Şimdi Ara

GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram ( AMD 3000 UYUMLU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram ( AMD 3000 SERİLERİNE ÖZEL ÇIKMIŞ VE SORUNSUZ ÇALIŞAN RAM )

Sıfır bir kere sisteme takıldı ve ryzen 5 3600x xmp 3600 mhz sorunsuz çalışıyor ve pubg de test edildi.Ram uyumsuzluğu sorunu yoktur.

Fİyat : 1580 Tl
    Pazarlık kesinlikle yoktur.

29.11.2019 Vatan bilgisayar faturalı garantili faturası ve kutusu eksiksiz verilecektir.

GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram ( AMD 3000 UYUMLU )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Şubat 2020; 17:34:30 >

• İlanı baltalamak değil de sıfır ve taksitli fiyatı 1296 TL gittigidiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

İlanı baltalamak değil de sıfır ve taksitli fiyatı 1296 TL gittigidiyorda.
    Kazananlar Kulübü'ne özel: Kargo Dahil 1.231,44 TL +5 TL' de Kazananlar Kulübü hesabı aldığını düşünürsek 1.236.44 TL' ye alınabilir.

Yazılan fiyat 2. el olduğu düşünülerek revize edilir ise daha çabuk satılacağını düşünüyorum. Ürün güzel, ekonomi kötü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 18 Aralık 2019; 16:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Kazananlar Kulübü'ne özel: Kargo Dahil 1.231,44 TL +5 TL' de Kazananlar Kulübü hesabı aldığını düşünürsek 1.236.44 TL' ye alınabilir.

Yazılan fiyat 2. el olduğu düşünülerek revize edilir ise daha çabuk satılacağını düşünüyorum. Ürün güzel, ekonomi kötü ...

Alıntıları Göster
    Daha ucuzu da varmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

İlanı baltalamak değil de sıfır ve taksitli fiyatı 1296 TL gittigidiyorda.
    64 GB'Lık aldım oradan. Orada stok bitti sanırım.
  • Hocam, ilk olarak test etmeniz icin urunu acmis olmaniz gerekmiyor, Gskill sitesine bakildigi zaman neler uyumlu, neler uyumsuz gorebilirsiniz. Ikinci olarak ayni urunun sifir hali bu fiyata zaten satiliyor, biz senin bir kez mi kullandin yoksa hala kullaniyor musun durumunu bilemeyiz. Acilmis bir urunu sifir diye satmak zaten mantiksiz. Milletin akliyla alay eder gibi aciklamalar gereksiz. Ben 1000TL teklif sundum bana o fiyata bulursan senden alicam dediniz. Anlamadim, sen neden acilmis bir urun ile sifir bir urunu bir tutuyorsun? :D
  • Hala satılık mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.