Şimdi Ara

gs liverpool maçına dslr makine götürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce ali sami yen e götürdüm sorun çıkmamıştı.bu akşamki maça da götürmeyi düşünüyorum makinemi acaba sorun çıkar mı?şimdiden teşekkür ederim herkese

• arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu
  • Zannetmiyorum sorun çıkacağını. Fotoğraf makinesi yasak diye birşey belirtilmemiş. DSLR da olsa , kıytırık bir foto makinasıda olsa aynı şeyi yapıyor neticede. Yasak olsa foto veya video makinesi hiç sokulmazdı. (normal foto makinesi soktum çünkü , benim gibi yapan birçokta insan vardı. he ayrıca dslr makina sokan insanlarda vardı. )
  • çok teşekkür ederim dostum sağolasın verdiğin bilgiler için.şansımızı denicez bakalm.almazlarsa ne yapıcaz bilmiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

çok teşekkür ederim dostum sağolasın verdiğin bilgiler için.şansımızı denicez bakalm.almazlarsa ne yapıcaz bilmiyorum artık

Hocam yeni bir karar çıkmadıysa geçen sezon dslr makina sokan birçok kişi oldu bunu biliyorum. Hatta bir taneside forumdan bir elemandı. fotolarını falan koymuştu. Ama kesin emin olmak istiyorum dersen kulübü arayabilirsin şimdi.

Kulüp Merkezi
    Genel Sekreterlik
    Selçuk Rıza İren

Büyükdere Cad.
    Akıncı Bayırı Sokak No:8
    Mecidiyeköy - İstanbul

Tel: (212) 273 28 50
    İdari İşler Faks: (212) 273 28 58
    Mali İşler Faks: (212) 273 28 59
    Reklam ve Pazarlama Tel: (212) 274 45 55
    Reklam ve Pazarlama Faks: (212) 274 96 36

• Birşey olmaz hocam al. Çektiklerini de buraya koyarsın artık :)
  • Ben çok çekim yaptım sorun olmuyor için rahat olsun.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24.5 megapixel Nikon D3x DSLR cihazı tripotla beraber sokmadıktan sonra sorun olmaz
  • tmamdr arkadaşlar sordum telefonla sorun yok dediler.herkese çok teşekkür ederim.yarın fotoları koyarım buraya
  • dostum hiç bir sorun olmaz.. en son maça gittiğimde bir çok kişide dslr makine vardı
  • Fotoları bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.