Şimdi Ara

Gs Store Kargo Nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş hazırlanıyor diyor. kargo penceresine bastığımda bomboş sayfa birşey yok. sizde durum nasıl. siparişi dün verdim. tahmini ne zaman gelir. bide geldği zaman evde bulamazsa en yakın şubeye mi bırakıyor. onu da bi yazarsanız sevirinim

•  Gs Store Kargo Nerde
  • Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın.
  • Yarın ulaşır sana muhtemelen. Ben 2 gün önce aldım bu sabah geldi. Bende de aynıydı o kısım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Yarın ulaşır sana muhtemelen. Ben 2 gün önce aldım bu sabah geldi. Bende de aynıydı o kısım.

tamamdır dostum sağolasın
  • Ben de 23'ünde almıştım bugün kargoya verilmiş, yarın gelir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın.

ben evde olmazsam eve bırakamazlar mı? banka kartı değil sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Kargoya verildikten sonra 1-2 günde gelir, evde olmazsan en yakın şubeye gider kendin gidip alırsın.

Store sanırım Yurtiçi kargo ile çalışıyordu. Yurtiçinden çok kargo aldım. Evde biri varsa senin adına böyle önemsiz kargoları alabiliyor. Kimlik isterler bir de imza alırlar. Evde biri yoksa şubeye gider.
  • quote:

quote:

quote:

Store sanırım Yurtiçi kargo ile çalışıyordu. Yurtiçinden çok kargo aldım. Evde biri varsa senin adına böyle önemsiz kargoları alabiliyor. Kimlik isterler bir de imza alırlar. Evde biri yoksa şubeye gider.

Eyvallah hocam. Adresi baba ocağına verdik tatilde burdayız diye, ben gidene kadar gelmezse eve bırakırlar mı diye sormuştum sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

MNG ile calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeyi zaten yaptık. ayrıca mng kargo ile çalışıyorlar. çarşambaya bekliyorum bnde en geç. cumartesi öğlen verdim siparişi
  • Forma ve Tshirt almıştım 30 dk önce geldi. MNG Kargo getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Forma ve Tshirt almıştım 30 dk önce geldi. MNG Kargo getirdi.

siparişi ne zaman verdiniz acaba
  • 23 Ocak
  • quote:

23 Ocak

istanbuldaysanız neresinde oturuyorsunuz. bende cumartesi verdim. hala bi hareket yok. sipariş hazırlanıyor diyor. kargoya basınca da ilişkili kargo bulunmamaktadır diyor
  • Ümraniye'deyim ben. MNG Kargo'yu arayıp adınıza kargo olup olmadığını sorabilirsiniz. Siteyi güncellemeleri gecikiyor.
  • Bu arada formadan Türk bayrağı çıkmadı.
  • quote:

Bu arada formadan Türk bayrağı çıkmadı.

mng kargoyu aradım. kargo gözükmüyor dedi. artık beklıcez ne zaman gelirse. türk bayrağı çıkmadı derken?
  • bende 23ünde forma aldım hala sipariş hazırlanıyor yazıyo
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    kargoya bastığınızda bişey yazıyor mu yoksa bu mu çıkıyor

Gs Store Kargo Nerde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.