Bildirim
Gs Store Kargo Nerde

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın. -
Yarın ulaşır sana muhtemelen. Ben 2 gün önce aldım bu sabah geldi. Bende de aynıydı o kısım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Yarın ulaşır sana muhtemelen. Ben 2 gün önce aldım bu sabah geldi. Bende de aynıydı o kısım.
tamamdır dostum sağolasın -
Ben de 23'ünde almıştım bugün kargoya verilmiş, yarın gelir herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın.
ben evde olmazsam eve bırakamazlar mı? banka kartı değil sonuçta. -
quote:
Orijinalden alıntı: Puskév
quote:
Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın.
ben evde olmazsam eve bırakamazlar mı? banka kartı değil sonuçta.
Store sanırım Yurtiçi kargo ile çalışıyordu. Yurtiçinden çok kargo aldım. Evde biri varsa senin adına böyle önemsiz kargoları alabiliyor. Kimlik isterler bir de imza alırlar. Evde biri yoksa şubeye gider. -
quote:
quote:
quote:
Store sanırım Yurtiçi kargo ile çalışıyordu. Yurtiçinden çok kargo aldım. Evde biri varsa senin adına böyle önemsiz kargoları alabiliyor. Kimlik isterler bir de imza alırlar. Evde biri yoksa şubeye gider.
Eyvallah hocam. Adresi baba ocağına verdik tatilde burdayız diye, ben gidene kadar gelmezse eve bırakırlar mı diye sormuştum sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Store sanırım Yurtiçi kargo ile çalışıyordu. Yurtiçinden çok kargo aldım. Evde biri varsa senin adına böyle önemsiz kargoları alabiliyor. Kimlik isterler bir de imza alırlar. Evde biri yoksa şubeye gider.
MNG ile calisiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ödemeyi zaten yaptık. ayrıca mng kargo ile çalışıyorlar. çarşambaya bekliyorum bnde en geç. cumartesi öğlen verdim siparişi -
Forma ve Tshirt almıştım 30 dk önce geldi. MNG Kargo getirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Forma ve Tshirt almıştım 30 dk önce geldi. MNG Kargo getirdi.
siparişi ne zaman verdiniz acaba -
23 Ocak -
quote:
23 Ocak
istanbuldaysanız neresinde oturuyorsunuz. bende cumartesi verdim. hala bi hareket yok. sipariş hazırlanıyor diyor. kargoya basınca da ilişkili kargo bulunmamaktadır diyor -
Ümraniye'deyim ben. MNG Kargo'yu arayıp adınıza kargo olup olmadığını sorabilirsiniz. Siteyi güncellemeleri gecikiyor. -
Bu arada formadan Türk bayrağı çıkmadı. -
quote:
Bu arada formadan Türk bayrağı çıkmadı.
mng kargoyu aradım. kargo gözükmüyor dedi. artık beklıcez ne zaman gelirse. türk bayrağı çıkmadı derken? -
bende 23ünde forma aldım hala sipariş hazırlanıyor yazıyo -
Benzer içerikler
- ultraslan üyelik ücreti
- sakarya yetimhane ziyareti
- milenyum kupası
- promo forma ne demek
- maç başladıktan sonra stada girilir mi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X