Şimdi Ara

GSF mi İletişim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihlerimin son aşamasına geldim.İletişim fakültesi RTS bölümü ve GSF Sinema-Tv bölümü arasında kaldım.Hangisinde olmam sinema kariyerim için daha yararlı olur.Açıkçası pek teknik konularla ilgilenmek istemiyorum (ışıkçılık vs) bu bölümlerde olanınız varsa görüşlerini alabilirmiyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hangi üniversiteler ?
    En az 4 tane üniv. düşünmüşsünüzdür ?
  • İstanbul düşünmediğim için Akdeniz düşünüyorum sinema tv ama karar veremedim henüz...
  • işin teknik kısmıyla ilgilenmeden bu bölümleri okumanın hiç bir anlamı yok . Zaten ders programlarını incelersen her iki bölümde de teknik konularda dersler alıcağını görürsün . Ama rst'de daha çok tenik konular olur. Bir yönetmenin,rejide görev alan kişilerin ses ışık vs tarzı teknik konularda bilgisiz olması mümkün değildir. Okulu bitirme aşamasına geldiğinde senden bitirme projesi isteyecekler haliyle burada teknik bilgini konuşturacaksın. Görsel alana hizmet eden ve eleman yetiştirmeyi hedefleyen bölümlerde teknik kısım önemlidir senden bunu bekliycekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 28 Temmuz 2011; 14:42:24 >
  • İletişim fakültesi şuan daha mantıklı geliyor banada.Etraftan görüştüklerim mesleğin içinde olanlarda aynı şekilde söylüyor.Tercihlerimi yapıcakken aklımda soru işareti kalmasın diye burayada başvurdum en son.Teşekkürler yardımınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.