Şimdi Ara

GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herzamanki gibi yeni açık üstteyim kocaeli ultraslandayım bende garanti maçtayım güzel bir pankart açıcam maçta
    ASUS P5B , INTEL E6300 Core 2 Duo 1.86GHz, 4.00GB DDR2 800 MHz (HI-LEVEL),1 GB A-DATA 800 Mhz,Freezer 7 Pro Fan,320Gb SEAGATE 7200.10 7200rpm 16MB NCQ, rx 1950(256Bit) 256MB , NEC AD-7173B Dvd Writer,52 X Hp Cd Rom, Cooler Master Cavalier 1(CAV-T01) 380 Watt , Inca Kablosuz Adsl 2 Modem, Microsoft Pro Keyboard Klavye Mause, Philips Brillıance 107 P4 Ekran, Logıtech S200 2.1 Hoparlör, Bigg 120 GB 2.5 Taşınabilir Disk...
  • We are love you mu yazıyor o pankartta ?
    We love you olmasın o

Galatasaray'ım bensizde kazanır.Benim yerime gereken desteği verirsiniz umarım.Hadi göreyim aslanlar

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Ben gelemiyorum maalesef özel durumlardan dolayı.Şimdi neden gelemediğimi söylersem dalga geçersiniz

Galatasaray'ım bensizde kazanır.Benim yerime gereken desteği verirsiniz umarım.Hadi göreyim aslanlar

kadircim ben biliyorum o özel sebebi ama merak etme burda her ne kadar ısrar etseler de açıklamıyacağım çünkü ; açıkladığım takdirde cidden sağlam dalga geçerler en iyisimi böyle kalması

• quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Ben gelemiyorum maalesef özel durumlardan dolayı.Şimdi neden gelemediğimi söylersem dalga geçersiniz

kadircim ben biliyorum o özel sebebi ama merak etme burda her ne kadar ısrar etseler de açıklamıyacağım çünkü ; açıkladığım takdirde cidden sağlam dalga geçerler en iyisimi böyle kalması

Sağolasın canım

• Çok heyecanlıyım.Diyarbakırspor maçını saymazsak ilk ciddi maçıma gidicem.

uA İzmirle maça gidebilmek için geç kaldım.Keşke daha erken düşünseydim.Arkadaşla gelicem.

Belki maçtan önce tanışabiliriz.Çok isterim.
    Maçın tarihini biletix 26 nisan olarak duyurdu yani cumartesi.Resmi site 32. hafta olarak veriyor sadece.
    TFF nin sitesinde pazar yazıyor(inşallah)
    Cumartesi oynanırsa gelme ihtimalim koskoca bir 0 . pazar oynanırsa banko ordayım zaten.Cumartesi olursa uçak biletleride yanacak.
    bilet fiyatları çıktı aktarayım.

Tam: 100,00 YTL (Kapalı Üst)
    Tam: 45,00 YTL (Yeni Açık Alt)
    Tam: 50,00 YTL (Eski Açık)
    Tam: 50,00 YTL (Yeni Açık Üst)
    Tam: 80,00 YTL (Kapalı Alt)

Galatasaray - Fenerbahçe Karşılaşması Bilet Satış Kuralları:

- Bilet satışı ve teslimatı sırasında müşterilerimizin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopilerini vermeleri zorunludur. Aksi takdirde bilet satışı ve teslimatı yapılmayacaktır.

- İnternet ve çağrı merkezinden bilet satın alan müşterilerimizin biletlerini teslim almak için mutlaka T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopilerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

- Kişi başı bilet sınırı 2 adettir.

Bilet satışı yapılmayacak noktalar:
    Fenerbahçe Gişe
    Kadıköy Gişe
    Taksim Metro

Biletler 21 Nisan 2008 Pazartesi günü saat 10:00'da satışa sunulacaktır.

umarım maç pazar oynanır ve organizasyonumuza gölge düşmez ve bende gelebilirim.

• Tam: 100,00 YTL (Kapalı Üst) dan alıp maç günü 1000den satarlar 10katı cukka

Orjinalden alıntı: demircibu

Tam: 100,00 YTL (Kapalı Üst) dan alıp maç günü 1000den satarlar 10katı cukka

Puanlarda oynama olmazsa 1000 ytl iyi fiyat olur
  • Evet arkadaşlar pazartesi günü acaba gişe yemi gitsem yoksa internetten mi alsam düşüncesi hakim.internet kitlendiği anda biletler tükenir.gişe de de sıra varsa iş yerinden fırça yeme şansım çok yüksek.ve kalırmı bilet bilinmez.siz hangi yolu deneyeceksiniz.

Orjinalden alıntı: stnbl

Evet arkadaşlar pazartesi günü acaba gişe yemi gitsem yoksa internetten mi alsam düşüncesi hakim.internet kitlendiği anda biletler tükenir.gişe de de sıra varsa iş yerinden fırça yeme şansım çok yüksek.ve kalırmı bilet bilinmez.siz hangi yolu deneyeceksiniz.

İlk önce arkadaşın kredi kartı ile internet üzerinden kapalı bilet almak icin şansımızı deneyeceğiz, olmadı dernekten eski acık bileti alıp geliyoruz
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • Bizim dernek bilet bulamıyomus nasıl iştir bu ya Zaten kelle basına 2 bilet satılıyo kimse bilet bulamaz bana göz göre göre kacıyo fener macı
  • yarın netten yüklenicem alabilirsem alıcam yoksa gruba kalıcak işimiz.
    federasyonun resmi sitesi maçı pazar olarak verdi
    biletix hala c.tesi diyor,yarın biletler çıkıyor ne olacak bilmşyorum,yarın bakıcaz artık.
    Gelecek arkadaşlar uyanık olsun,yarın bileti aldınız aldınız,alamadınız işiniz yaş demektir.
  • ya beyler bende gidicem maça ama gişelerden almak için sabah saat kaçta orda olmak gerekir? ayrıca bn kadıköyde oturuyorum galiba kadıköye bilet gelmiomuş diye duydum..bilgili bi arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim..
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.