Şimdi Ara

GS BONUS PARACARD VE EK KARTLARLA İLGİLİ GÜNCEL BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Eee şimdi de ben aradığım da 444 19 05 i paracard ı gönderim konusunda herhangi bir değişiklik yok. Paracard a gönderim yapılmıyor dendi. Mail atmıştım dün gece maile cevap veren de yok.

ah usta ah, bi meseleyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

quote:

quote:

arkadaşlar benim mailime cevap geldi taraftar numaramı ve şifremi yolladılar. siteye o şifreyle giriş yapınca direk isim soyisim çıkıyo. yani öncelikten faydalanabilicez ekkart ve taraftar kartlılar olaraktan :D

Dostum bana halen cevap gelmedi . Kafayı yemek üzereyim.

bilet.galatasaray.org a mail atmadın mı ? Ben de buraya mail attım ama dün gece halen daha cevap yok. Telefonla arıyorum gönderim yapılmıyor diyorlar

bilet@galatasaray.org

bilet.galatasaray.org değil kardo.

buraya yanlış yazmışım pardon . bilet@galatasaray.org a yollamıştım zaten .

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Ben gs paracard i bugun iptal ettirdim, o yillik aidatini yok yere odeyecek degilim.

bu gifin tam sırası

/>

"Kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.''
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar benim mailime cevap geldi taraftar numaramı ve şifremi yolladılar. siteye o şifreyle giriş yapınca direk isim soyisim çıkıyo. yani öncelikten faydalanabilicez ekkart ve taraftar kartlılar olaraktan :D

Dostum bana halen cevap gelmedi . Kafayı yemek üzereyim.

bilet.galatasaray.org a mail atmadın mı ? Ben de buraya mail attım ama dün gece halen daha cevap yok. Telefonla arıyorum gönderim yapılmıyor diyorlar

bilet@galatasaray.org

bilet.galatasaray.org değil kardo.

buraya yanlış yazmışım pardon . bilet@galatasaray.org a yollamıştım zaten .

dün gece aradım yarın cevap verirler dediler. bu sabah cevap geldi. size neden gelmedi onu anlayamadım bidaha bi arayın 4441905 i

• Bunlar o kadar amatörce iş yapıyorlar ki. Gerçekten yazıklar olsun. Ulan mail atıyoruz cevap verin bari.Yazıklar olsun. Yollayacakları şifrenin taraftar numrasının da allah belalarını versin. Kulüpten soğutuyorlar beni bu hareketleri ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKO

quote:

Ben gs paracard i bugun iptal ettirdim, o yillik aidatini yok yere odeyecek degilim.

bu gifin tam sırası

/>

Yahu iyide, koordinasyon eksikliği benimle alakası bir sazanlık yok ki, iki haftadır peşinden koşuyorum, arıyorum soruşturuyorum artık alamazsınız diyorlar, hem banka hem klüp. Benim iptal ettirdiğim gün ise arayan bir arkadaşa bankayla yeniden anlaşma sağlandı deniyor. Böyle şansın içine edeyim. Yan, makus talih demekten başka birşey gelmiyor elimden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKO

quote:

bu gifin tam sırası

/>

Yahu iyide, koordinasyon eksikliği benimle alakası bir sazanlık yok ki, iki haftadır peşinden koşuyorum, arıyorum soruşturuyorum artık alamazsınız diyorlar, hem banka hem klüp. Benim iptal ettirdiğim gün ise arayan bir arkadaşa bankayla yeniden anlaşma sağlandı deniyor. Böyle şansın içine edeyim. Yan, makus talih demekten başka birşey gelmiyor elimden

Valla hocam henüz banada göndermediler kullanıcı bilgilerimi. Yollayacaklar gibi de durmuyor. Antalya maçından sonra Schalke maçında da mağdur etcekler beni sonunda. Ben eminim bu şifreyi bana bir kaç ay daha yollayamayacaklar . Beceriksizler ordusu resmen bu sistemde çalışanlar .

• Dün benden sonra arayıp şifre ve kullanıcı adı isteyen arkadaşıma bile mail geldi 1 saat kadar önce bana hâlâ mail gelmedi. Ya valla bu kadar uğraşıyorum yarın bilet saatine kadar gelmezse çıldırıcam.

Steady as she goes..
  • Bunlar tam bir komedi . Şimdi yine aradım. Çıkan çağrı merkezi çalışanı paracarda gönderim kesin olarak yapılmıyor dedi. Diyorum paracardı olan bazı arkadaşlara bugün şifreleri yollanmış. Sizin talebiniz alınmış zaten o zaman onlara yollandı ise sizede yollanıyor diyor. Bugün gelir mi diyorum birşey söyleyemem diyor. Direk bu işle ilgilenen birimle konuşma şansım var mı dedim , çünkü maillerime bile cevap verilmiyor dedim. Malesef diyor.

• banada gelmedi numara falan kontrol ettim mailimi ?

Paracard kullanıpta taraftar numarası gelen var mı ? Ek kartlara mı veriyorlar yoksa sadece ?

hiç bilet almayan ve şifresini yeni isteyenler biraz sıkıntı çekerler. çünkü 1905 ile başlayan numaralar kiminin teyit edilmemiş oluyor banka ile klüp arasında... onların durumu gecikir.
  • Yarım saat önce konuştum son gün olduğu için mesai saati dışında biletler satışa çıkana kadar gönderimler devam edecekmiş.

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Yarım saat önce konuştum son gün olduğu için mesai saati dışında biletler satışa çıkana kadar gönderimler devam edecekmiş.

telefonları açmıyorlar ama ? Mail atmıştım cevap atmadılar tekrar mı atsam acaba?

quote:

Eksik GS bonus dataları ile yeni temin edilen kredi kartlarının datalarını bankalardan talep ettik. Bilgi tarafımıza ulaştığında otomatik olarak kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır.

En son bu cevabı attılar mail ile,banka hemen verir mi ki dataları

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

Yarım saat önce konuştum son gün olduğu için mesai saati dışında biletler satışa çıkana kadar gönderimler devam edecekmiş.

telefonları açmıyorlar ama ? Mail atmıştım cevap atmadılar tekrar mı atsam acaba?

quote:

Eksik GS bonus dataları ile yeni temin edilen kredi kartlarının datalarını bankalardan talep ettik. Bilgi tarafımıza ulaştığında otomatik olarak kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır.

Hocam bazen açılmıyor telefon ancak ardına dene sen yine aramayı açıyorlar. Ben dün gece 11'de konuştum mesela.

Steady as she goes..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bazen açılmıyor telefon ancak ardına dene sen yine aramayı açıyorlar. Ben dün gece 11'de konuştum mesela.

süper o zaman bütün gece ararım ben onlar üyeliğimi tanımlayana kadar

tekrar mail attım şimdi,umarım hemen hallolur ya yarın bu kartla bilet alıcam başka bulabileceğim gs bonusda yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

süper o zaman bütün gece ararım ben onlar üyeliğimi tanımlayana kadar

tekrar mail attım şimdi,umarım hemen hallolur ya yarın bu kartla bilet alıcam başka bulabileceğim gs bonusda yok.

aramanın faydası yok zaten telefonla veremediklerinden sadece meşgul etmiş olursunuz paranıza yazık:D

zaten yolluyorlardır sırayla üyeliği... yukarı da dediğim gibi hiç bilet almamış olup dün arayanların çoğusunun bilgisi yarın sabaha zor yetişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

aramanın faydası yok zaten telefonla veremediklerinden sadece meşgul etmiş olursunuz paranıza yazık:D

zaten yolluyorlardır sırayla üyeliği... yukarı da dediğim gibi hiç bilet almamış olup dün arayanların çoğusunun bilgisi yarın sabaha zor yetişir.

ben ilk defa bu kart ile bilet alıcam ya,daha önce derbilere falan hep biletix'in denyoluğu yüzünden alamamıştım.
    Sabaha kadar gelir inş. o zaman.Bu maça gidemezsek çeyrek finale gideriz artık biz de napalım

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

ben ilk defa bu kart ile bilet alıcam ya,daha önce derbilere falan hep biletix'in denyoluğu yüzünden alamamıştım.
    Sabaha kadar gelir inş. o zaman.Bu maça gidemezsek çeyrek finale gideriz artık biz de napalım

hiç almadıysan şansın düşük :D bencede olumlu bak schalkeyi yenmek imkansız değil :D

bide şifresi gelenlerin bile bilet alması zor zaten :D

• Yeni GS Bonus paracard aldım bilgilerim gelmedi. Amcamın kartıyla almak istiyorum ona sordum ona da gelmemiş bilgiler. bilet@galatasaray.org geri dönüş yapmıyor 3 gün önce mail attım adamlar şaka gibi.
  • Benim bilgilerim hâlâ gönderilmedi, dün 15:40'ta istek kaydımı oluşturmuştum. Açıkçası artık alabileceğimi sanmıyorum.

Steady as she goes..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.