Şimdi Ara

Gs store retro formalar 49.99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha once 35 liradan trendyoldan almistik ama suanda fiyat iyi gibi.

http://www.gsstore.org/urun_liste.aspx?kat=18951&lang=tr-TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki yildizli olaninin siyah beyazini 150 liraya satiyorlar. net sicak firsat.

Orijinalden alıntı: ohtmm

iki yildizli olaninin siyah beyazini 150 liraya satiyorlar. net sicak firsat.

• yav batıyomu bu store ne. bi ton mesaj geliyor bana gs storeden. bu rezalet yönetim futbolcu vs herşey rezilken insanın içinden birşey gelmiyorki.
  • 69.99 olmuş hevesim kaçtı

bu arada trendyolda kutusuna koyulmadan poşet içinde gönderiliyor ama GSstore kutusuyla gönderiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Armasında Ay Yıldızlı bayrağımız var diye veya fetö ile hiçbir alakası yok diye yada şerefli şampiyonluklari var diye olmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ocankio

quote:

Armasında Ay Yıldızlı bayrağımız var diye veya fetö ile hiçbir alakası yok diye yada şerefli şampiyonluklari var diye olmasın..

golleri cia attı kupalar amerikadan kaçırıldı müzeye girdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 26 Mart 2017; 16:32:11 >

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • Fetönün esas babası bjk iken nasıl bu kadar yüzsüzce GALATASARAY' a laf atabiliyorsunuz . Yıllarca sizde yöneticilik yapan. Kalkavangilleri bir araştırın bakalım ...

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Bu saatten sonra Fetö cü formasını kimse almaz alanlarda alacaksa 2 yıdızlı olanı alsın çünkü temiz olan o 2 yıldızlı forma sonrası kirli...

arkadaş yurt dışında hakan şükür kadar adı bilinmiyordur bjknin. 1-2 senedir piyasada olan bjkliler de kendini nimetten saymıyor mu, kahkaha atıyoruz bunları gördükçe. boşuna demiyorlar bjkli kafası diye.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Gs store retro formalar 49.99
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Bu saatten sonra Fetö cü formasını kimse almaz alanlarda alacaksa 2 yıdızlı olanı alsın çünkü temiz olan o 2 yıldızlı forma sonrası kirli...

arkadaş yurt dışında hakan şükür kadar adı bilinmiyordur bjknin. 1-2 senedir piyasada olan bjkliler de kendini nimetten saymıyor mu, kahkaha atıyoruz bunları gördükçe. boşuna demiyorlar bjkli kafası diye.

1-2 senedir piyasada olan Beşiktaş?

2000 lisin heralde.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

1-2 senedir piyasada olan Beşiktaş?

2000 lisin heralde.

kardeş ben 2000'li değilim de sen baya baya hayal dünyasındasın. son 20 senede 3 kere şampiyon olabilmiş takımdan bahsediyoruz. bunların sonuncusu da geçen sene. fb ve galatasaray biraz sistemli yönetilip, iyi olsa bi 50 sene daha şampiyonluk yüzünü zor görecek takımsınız, gelmişsiniz koskoca galatasaray ile yarışmaya çalışıyorsunuz. gerçi 3. lig'deki takımın taraftarı da "şampiyon çemişgezekspor, en büyük çemişgezekspor" diyor ama en azından süper lig görmüş bir kulüp olarak haddinizi bilseniz bu kadar ezmez kimse sizleri.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    İyi yönetilin sizi tutan mı var? Aynı mantıkla biz kötü olduğumuz için, başımızda tüpçü olduğu için siz şampiyon oldunuz önceki senelerde.
    Sıcak fırsatlarda kampanya üzerine konuşmak yerine hiç gereği yokken artistik yapmayı tercih ediyorsunuz. Hem de beğenmdiğiniz küçük gördüğünüz Beşiktaş üzerine.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.