Siz değilmisiniz Gs elimizden 3 kez şampiyonluğu aldı diyen.3 kez Şerefli 2.lik yaşadık diyen...
Şu anda 2 yıldızlı olan Gs biz ise 3 yıldızlı olmalıydık diyen.
sıkı dostluklar sert kavgalarla başlarmış değil mi?
evet varılmak istenen nokta?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
evet varılmak istenen nokta?
son cümleden anlayabilirsin
tamam dostuz biz GS ile onu zaten biliyorum da nereye varmaya çalışıyorsun,mesaj ne burada?
zamanında bjk ye en büyük çelmeleri gs taktı ama hala dostlar bunlar yakında kulüpleri de birleştirir.. ama eskilerde böyle bir dostluk havası yoktur çünkü onlar bilirler neler olduğunu yeni nesilde var bu olay, böyle şeyler görmemişler ki hiç gs kazığı görünce anlar onlar da ama bunların FB düşmanı olmasında en büyük pay başkanlarının bjk yi başarılı yapma hedefi değil de FB'yi alt etme hedefi koymasıdır müritleride peşlerinde işte imam cemaat olayı birşey diyemezsin
quote:
tamam dostuz biz GS ile onu zaten biliyorum da nereye varmaya çalışıyorsun,mesaj ne burada?
ya belki nedir bu samimiyet, hani temizlig istiyordunuz. Önce geçmişi temizleyin demek istiyordur...
ha evet mesajı anladım ben burada. klup taraftarları,camialar birbiriyle iyi ilişkiler içine girmemeli. birbirimizi yemeliyiz devamlı. spor kavga kin kıskançlık çekememezlik demektir...
ha evet mesajı anladım ben burada. klup taraftarları,camialar birbiriyle iyi ilişkiler içine girmemeli. birbirimizi yemeliyiz devamlı. spor kavga kin kıskançlık çekememezlik demektir...
iyi ilişkilerden kastın:
(geçen sene)Demirören:Gs şampiyon kupayı biz almak istiyoruz
gibi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
quote:
iyi ilişkilerden kastın:
gibi mi?
soracak hesabınız soracak sorunuz varsa gidin demirörene sorun ben sorduğun soruya cevap veremem. ne dediğini ne demek istediğini içinden ne geçiyor onu ancak kendi bilir... ha bana ne düşünüyorsun diye sorarsan evet geçen sene şampiyonluk şansımız olmadığında biz olamazsak GS olsun diyordum hep.
bizi düşman yapmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama GS li ve BJK li arkadaşlar sağolsunlar gelmiyorlar sizin bu oyunlarıza... bu kinden nefretten kibirden vazgeçseniz de sizinle de dost olsak arkadaş olsak fena olmazdı diye düşünüyorum ben hala...
quote:
quote:
quote:
iyi ilişkilerden kastın:
gibi mi?
soracak hesabınız soracak sorunuz varsa gidin demirörene sorun ben sorduğun soruya cevap veremem. ne dediğini ne demek istediğini içinden ne geçiyor onu ancak kendi bilir... ha bana ne düşünüyorsun diye sorarsan evet geçen sene şampiyonluk şansımız olmadığında biz olamazsak GS olsun diyordum hep.
bizi düşman yapmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama GS li ve BJK li arkadaşlar sağolsunlar gelmiyorlar sizin bu oyunlarıza... bu kinden nefretten kibirden vazgeçseniz de sizinle de dost olsak arkadaş olsak fena olmazdı diye düşünüyorum ben hala...
soracak hesabınız soracak sorunuz varsa gidin demirörene sorun diyosun.
Peki siz FB'yi neden sevmiyosunuz.Aziz başkandan dolayı.E gidin Onla uğraşın bizle niye uğraşırsınız ya da takımla.
Şurda bişi yazıyoruz 3 ağız birden tepki geliyo.Gs Bjk ve Ts.
Nasıl kin olmasın nasıl düşmanlık olmasın bu durumda bi açıklarmısın?
Neyse valla boşver değmez tartışmaya.Soğudum anasını sattığımın futbolundan
Gs'ye sevgim dirayetli kulup olmasından gelir.. Mali açıdan en zor durumda oldukları dönemde bile sabırla oynamayı başarıyorlar..Hatta fakir diye dalga geçildiği geçen sezon FB'yi maymuna çevirip şampiyon olmadılar mı? FB gibi 2 maç kaybettikleri zaman etrafa saldırmıyorlar.. Basketbolda yıllarca çok kötü sezonlar geçirdiler..Şimdi üst sıradan playoff' giriyorlar.. Severiz, iyi takımdır yani..
quote:
ben kimseyi düşman etmek istemiyorum... bakın bizim başkanımız ne kadar antipatik se sizin başkan da bir okadar FB yi hedef gösteriyor ben bunu söylemeye çalışıyorum siz diyorsunuz ki siz çok yüksekten bakıyorsunuz ama alakası yok bizi yüksekte gösteren sizin başkanınız o değil miydi FB yi geçeceğim diyen ? o değil miydi FB nin üstünde olmayı hedef gösteren? yani biz ne kadar yapıyorsak aslında sizin başkanda o kadar yapıyor o deseydi bjk nin hedefi kimse değil kendi başarılarıdır,avrupa hedefimizdir kim çıkar FB ye laf söylerdi ama ısrarla FB hedef gösterildi (neden anlamış değilim) , FB-gs rekabeti(veya kavgası artık ne derseniz) içine zorla sokulmak istendi.. ilker sana bir soru soracağım sen seba döneminde ve ya bilgili döneminde de bu kadar FB karşıtımıydın?
quote:
Orjinalden alıntı: sl55amg
Gs'ye sevgim dirayetli kulup olmasından gelir.. Mali açıdan en zor durumda oldukları dönemde bile sabırla oynamayı başarıyorlar..Hatta fakir diye dalga geçildiği geçen sezon FB'yi maymuna çevirip şampiyon olmadılar mı? FB gibi 2 maç kaybettikleri zaman etrafa saldırmıyorlar.. Basketbolda yıllarca çok kötü sezonlar geçirdiler..Şimdi üst sıradan playoff' giriyorlar.. Severiz, iyi takımdır yani..
FB gibi 2 maç kaybettikleri zaman etrafa saldırmıyorlar..diyosun...
Geçen sene sinevizyonla hakem hatalarını gösteren hangi başkandı tahmin et bakalım.Ya da her hafta birine çatan hangi kulübün asbaşkanı bak bu da zor değil....
hepinize cevap vermeme gerek yok.herkes zamanında ağlıyo ama biz ağlayınca herkes bize çatıyo.Başkaları ağladım mı sadece o an şampiyonlukta çekiştiği rakibi çatıyo.
quote:
quote:
quote:
quote:
iyi ilişkilerden kastın:
gibi mi?
Peki siz FB'yi neden sevmiyosunuz.Aziz başkandan dolayı.E gidin Onla uğraşın bizle niye uğraşırsınız ya da takımla.
Olayın sevmeyle sevmemeyle alakası yokki arkadaşım nerden nereye çektin olayı şimdi. Ben Aziz başkanı sevmiyorum hadi Feneri de sevemeyeyim. Yok böyle birşey...Aziz gider Ahmet gelir başkanlar geçicidir camialar kalıcı.
Tek örnek vereyim Demiröreni seven yaptıklarını benimseyen kaç Beşiktaşlı var Aziz başkanın ne derse desin arkasında olan kaç kişi. Demekki yanlışa yanlış demeyi bilenler de var.Sizin düşünce yapınızda bir problem var sorun kişilerde değil... ben bildim bileli en az 25 senedir takip ederim futbolu Fener şampiyonluğu kaçırdıysa muhakkak ya hakem yüzündendir ya federasyon.takım haketmediği için şampiyon olamama gibi bir durum yoktur. bir de ben sana terten sorayım sorduğun soruyu. neden herkes FB ile uğraşıyor(size göre tabi) hadi sadece GS ile olsanız karşılıklı derim.sadece BJK ile olsanız geçmiş olaylardan karşılıkılı derim.TS ile olsa gene aynı..yani o kadar insan yanlış bir tek siz mi doğrusunuz?tamam hep siz haksızsınız hep biz halıyız da demek istemiyorum sizin haklı olduğunuz taraflarda vardır... sana da garip gelmiyormu birşeyler?hiçkimse ya noluyo böyle nerede yanlış yapıyoruz"demiyormu hiçbiriniz?
Adamların en azından asbaşkanı herhafta birine çatıyo.. Ama fenerbahçeye bakıyorum,,bu kadar zengin kulup diosunuz, buyuk kulubuz diyosunuz..Fakat bu büyük kulubun başkanının şöyle bir oturaklı halini görmedim..100 yıllık kulubun başkanının ettiği küfürlere bakarmısın.."kulup başkanı" olacak bu vatandaş.. Sağa sola laf yetiştirmesi için bunun altında tonla adam olması lazım ki vardır, fakat adam mübarek diktatör gibi.. GS başkanını ben hiç böyle aptal işler yaparken görmem mesela..Takım iyide olsa kötüde olsa,, fazla ortalıkta gözüküp, herşeye cevep vermio..Başkan nihayetinde..Ağırlığı var..Aziz orta kademe yönetici gibi..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
iyi ilişkilerden kastın:
gibi mi?
Olayın sevmeyle sevmemeyle alakası yokki arkadaşım nerden nereye çektin olayı şimdi. Ben Aziz başkanı sevmiyorum hadi Feneri de sevemeyeyim. Yok böyle birşey...Aziz gider Ahmet gelir başkanlar geçicidir camialar kalıcı.
Tek örnek vereyim Demiröreni seven yaptıklarını benimseyen kaç Beşiktaşlı var Aziz başkanın ne derse desin arkasında olan kaç kişi. Demekki yanlışa yanlış demeyi bilenler de var.Sizin düşünce yapınızda bir problem var sorun kişilerde değil... ben bildim bileli en az 25 senedir takip ederim futbolu Fener şampiyonluğu kaçırdıysa muhakkak ya hakem yüzündendir ya federasyon.takım haketmediği için şampiyon olamama gibi bir durum yoktur. bir de ben sana terten sorayım sorduğun soruyu. neden herkes FB ile uğraşıyor(size göre tabi) hadi sadece GS ile olsanız karşılıklı derim.sadece BJK ile olsanız geçmiş olaylardan karşılıkılı derim.TS ile olsa gene aynı..yani o kadar insan yanlış bir tek siz mi doğrusunuz?tamam hep siz haksızsınız hep biz halıyız da demek istemiyorum sizin haklı olduğunuz taraflarda vardır... sana da garip gelmiyormu birşeyler?hiçkimse ya noluyo böyle nerede yanlış yapıyoruz"demiyormu hiçbiriniz?
Sence son maçta hakem açısından haklı değilmiyiz?
ya da sadece şunu söylicem geçen sene 4-3 yendiniz bizi kalecisiz.Taraftar sizi alkışlamadı mı çıkarken
quote:
bizim Bjk ile eskiden kalma bile olsa hiç bir şekilde takıntımız olmadı yani biz Gs ile çekişirdik hep kurulduğumuzdan beri,sonra araya Ts girdi onların bize kızgın olmalarının sebebi de şampiyonluklarında ve ya şampiyonluk hep bizimle çekişmelerinden gelir ama bjk ile böyle birşey de yok olsa da böyle bir durum çıkmamıştı hiç ortaya... tamm sen bana Bjk başkanının yanlışlarını söyle bende sana Aziz başkanın söyleyeyim..
ilker sorunu bulacağız biz seninle harbiden kurtaracağız Türk futbolunu bu çamurdan
mevzu son maç ilk maç mı yoksa neden düşmanlık var o mu? bu maçta diyelimki haklısın.... her kaybedilen maç böylesiniz her kaçan şampiyonlukta böylesiniz ben onu söylüyorum... bu yüzden federasyon hakem GS li BJK li kim varsa düşman ilan ediyorsunuz. yapan da biz değiliz dikkatini çekerim. federasyon bize karşı hakemler puanımızı çaldı...Ulusoy istifa...bütün klupler bizimle uğraşıyor 17 klup bir yana biz bir yana onur mücadelesi veriyoruz bunlar ittifak başarımızı çekemiyorlar(hangi başarı inanın hala anlamış değilim)...temizlikçiler nerdesiniz....bizim paramız var yapıyoruz siz fakirsiniz altınızda don yoktu düne kadar...kapıcının oğlu hadi ordan...GS-BJK lile kardeşsiniz(dost olmak da kötü birşeymiş ilk kez sizden duydum)...GS UEFA aldı o da bişeymi...hepsi tesadüf...(falan filan diye sürer gider burası)
valla yukarıdaki satırı herhangi birine okut futboldan bile anlamasına gerek yok...kafadan antipati başlar size karşı...
quote:
mevzu son maç ilk maç mı yoksa neden düşmanlık var o mu? bu maçta diyelimki haklısın.... her kaybedilen maç böylesiniz her kaçan şampiyonlukta böylesiniz ben onu söylüyorum... bu yüzden federasyon hakem GS li BJK li kim varsa düşman ilan ediyorsunuz. yapan da biz değiliz dikkatini çekerim. federasyon bize karşı hakemler puanımızı çaldı...Ulusoy istifa...bütün klupler bizimle uğraşıyor 17 klup bir yana biz bir yana onur mücadelesi veriyoruz bunlar ittifak başarımızı çekemiyorlar(hangi başarı inanın hala anlamış değilim)...temizlikçiler nerdesiniz....bizim paramız var yapıyoruz siz fakirsiniz altınızda don yoktu düne kadar...kapıcının oğlu hadi ordan...GS-BJK lile kardeşsiniz(dost olmak da kötü birşeymiş ilk kez sizden duydum)...GS UEFA aldı o da bişeymi...hepsi tesadüf...(falan filan diye sürer gider burası)
valla yukarıdaki satırı herhangi birine okut futboldan bile anlamasına gerek yok...kafadan antipati başlar size karşı...
neden düşmanlık var ben hatırlamam yani bir Bjk li bize kalksın laf söylesin yada biz Bjk'llere laf söyleyelim...demirörenden önce yoktu böyle şeyler o zamanda Aziz Başkan vardı ama bunlar yoktu.ama demirören geldi hedefiniz FB ileri dedi olay çığırından çıktı resmen...varsa yoksa FB... sen siz bunları bunları yaptın dedin peki siz ne yaptınız hiç düşündün mü?
temizlikçiler nerdesiniz: sizin pankartınız ile başlayan bir olaydır.. bizim paramız var yapıyoruz siz fakirsiniz altınızda don yoktu düne kadar: bir kere stadımızla övünürüz evet çünkü TR'de eşi olmyan bir stad ve kendi imkanlarımızla yaptık(ki yapamayanlar ortada),ama kalkıpta İnönü stadına bir laf etmedik... Gs ile aramızdaki olaya gelince bu bizim kuruluşumuzdan beridir var, bu ayrı bir olaydır bunu katamazsın... benim anlamadığım konu nereden başladı sizde bu düşmanlık sende de yoktu böyle bir durum eminim daha önce...