Şimdi Ara

AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci

İŞLEMCİYİ SİNERJİ BİLGİSAYARDAN ALDIM ÇOK NADİR OYUNLARDA KULLANILMIŞTIR

FATURASI KUTUSU GARANTİ BELGESİ DURUYOR

CİDDİ ALICILARA FİYATTA YARDIMCI OLURUM

İŞLEMCİDEN ÇOK MEMNUNDUM ARKADAŞIMDAN UYGUNA RYZEN 9 9800X3D ALDIĞIM İÇİN SATIYORUM.

YouTube kanalımda sistem videosuna ve işlemci testine bakabilirsiniz

AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemciWeb Klasöryoutube
    https://www.corsair.com/us/en/p/pc-cases/cc-9011246-ww/2000d-rgb-airflow-mini-itx-pc-case-black-cc-9011246-ww NOT : ÖRNEK İŞLEMCİYE DENK 4070 Tİ SÜPER EKRAN KARTI KULLANABİLİRSİNİZ VE DAHA YÜKSEK FPS DROP SORUNU YAŞAMAZSSINIZ 2K VE 4K SİSTEMLER İÇİN İlerleyen günlerde 4070 ti süper veya 4080 4090 ekran kartlarından biri alınıp takılacak MONİTÖR : Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD 2K 165 HZ Nvida gsync ve FreeSync Pivot KASA: CORSAİR 2000D MİNİ ITX GÜÇ KAYNAĞI : Corsair SF850L Fully Modular Low-Noise SFX Power Supply - ATX 3.0 & PCIe 5.0 ANAKART : MSİ B650İ MİNİ ITX DDR5 AM5 6400 MHZ O.C 128 GB ( YENİ BİOS GÜNCCELEMESİYLE ) RAM DESTEĞİ İŞLEMCİ : AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci RAM : XPG LANCER 16X2 32 GB CL34 6400 MHZ RGB DDR5 BEYAZ RAM İNTEL XMP VE AMD EXPO DESTEKLİ SIVI SOĞUTMA : BİTFENİX CUBE 360 ARGB EKRAN KARTI : ASUS ROG STİRX RTX 3060 Tİ O.C V2 M.2 SSD : Patriot Viper VP4300 Lite 2TB 7400/6400MB/s NVMe M.2 SSD SSD : 2 TB CURİCAL BX500 550MS OKUMA / 500MS YAZMA HIZLI SSD @MSI @MSIGamingOfficial @msihowtochannel Msi b650i gaming edge wifi anakart yüksek o.c ve 6400 mhz o.c desteği ve son çıkan yeni nesil işlemcileri sorunsuz kullanabilirsiniz clear cmos bios flashback wifi gibi ek özellikleriyle satın alabileceğiniz en iyi ve kaliteli anakartlardan biri son çıkan ryzen işlemcilerle sorunsuz kullanabilirsiniz.Kesinlikle herkese bu anakartı satın almalarını tavsiye ederim.
    https://youtu.be/OQcAUcU754U?si=fYQZtBlFz3xUeFyx

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, hocam hangi çözünürlük de kullanıyorsunuz?

• J.sins kullanıcısına yanıt

9800X3D ' yi mi ?

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de aldım 9070xt ile 2k da kullanacağım.

3k ve 4k da kullanıyorum çatur çutur :) bana mısın demiyor

3-4k da o işlemcinin faydasını göremezsinizki boşa masraf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Faydasını görüyorum ki aldım çok uygun fiyata aldığım için sorun yok full HD oyun oynamıyorum Malesef 2k ve 4k zaten full HD den geçtim geri full HD geçmek akıl işi değil kullanan varsa ki orası da beni ilgilendirmez saygı duyarım sonuçta e spor oyuncusu değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamamda işte 4k da r7 7700 ile aynı fps değerini alıyorsunuz ne kadar uygun olursa olsun arada fiyat olarak çok ciddi fark var mantıklı değil.

Ben de 19l ya 3 taksit kutulu aldım 2k da oynayacağım.

Hayırlı uğurlu olsun dosrum en mantıklısını yapmışsın güle güle kullanırsın inşallah

Ben de iyi yaptığımı düşünüyorum uzun soluklu kullanmayı hedefliyorum. Teşekkür ederim. Şimdi işte kasa ram soğutucu kaldı eksiğim onlar da karar veremedim.

Bütçeni söyle sana yardımcı olayım inşallah

Çok açıldım hocam fazla açılmak istemiyorum aklımda olanları söyleyeyim.

Kasa da lian li lancool 3 + arctic 420mm sıvı soğutma düşündüm ama takamayanlar olmuş yada uğraşmışlar.

Kasa f/p olarak Phanteks XT Pro Ultra 4.100 lira

Soğutucu uzun ömürlü olması bakından Thermalright Phantom spirit 120 se

Ram de Lexar cl28 6000mhz,

Xpg lancer cl30 6000/6400 mhz

G.Skill Trident Z Neo RGB cl30 6000mhz.

Bunlar var aklım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 10 Mayıs 2025; 8:34:35 >
  • aslan hocam, ya az önce bir fiyat sorayım dedim, sıfırı sizin fiyattan daha ucuz, ilana koyduğunuz tarihte belki pahalıydı, ama şimdi ucuz, haber vermek istedim, abd den getirtmeyi düşünüorum şu sıralar, abd de 12 civarı saten .. fiyatta revize lazım aslan hocam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.