçesiyle vodafone'a hattımı taşıyamadım ama şimdi keşke yeni hat alsaydım bile diyorum
avea'nın görüşme ve mesajlaşma konusunda pek eksiği yok hatta 3G'yi kapatırsanız sinyal kalitesi fena değil ama iş internete girmek olunca 3,5G'yi bulmak zorlaşıyor ve beraberinde yavaş internet geliyor
Vodafone'da aynı tarife yine olsun 25 TL bile olsa ona geçiş yapacağım...
turkcel 4 yıl kullandım anladım bizim gibilere lüx hemde extra!
2014 itibari ile, 3 operatörü de denemiş birisi olarak, fiyat/kalite bazında EN BERBAT operatör Türkcelldir. Bulunduğum şehrin göbeğinde kesintili ve sorunlu ses kalitesinden tutunda, kaplumbağa hızı internet bakımından Vodafone kat ve kat daha iyidir. Buna karşılık eşek yükü ile para alan bir operatör olan Türkcell'den tez zamanda kaçmayı düşünüyorum. Bu kadar kalitesizlik görmedim. Uludağ'da, şehrin göbeğinde ve muhtelif AVM'lerin alt katlarında yaptığım testlerden Türkcell hep yarı yolda bıraktı. Vodafone en iyisi çıktı şimdiye kadar. Ve bunu 14 yıllık Türkcell abonesi olarak üzülerek belirtmek zorundayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme