Şimdi Ara

Gs'ye Yenilmeyiz. Gomisden Korkmayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gs'yi çok büyüttük gözümüzde arkadaşlar. Tamam formda takımlar kabul . Ama en büyük gol silahları gomis ve he güçsüz rakiplere karşı oynamışlar.

Gomis şimdiye kadar hangi ciddi stopere karşı oynamış ? Hiç. Oynasın bir skrtele pepeye netoya karşı görelim. Bunu skrtel kucağa alırsa kademeli savunurlarsa hiç çekinmeye gerek yok .

En tehlikeli yerleri fernando ndiaye ikilisi ep burdan çıkıyor toplar. Ndiaye dediğimiz adamı fernando oynatıyor geçen sene osmanlısporda olan bir adam. Fernandoya ozan souza çökerse etkili top kullanma oranları aşırı düşer.

Stoperleri desen hantal bir maicon ve dengesiz güçlü forvetlere sıkıntı yaşayan serdar aziz. Jansen serdarı fena yıpratır maicon valbu ve guli gibi hızlı adamlara karşı ne yapar.

Yapmamız gereken tek şey fernandoya sert basmak nefes aldırmamak üstümüze geldiklerinde de neto ve skrtelle janssene ızlı bir şekilde uzun çıkarmak .

Gerisi kameninin aptal gol yememe ihtimali ve bizim ileri hattın gol atma kabiliyetine kalmış bir şey.

• o atmosferden çıkmak kolay değil, gs bizden oyun olarak önde, oyuncular topu aldığında ne yapacağını biliyor, fakat bu bir derbi maçı, derbi maçlarında 15 gol pozisyonu 10 şut falan olmaz, 2 takımda 2-3er pozisyon yakalar becerikli olan, şanslı olan gole çevirir ve kazanır, dediğim gibi o atmosfosferden yani iştahlı taraftarı ve iştahlı gs oyuncularını ekarte etmek zor olacak, yine de kazanma şansımız var ama gerçekçi olursak gs’nin kazanma şansı bizden daha fazla görünüyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neto'dan korkuyorum ben Beşiktaş maçındaki gibi bir saçmalık yapacak diye. Gomis'i tutamazsa onu durdurmak için saçmalayacak gibime geliyor.
  • Fener takımı puan almak istiyorsa tabiri caizse anadolu takımı gibi sahada oynaması lazım 11 kişi defans yapacak kontra ataklardan gol aramaya çalışacak öbür türlü bizim gibi korakor oynamaya kalkarsa fark yer,aykut kocaman bunu söyledi zaten.Onun dışında ben fenerin bize gol atabileceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 21 Ekim 2017; 14:21:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli kozunuz başınızda Aykut gibi üstün td olması. Ayıp yani o kadar yazı yazmışsın Aykut hocayı eklememişsin.

• Aykut'un kontrollü oyunu Anadolu takımlarına karşı ne kadar yanlışsa derbilerde de o kadar doğru, bam güm saldırırsak kaybederiz, biz de kontrollü oynarsak biz daha iyi takımız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Fener takımı puan almak istiyorsa tabiri caizse anadolu takımı gibi sahada oynaması lazım 11 kişi defans yapacak kontra ataklardan gol aramaya çalışacak öbür türlü bizim gibi korakor oynamaya kalkarsa fark yer,aykut kocaman bunu söyledi zaten.Onun dışında ben fenerin bize gol atabileceğini düşünmüyorum.

Asıl siz Anadolu takımlarına oynadığınız gibi bam güm hurra oynarsanız fark yersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Fener takımı puan almak istiyorsa tabiri caizse anadolu takımı gibi sahada oynaması lazım 11 kişi defans yapacak kontra ataklardan gol aramaya çalışacak öbür türlü bizim gibi korakor oynamaya kalkarsa fark yer,aykut kocaman bunu söyledi zaten.Onun dışında ben fenerin bize gol atabileceğini düşünmüyorum.

Asıl siz Anadolu takımlarına oynadığınız gibi bam güm hurra oynarsanız fark yersiniz

sanırım ligin ilk 3 haftasından sonra Galatasaray'ı hiç izlemedin. ya da yorumlarını sadece sağda solda okuduğun şeylere istinaden yapıyorsun. Galatasaray bam güm oyununu ligin 4. haftasından sonra bıraktı. bir topa deliler gibi saldıran 2-3 Galatasaraylı taktiği, yerini dengeli ve oyununu 90 dakikaya yayan bir Galatasaray'a bıraktı.
    derbiler hiçbir zaman önceden planlandığı gibi olmaz. şuana kadar ki oyunlara bakılırsa net favori Galatasaray ama ne olacağı belli olmaz. 3 ihtimali olan da bir maç. ama kesinlikle farka gitmeyeceğini. Fener yenerse 1-0 gibi bir skorlar, Galatasaray yenerse de 2-0 ya da 3-1 gibi bir skorla yeneceğini düşünüyorum

• Keşke birazda objektif olsaymışsın. Hani 1 tane bile özeleştiri yapsaydın takımınla ilgili tamam derdim de,

Her maç gol atan Gomis'e çekinmeye gerek yok diyip, hangi stopere karşı oynadı ki diyip, Janssen gibi henüz sadece 2 gol atmış (biri de penaltıdan) biri için Serdar'ı yıpratır diyip sanki ligin en iyi santraforuymuş gibi söylemen,

En büyük silahımız Gomis falan değil, Gomis Galatasaray'ın attığı gollerin sadece yarısını attı

Ligde her maç gol yemişsiniz, 8 haftada yediğiniz gol sayısı 12, hala Skrtel ve Neto ile Gomis'i tutup Galatasaray'ı devre dışı bırakabileceğinizi söylüyorsun

Ndiaye'yi Osmanlıspor'da oynadı diyip küçümsüyorsun aklınca, size ManU'dan RVP geldi de noldu? Yattığı yerden aldığı 5 milyon Euro ile derbiyi evinden seyredecek.

Sen Soldado ve Janssen hakkında Tottenham taraftarlarının nasıl dalga geçtiğini biliyor musun? Onu geçtim bildiğini hiç sanmıyorum da, peki hiç Soldado ve Jassen'in son yıllardaki istatistiklerine baktın mı? Kaç maç oynamışlar, kaç golleri var, gol yapma yüzdeleri kaç? Şu sadece isimlere göre ligin en iyi takımı ilan etme, derbiyi oynanmadan galip ilan etme hastalığınızdan kurtulamadınız hala, bu konuda da dili en çok yanan kulüp olmanıza rağmen.

En komiği de futbol bilgisini şu cümlenle çok güzel belli etmişsin "Fernando'ya Ozan-Souza çökerse" Tamam gelsin çöksün bakalım 2 tane DOS'unuz bizim DOS'umuza da ondan sonra forvetlerimiz direk stoperlerinizle birebir kalınca ne olacak bakalım?

Öyle yazması da çok kolay dimi, Ozan-Souza Fernando'ya, Janssen Serdar'a, Guli-Valbu Maicon'a sonra hepsi Muslera'ya? Sonuç GS 0 - 5 FB. Tebrikler şimdiden şampiyonsunuz.

Sen daha kendi takımının farkında değilsin, kağıt üzerinde isimler üzerinden hiçte objektif olmayan bir karşılaştırma ile maç oynamışsın. Daha Malatyaspor maçı öncesine kadar bu oyunla Arena'da fark yeriz diyordunuz, bugün Trabzon maçına kadar ligin en aşağılarında bulunan ligin en zayıf takımlarından Malatyaspor'u yendiniz diye hemen havalara girmişsiniz yine.

Derbilerde bir taraf küme düşmemeye bir taraf şampiyonluğa bile oynasa, derbiler her zaman 3 ihtimallidir. Bu yüzden ismi derbidir.

• Ayneen Fenerin hiç sıkıntısı yok zaten bu haftaya kadar Madrid Barça City Psg gibi takımlarla oynadığı için puan farkı açıldı

• Akşam en az iki defa " Sen olsan bari " şarkısı çalacak.

Gomis şuan Süper ligin tüm mevkilerdeki en iyi/formda oyuncusu ve azim,istek,hırs kelimelerinin vücut bulmuş hali,inanırmısınız Gomis'in vücut haleti ruhiyesindeki kazanma hırsı tüm Fb takımı toplasan çıkmaz.

Fb'de Valbuena Reyiz + yarım Dirar ve yarım İsla var ne yaptığını bilen.Valbuena iyi çocuk ama çevresi kötü garibimin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Keşke birazda objektif olsaymışsın. Hani 1 tane bile özeleştiri yapsaydın takımınla ilgili tamam derdim de,

Her maç gol atan Gomis'e çekinmeye gerek yok diyip, hangi stopere karşı oynadı ki diyip, Janssen gibi henüz sadece 2 gol atmış (biri de penaltıdan) biri için Serdar'ı yıpratır diyip sanki ligin en iyi santraforuymuş gibi söylemen,

En büyük silahımız Gomis falan değil, Gomis Galatasaray'ın attığı gollerin sadece yarısını attı

Ligde her maç gol yemişsiniz, 8 haftada yediğiniz gol sayısı 12, hala Skrtel ve Neto ile Gomis'i tutup Galatasaray'ı devre dışı bırakabileceğinizi söylüyorsun

Ndiaye'yi Osmanlıspor'da oynadı diyip küçümsüyorsun aklınca, size ManU'dan RVP geldi de noldu? Yattığı yerden aldığı 5 milyon Euro ile derbiyi evinden seyredecek.

Sen Soldado ve Janssen hakkında Tottenham taraftarlarının nasıl dalga geçtiğini biliyor musun? Onu geçtim bildiğini hiç sanmıyorum da, peki hiç Soldado ve Jassen'in son yıllardaki istatistiklerine baktın mı? Kaç maç oynamışlar, kaç golleri var, gol yapma yüzdeleri kaç? Şu sadece isimlere göre ligin en iyi takımı ilan etme, derbiyi oynanmadan galip ilan etme hastalığınızdan kurtulamadınız hala, bu konuda da dili en çok yanan kulüp olmanıza rağmen.

En komiği de futbol bilgisini şu cümlenle çok güzel belli etmişsin "Fernando'ya Ozan-Souza çökerse" Tamam gelsin çöksün bakalım 2 tane DOS'unuz bizim DOS'umuza da ondan sonra forvetlerimiz direk stoperlerinizle birebir kalınca ne olacak bakalım?

Öyle yazması da çok kolay dimi, Ozan-Souza Fernando'ya, Janssen Serdar'a, Guli-Valbu Maicon'a sonra hepsi Muslera'ya? Sonuç GS 0 - 5 FB. Tebrikler şimdiden şampiyonsunuz.

Sen daha kendi takımının farkında değilsin, kağıt üzerinde isimler üzerinden hiçte objektif olmayan bir karşılaştırma ile maç oynamışsın. Daha Malatyaspor maçı öncesine kadar bu oyunla Arena'da fark yeriz diyordunuz, bugün Trabzon maçına kadar ligin en aşağılarında bulunan ligin en zayıf takımlarından Malatyaspor'u yendiniz diye hemen havalara girmişsiniz yine.

Derbilerde bir taraf küme düşmemeye bir taraf şampiyonluğa bile oynasa, derbiler her zaman 3 ihtimallidir. Bu yüzden ismi derbidir.

1 tane Fenerli göster bana Yeni Malatya'dan önce Gs'den fark yeriz diyen. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz hep. Kaldı ki bu haftaya kadar Yeni Malatya ayarında takımlarla oynayıp bu havaya giren sizsiniz, Fenerbahçe taraftarı girince mi sorun oldu ?

3-5 maçta attığı gol sayısı üzerinden değerlendirip Janssen'e gömmüşsün, attığından fazlasını attırdı takıma pozisyon yarattı adam, Fenerbahçe maçı izlemeyip Fenerbahçe hakkında ezbere yorum yaptığın o kadar belli ki. Gomis Janssen'den iyi, en azından daha formda, tutulmazsa korkulacak bir forvet evet ama arkadaşın Skrtel Neto yorumu da gayet doğru.

Yine tabloya bakarak konuşmuşsun, Neto ile Skrtel'in birlikte sadece 1 maç oynadığından haberin yok. İkisinden biri hep ya cezalıydı ya sakattı, zaten çok geç katıldı takıma Neto. Fenerbahçe'nin bu kadar gol yeme sorumlusu olan Volkan,Topal ve Neus sahada olmayacak, Neto Skrtel ikilisi oturunca o istatistik de bozulur. Kjaerli defans hattıyla bilmem kaç hafta gol yemediğimiz oldu, şampiyon mu olduk ?

Ndiaye'ye RVP ile karşıt örnek vermen çok mantıklı gerçekten, sıkışınca sallayın RVP'ye. Osmanlı'da bize karşı kaç defa oynadı adam, ne olduğunu kapasitesini biliyor arkadaş ondan öyle demiş.

Soldado ve Jannsen hakkında yazılanları herkes senin ordan burdan duyduklarından fazlasıyla biliyor merak etme. İşine gelince objektif işine gelmeyince subjektif olan insanlardansın belli, bu ülkeye kimler kimler kendine güldürerek transfer oldu, ne işler yaptılar tek tek yazdırma. Karşıt örnek olması için Gomis hakkında yazılanlardan, kimsenin istememesinden, senelerdir menajerinin sayısız kulübe teklif etmesinden, kimsenin almamasından başlayabilirsin.

Bir insan Fernando'ya Ozan - Souza çökerse lafından ikisinin sürekli Fernandonun başında beklemesini algılayıp karşısındakine futbol bilmediğini nasıl söyleyebilir, bu ne bilmişliktir ? DOS dediği adam Mehmet Topal sanki, Fernando'nun kitlendiği ortasahanız 2 pası üst üste yaparsa şükret, forveti karşı karşıya bırakacakmış bir de. Takımınızda şuan için gerçekten kıskanacağım tek oyuncu olabilir Fernando.

"Derbiyi oynanmadan galip ilan etme hastalığınızdan kurtulamadınız hala, bu konuda da dili en çok yanan kulüp olmanıza rağmen. " bu çok sağlam bir ironi değilse gerçekten çok komik, bunu yapan sizsiniz yahu ? Derbilerde ne kadar dilimizin yandığına sezonlarda tek tek geriye giderek bakabilirsin, Fenerbahçe derbi kralıdır(Aykut Kocaman dönemine rağmen) aksini kimse iddia edemez.

Sondan önceki paragrafındaki bugüne kadar ligin en aşağılarında olan Malatya'yı yendiğimiz için havaya girdiğimiz kısmını tekrar okudum da, istemsiz gülme geldi yine. Baştan aşağı ironilerle dolu komik bir yazıydı, ben de üşenmedim cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 22 Ekim 2017; 11:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Kontra atacak oyuncunuz bile yok.Ozanın yağları bıngıl bıngıl zıplar artık

• İnş Öyle olur
  • Blokladığım bir fenerli troll cevap yazmış şöyle bi baktım ilk birkaç satır cümlesine de, gerçekten komik hemde trajikomik cinsten. Neden blokladığımı hatırlayamadım ama neden blokladığımı tekrar farkettim

Ben Galatasaray'ı galip ilan etmişmişim, 3-5 Anadolu takımı yendik diye havalara girmişim, RVP ile Ndiaye'yi kıyaslamışım falan yazmış birde. Hayır son paragrafta özellikle yazmışım derbi bunun adı 3 ihtimalli diye. İşte lafı namüsait yerinden anlamak şekil-1a da görüldüğü gibi böyle oluyor.

Yazdığım yazıda aslında neden bahsettiğimi anlamayıp, bu yazıdan Feneri gömdüğüm, RVP ile Ndiaye'yi kıyasladığımı anlayan biri net olarak ya futbol cahilidir yada okuduğunu anlama konusunda sıkıntıları var demektir. Lütfen benim onu blokladığım gibi oda beni bloklasın yada hiç zahmet edip cevap yazmasın boşuna parmaklarını yormasın. Daha da önemlisi kendini gülünç duruma düşürmesin. Ne anlatmak istediğim ilk ve son mesajımda zaten apaçık belli.

• quote:

Klasik , her derbi öncesi atılan mesajlardan bitanesi. Hala anlamadınız değil mi derbinin başka bir havası olduğunu? Geçen sene de ondan önce ki sene de böyle dediniz. Ya kazandık ya berabere kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Blokladığım bir fenerli troll cevap yazmış şöyle bi baktım ilk birkaç satır cümlesine de, gerçekten komik hemde trajikomik cinsten. Neden blokladığımı hatırlayamadım ama neden blokladığımı tekrar farkettim

Ben Galatasaray'ı galip ilan etmişmişim, 3-5 Anadolu takımı yendik diye havalara girmişim, RVP ile Ndiaye'yi kıyaslamışım falan yazmış birde. Hayır son paragrafta özellikle yazmışım derbi bunun adı 3 ihtimalli diye. İşte lafı namüsait yerinden anlamak şekil-1a da görüldüğü gibi böyle oluyor.

Yazdığım yazıda aslında neden bahsettiğimi anlamayıp, bu yazıdan Feneri gömdüğüm, RVP ile Ndiaye'yi kıyasladığımı anlayan biri net olarak ya futbol cahilidir yada okuduğunu anlama konusunda sıkıntıları var demektir. Lütfen benim onu blokladığım gibi oda beni bloklasın yada hiç zahmet edip cevap yazmasın boşuna parmaklarını yormasın. Daha da önemlisi kendini gülünç duruma düşürmesin. Ne anlatmak istediğim ilk ve son mesajımda zaten apaçık belli.

Gerçekten hala dalga geçtiğini düşünüyorum, bu neyin kafasıdır Allah aşkına. Okuduğu hiçbir şeyi anlamayıp karşısındakini okuduğunu anlamamakla suçlamış yine. Önceki mesajınla birebir aynı doğrultuda, kendi hayatında ve şahsında beğenmediğin bütün özellikleri karşındaki yapıyormuş gibi dillendirme ihtiyacı duyuyorsun. Tıpta adı var ama söyleyince ban atarlar, sağlıklı değil bu durum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.