Şimdi Ara

GS - TS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta sonu oynanacak maç için arkadaşlarımın tahmin ve yorumlarını bekliyorum. Birde admin olarak bir ricam olacak. İlgilenemediğim için FB-GS maçı için bir sürü aynı içerikli konu açılmış. Bunlardan birkaç tanesini sildim. Silerken konuyu kimin açıp açmadığına hiç bakmadım. Şimdi GS-TS maçı ile ilgili olarak lütfen bundan başka konu açmayın. Tabiki düşüncelerimizi istediğimiz gibi yazıya aktarabiliriz ancak aynı olay için birden fazla konu açarsak hangi birine cevap verme şansımız olacak. İnterneti kullanan arkadaşlar belli bir seviyenin üzerinde olan insanlardır bence. Bunun için mantık dahilinde hareket etmemiz yakışır bize. Bu maçla ilgili tüm yorumlarımızı buraya yazalım. Bakın bu şekilde mükemmel bir arşiv oluşturmuş oluruz. İsteyen istediği maçın konusunu açsın ama sadece bir konu.
    Beni uyaran arkadaşlara teşekkür ediyorum.



  • +1 yavuzbah diyorum ve İnşallah barça maçını en za berabere bitirip UEFA ya gidersek galip gelebiliriz 2-0 yada 2-1 falan TS çok iyi bir takım bence en az BJK kadar tehlikeliler..
  • walla trabzonsporlu olarak bu maçı ali sami yen stadında izleyeceğim.biletix maç biletlerini henüz satışa çıkarmamış.stat ta satılıyormu onu da bilmiyorum.küfürsüz,kaliteli bir maç olmasını umuyorum.sınıftan cimbomlu arkadaşlar karşı tribünde oturacak ben bizim tribünde.ne gereği var küfür etmenin dimi:)
  • Doğrusu GS ve TS maçlarında ben bugüne kadar kesinlikle büyük çaplı bir olayla karşılaşmadım. Trabzon taraftarı biliyorumki GS.ye karşı çok hoşgörülü. Çılgın taraftarlar her takımda mevcut. Onları bir kenara bırakırsak umarım centilmen bir mücadele olacağına eminim. Futbolu sevmem ancak Trabzonlu olduğum için Trabzonsporluyum ve gurur duyuyorum. Son 5 haftadır iyi bir seri yakalayan takımımız bence çok zor bir müsabakaya çıkacak. Çünkü karşısında yaralı bir arslan var. Umarım Göztepe maçında yaptığımız basit defans hataları tekrarlanmaz.
  • Bence Galatasaray rahat alır, bu da FB-6S maçları gibi.. Trabzon herzaman yenilir.
  • bence TS maçı yine satacak.
  • Umarım güzel maç olur ama ben GS maçı alacağına inanıyorum.Ama en önemlisi küfürsüz ve olaysız maç olsun bıktım artık şu stad eşkiyalarından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trabzon hiçbir zaman maç satmadı vede satmaya ihtiyacı da yoktur ilkert arkadaşım. Bunu böyle belle ve ayrıca büyük konuşmamakta fayda vardır.
  • yavuzbah geçen sene 3-0'lık maçı hatırlamıyormusun ali samiyendeki?
  • Sen bir defa hiçbirşeyi doğru hatırlamıyorsun. O maç 4-0 bitmişti. Ayrıca GS FB.ye 6-0 yenildi. GS maçmı satmış oldu. Bana bunlarla gelme. Elinde bunu kanıtlayan bir evrak varsa git scan et ve burda yayınla yoksa bu şekilde konuşup insanları yanlış düşünmeye sevk etmeye hakkın yok.
  • konuştuğun da laf takımlar birbirine maç satınca evrak mı imzalıyor hayret bişeysin.TS ancak fenerbahçeye karşı canla başla oynuyor yalanmı G.S ve BJK Ye karşı hiç mücadele bile etmiyor ama bu sen TS tek güvendiğim isim Petkovic çok iyi kaleci.inşallah GS maçında da FB ye karşı oynadığı gibi oynar........
  • Sen bırak bu maç satma masallarını. Bu konuyu ikimizin tartışmasına dördürmeye hiç niyetim yok ama sen ısrarla damarıma basıyorsun hala diretip duruyorsun. Ben futboldan iyi anlamam ancak Trabzonu her yerde her zeminde savunurum. Senin maç sattı sözcüklerinin altında kalmaya hiç niyetim yok.
    Hafta sonu umarım GS.yi yener ve yolumuza devam ederiz. Hangi taktik ve oyun sistemiyle ya da hangi oyuncularla olursa olsun yeneceğimizi umuyorum. Teknik detayları bilen arkadaşlara sunuyorum.
  • ARKADAŞALAR BU MAÇI GS ALIR BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM. GALATASARAY BİLİNDİĞİ GİBİ EN KÖTÜ ŞARTLARDA BİLE TRABZONU YENER.
    HAFTA SONU GÖRÜŞÜRÜZ
  • Ancak, Trabzon büyük çıkışta, adamalar son 5 maçını yendi, GS de de moraller çok bozuk, TS nin yenme ihtimali daha yüksek gibi..
  • cimboma "en iyi zamanında" ali sami yen de 5 tane çektik.hatırlatırım.
  • Bence TS'nin ve diğer Anadolu takımlarının FB'ye karşı biraz daha farklı bir tavır takınmasının başlıca sebebi FB'ninde bir anadolu yakası takımı, ve işin gerçeği Anadolu yakası takımlarının en büyüğü olması. Böyle olunca Anadolu takımları için FB'yi yenmek ayrı bir durum teşkil ediyor. Tabii yine belirteyim BENCE. Bu akşam ki maçı izledikten sonra TS rahat kazanır derim. Fatih Terim'in GS'ye bir format atıp yeniden kurması gerek :) !?
  • Trabzon Spor iyi gidişini GS karşısında da gösterir diye tahmin ediyorum..
    GS bari Trabzondan fark yemese..
  • trabzon maçını galatasaray alır
    en kritik zamanlarda bile ilaç gibi imdadımıza trabzon maçları denk geliyor ilaç gibi sanki ama fenerli arkadaşlar tutturmuş şike şike şike neresi şike kardeşim adamların bize şansı tutmuyor
    trabzonda bile yenip geliyoruz başkaları gibi sahadan çekilmiyoruz anlayın artık
    ayrıca yarın maçtayım tüm galatasaraylılara sesleniyorum yarın maça gelin imparatorun ordusu olarak ona ve takımımıza destek olalım
  • benim içimden geçen bir fenerli olarak trabzonun alması...puan farkı azalsın iyice...gerçekçi olursam söylendği gibi trabzonun şansı pek tutmuyor cimboma...ama şu anda trabzonun iyi,galatasarayın da kötü günler yaşadığını gözönünde bulundurursak bu maç beraberlikle sonuçlanır gibi...
  • TS çok formda GS ise tam tersi ama maç yine ortada çünkü bu maç bence 2 takım için de dönüm maçı.TS yenerse ilk yarıyı o gazla çok iyi kapatır ve hazır yaralı yakalamışken yenmek isteyecekir.GSde maçın öneminin farkındadır çünkü eğer yenilirse homurdanmalar iyice artacaktır.O yüzden maç kesin kıran kırana geçecek.eğer TSnin genç oyuncuları atmosferden fazla etkilenmezlerse (ki etkilenebilirler çünkü takım tecrübesiz sayılır) bence TS maçı almaya daha yakın görünüyor çünkü M.Yılmaz ve Fatih çok formda ve Aurelio'da.GS'de ise durum tam tersi.Kim oynasa sanki basireti bağlanıyor.GS eğer son maçlardaki oyununu sergilrse Petkoviç gole izin vermeyecektir.

    Skor tahminim:3-1 TS lehine...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.