Şimdi Ara

Gs nin futbolunun özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali Ece: "Galatasaray, hazır şekilde gelen Linnes'i oynatmazken Stuttgart bugün yarım senedir maça çıkmayan Großkeutz'u 90 dakika oynattı."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok net konuşuyorum eğer linnes geçen maçta oynasaydı çok rahat yenerdik . Denizli çok yanlış kadroyla çıktı özellikle defans hattında . Zaten 2 değişiklik hakkımız boşa gitti . Keşke ched olsaydı çok aradım vallahi geçen maçta.
  • Denizli oynatmadıysa vardır bir bildiği. Çokta abartmanın bir mantığı yok, önümüzdeki maçlarda oynar.
  • Ne bildiği olacak allah askına
    Denizliyi abartmayın adam tam bi hüsran olacak

• Bütün olayı Linnes üstünden değerlendirirsek çok fazla şey kaçırırız. Arkadaşlar takımın bir ahengi yada hücum temposu yok...

Takımın kalite olarak sıkıntısı ortada, yeterli alternatif kadrosu yok ! Yaz başından beri bu taraftar kendini parçaladı, takviye yapamadılar üstüne olanı batırdılar.

2 sezondur bu takım avrupa'da dökülüyor, asıl sinyaller orada verildi fakat kimin umurunda ?! Vizyonu Edirne'den öte olmayan adamlara kulüp bırakırsan böyle olur.

Geçen sene ki şampiyonluk sonrasında şımaran yönetim ve tayfası futbolumuzun özetidir.
  • Oyuncularla saatlerce antrenman yapıp hepsini tek tek gözlemleyen yıllarca teknik direktörlük yapmış Denizli hiç bişe bilmiyo ama takımla uzaktan yakından ilgisi olmayan yorumcularla, forumdaki üyeler en iyisini biliyor.

• Puan farkı 13-14 olmuş tek derdiniz linnes olsun.
  • Nasıl düzelecek işler bilmiyorum 🙈
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Nasıl düzelecek işler bilmiyorum 🙈

Şu mali yapıyı düzeltelim ondan sonra geçici değil, sürdürülebilir başarılar gelecektir. Bugüne kadar yama yapa yapa geldik artık tıkandı gitmiyor, demek ki sorunu kaynağından çözme zamanı geldi.
  • Mali yapı maç kazanamadıktan tribünler dolmadıktan sonra Nasıl düzelecek kardeş ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.