Şimdi Ara

gs'yi tutmuyorum manu'ı tutuyorum diye;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bölüm uzaklaştırması aldım.. tahrik ve provoke edici mesajmış. kaldı ki gs bölümünde değildi konu fenerbahçe yani kendi takımımın forumunda idi. tahrik edici provoke edici ne var mecbur muyum ben gs'yi tutmaya? bu yanlışı lütfen düzeltin..



  • Fenerbahçe bölümünde gayet güzel bir konu açılıyor, Türkiyeye moral için oyna Galatasaray diye. Ve siz gelip içine MU takım fotosunu ekleyip üstünede "haydi çocuklar" yazarsanız bu konuyu provoke etmekten başka amacı olmayan bir mesajdır ve cezası da bellidir. Yapılan işlemde hata yoktur, iyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacabey

    Fenerbahçe bölümünde gayet güzel bir konu açılıyor, Türkiyeye moral için oyna Galatasaray diye. Ve siz gelip içine MU takım fotosunu ekleyip üstünede "haydi çocuklar" yazarsanız bu konuyu provoke etmekten başka amacı olmayan bir mesajdır ve cezası da bellidir. Yapılan işlemde hata yoktur, iyi forumlar.

    bu senin değil benim bileceğim iş sen sübjektif görüşünle hareket edemezsin. kural neyse onu uygulayacaksın. sana göre provokatifse başkasına göre değil. ben istanbul barosuna bağlı bir avukatım. adalet mekanizmam emin ol senden daha üstündür. türkiye'de hukukun üstünlüğü vardır hukuk normlarına kıyas uygulanamaz ve sübjektif yorumlanamaz. senin üstün kim ben konuyu oraya taşıyacağım? burası kafa dağıtmak için girdiğim bir forum ama haksızlık nerede olursa olsun karşısındayım. bana yol göster ya da bu durumu üstlerine taşı.




  • Şikayetinizi forumdestek@donanimhaber.com adresine iletebilirsiniz.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.