arkadaşlar daha önce ali sami yen e götürdüm sorun çıkmamıştı.bu akşamki maça da götürmeyi düşünüyorum makinemi acaba sorun çıkar mı?şimdiden teşekkür ederim herkese
arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu
Zannetmiyorum sorun çıkacağını. Fotoğraf makinesi yasak diye birşey belirtilmemiş. DSLR da olsa , kıytırık bir foto makinasıda olsa aynı şeyi yapıyor neticede. Yasak olsa foto veya video makinesi hiç sokulmazdı. (normal foto makinesi soktum çünkü , benim gibi yapan birçokta insan vardı. he ayrıca dslr makina sokan insanlarda vardı. )
çok teşekkür ederim dostum sağolasın verdiğin bilgiler için.şansımızı denicez bakalm.almazlarsa ne yapıcaz bilmiyorum artık
quote:
Orijinalden alıntı: cm3589
çok teşekkür ederim dostum sağolasın verdiğin bilgiler için.şansımızı denicez bakalm.almazlarsa ne yapıcaz bilmiyorum artık
Hocam yeni bir karar çıkmadıysa geçen sezon dslr makina sokan birçok kişi oldu bunu biliyorum. Hatta bir taneside forumdan bir elemandı. fotolarını falan koymuştu. Ama kesin emin olmak istiyorum dersen kulübü arayabilirsin şimdi.
Kulüp Merkezi Genel Sekreterlik Selçuk Rıza İren
Büyükdere Cad. Akıncı Bayırı Sokak No:8 Mecidiyeköy - İstanbul
Tel: (212) 273 28 50 İdari İşler Faks: (212) 273 28 58 Mali İşler Faks: (212) 273 28 59 Reklam ve Pazarlama Tel: (212) 274 45 55 Reklam ve Pazarlama Faks: (212) 274 96 36
Birşey olmaz hocam al. Çektiklerini de buraya koyarsın artık :)
Ben çok çekim yaptım sorun olmuyor için rahat olsun.. :)