Babamın adına olan Garanti Bonus kredi kartının ekkartını benim adıma çıkartmayı düşünüyoruz. Garanti Bonus'un ekkartı olarak GS Bonus ekkart çıkartacağız.
Şimdi sormak istediğim soru;
GS Bonus kartlarında Classic, Gold ve Platinum çeşitleri var. Bunlar arasında kart aidatı dışında hangi farklar var ? Kart aidatı ekkart olacağı için daha düşük. Aralarında 2-3 TL oynuyor.
Araştırdım ama birinin ak dediğine diğeri kara diyor. Bankaların sitesinde de bilgi yok. Nereye baksam bilemedim. Garanti Bonus'un ekkartı olarak çıkartacağımız için Denizbank GS Bonus düşünmüyoruz.
Verilecek cevaplara göre benim de ek kart çıkartma düşüncem var.
Bilet sayısı değişiyordu da miktarını bilmiyorum. Gold 2 , Platinium 4 gibi birşey hatırlıyorum.
Öyle söyleyen de var, inkar eden de var. Varsa kayda değer bir farkı yıllık 5-6 TL fazla aidat vereyim işime yarasın. İstanbul dışındayım, hatta oldukça uzağım (Mersin) ama hem rengimi belli etsin, hem gittiğimde işime yarasın istiyorum. Senede 2-3 kere gidiyorum zaten.
Net bir bilgi verecek yok mu ? Classic kartı alacağım sanırım. Kaç bilet alabiliyor bunu alanlar ?
O konuya baktım zaten. Cevaplara bakın; kimse kesin cevap verememiş. Ya mış, muş diyorlar ya da söylediğinin tersini söylüyorlar.
Ek kart değil de normal kart için kart çeşitleri arasında daha çok aidat ücreti oynuyor. Yani öyle 2-3 tllik farklar değil. Kartlar çıktığında platinumun classice göre daha fazla avantajlı olduğu söyleniyordu fakat ilk çıktığında classic alanlardan biriyim ve takip ederim kampanyaları şimdiye kadar bir kartın diğerine göre avantajı olmadı. İlerde olabilirse bilemem. Bence classic alıp eğer avantajlı olmaya başlarsa diğerlerine ona geçmenizi tavsiye ederim.
Bir de son olarak benimde merakımı çeken platinum kartla diğer kartlara göre daha fazla mı bonus kazanıyoruz acaba? Bunu da 444 0 333 e sormak gerekiyor.
Zaten beni ilgilendiren kısmı ek kart. Classic 24.49 TL, Gold 26.99 TL, Platinum 31.99 TL ek kart yıllık üyelik bedeli var. Ek kart olmazsa Classic ile Platinum arasında 15 TL gibi bir fark oynuyor. Şuan Garanti Online işlemlerde ek kart başvurusunda hata veriyor. Yarına kadar fikrim değişmezse Classic alırım herhalde.
2 TL fark için değmez dedim ve Garanti GS Bonus Gold ek kart'a başvurdum. Kart numarasına kadar herşey belli ve adresinize gönderilecektir yazdı. Dünde Akbank Axess ek kart'a başvurmuştum bakalım hangisi önce gelecek.
bende platinum var. ama farklarını bilmiyorum. havası var ama platinum kartın.
Kart görselleri bunlarmış. Yatay aldım ben. Fazla afilli olmasın, siyah iyidir. Logosu olsun yeter.
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair” kanunun 5. maddesinin çeşitli fıkra ve hükümleri gereğince kulüplerin toplu bilet satışı yasaklanmıştır.
Bu konuda kulübümüze taraftar derneklerimiz de dahil çeşitli kuruluşlar tarafından yapılan başvurulara tüm gayretlerimize rağmen olumlu cevap veremeyeceğimizi tüm ilgililere üzülerek bildiririz.
Galatasaray Spor Kulübü
Böyle bir açıklama görmüştüm sitede, şimdi topludan kasıt ney acaba ? 2 den fazlası veya 2 bilet toplu sayılıyorsa kartlarda bu durum geçerlimi ?
Telefon açıp sormak lazım aslında. 2, toplu sayılmıyordur herhalde. Saçmalık olur. Kaç kişi maça tek gidiyor ki. Genelde mutlaka yanında bir tanıdığı olur.
Arkadaşlar konuyu sürekli araştırıyorum. Az önce biletix'e classic, gold, platinium un bilet sayısında farkı var mı diye sordum. "hayır hiçbir farkı yok" dedi. Ben de buradan duyurayım dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme