Şimdi Ara

Gs' a makul yollu forvet adayınız kim olurdu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Tamam aslanlar size bomba bir isim söylüyorum sıkı durun. Hem boşta hemde dünyanın en iyilerinden.
    Ronaldo

O futbolu bıraktı Japonya' da sumo yapıyor.
  • Aklıma gelmişken Fulham'dan Bobby Zamora'yı alsak keşke. Geçen bir maçını izledim müthiş oyuncu, fazla gol atamıyor ama fiziği çok iyi ve çok iyi paslar atıyor, tam bir hareketli forvet.

Gs' a makul yollu forvet adayınız kim olurdu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Aklıma gelmişken Fulham'dan Bobby Zamora'yı alsak keşke. Geçen bir maçını izledim müthiş oyuncu, fazla gol atamıyor ama fiziği çok iyi ve çok iyi paslar atıyor, tam bir hareketli forvet.

bacaklar çok ince yaa sanki.

• Bir de şurdan bak bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Forvet, futbolda amacı gol atmak olan hücum oyuncusu anlamına gelir. Kısa boylu, seri, pas trafiğini oluşturacak şekilde orta sahaya da yardım eden, santrafor etrafında kat ederek topları tamamlayan, çapraz koşuları ile rakibi zorlayan çok ofansif oyunculardır.Santraforun indirdiği topları temizlerler.

Türk kültüründe yıllardır forvet ve santrafor kavramlarının aynı anlama geldiği sanılmaktadır. Aksine aralarında keskin farklar vardır.Mesela Hakan Şükür bir forvet oyuncusu değil santrafor'dur.

Hani bi hatırlatayım dedimdi.

ben buna katılmıyorum...hakan tipik santrafor değildi...zaten olabilseydi sezon başına 40 gol üstü atardı o hagi li dönemlerde...Hakan çoğu yerde gol vuruşu yapmak yerine asist yapmayı tercih eden, pres yapan, defansa yardıma gelen, tek vuruş yapmayı sevmeyen bir oyuncuydu...daha çok forvet özellikleri vardı ..%50 % 50 olabilir ancak...

mesela tanju santrafor örneğine birebir uyan bir adamdı Türkiyeden..Avrupadan aklıma ilk gelenler Luca Toni, İnzaghi, Trezeguet, Bierhoff v.s...

•  Gs' a makul yollu forvet adayınız kim olurdu?

Sevdim ben bu adamı gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Forvet, futbolda amacı gol atmak olan hücum oyuncusu anlamına gelir. Kısa boylu, seri, pas trafiğini oluşturacak şekilde orta sahaya da yardım eden, santrafor etrafında kat ederek topları tamamlayan, çapraz koşuları ile rakibi zorlayan çok ofansif oyunculardır.Santraforun indirdiği topları temizlerler.

Türk kültüründe yıllardır forvet ve santrafor kavramlarının aynı anlama geldiği sanılmaktadır. Aksine aralarında keskin farklar vardır.Mesela Hakan Şükür bir forvet oyuncusu değil santrafor'dur.

Hani bi hatırlatayım dedimdi.

ben buna katılmıyorum...hakan tipik santrafor değildi...zaten olabilseydi sezon başına 40 gol üstü atardı o hagi li dönemlerde...Hakan çoğu yerde gol vuruşu yapmak yerine asist yapmayı tercih eden, pres yapan, defansa yardıma gelen, tek vuruş yapmayı sevmeyen bir oyuncuydu...daha çok forvet özellikleri vardı ..%50 % 50 olabilir ancak...

mesela tanju santrafor örneğine birebir uyan bir adamdı Türkiyeden..Avrupadan aklıma ilk gelenler Luca Toni, İnzaghi, Trezeguet, Bierhoff v.s...

İşte konu tam çorba oldu. Santrafor Center Forvetten geliyor sanırım. Şükür de tam bir Santrafor' du. Tanju tipi forvetlere gavurlar Striker derler. Strike vurmak demek zaten Tanju' da baya iyi vururdu saha da veya saha dışında...

• quote:

Bir de şurdan bak bakalım

Bu adam gelirse takım karışır. Takımda evli olmayan genç dipçik gibi oyuncular var. Her akşam adamın evine misafirliğe giderler yanlızlık çekmesinler diye. Oyuncuları bırak taraftar birbirine girer adam bir anda herkesin sevgisini kazanır biranda.

• quote:

bu adam gelsin.hemen gelsin sevgilisiyle birlikte glesin.

• Tamam çıkın paraları bu adamı alıyoruz. Pamuk eller cebe. İngilizce bilen varsa kulübüyle temasa geçsin. Parası neyse verücüğükk...
  • bu kızın mecidiyeköyde maç öncesi tur attığığnı düşündüm biranda feci şeyler oldu sonra vazgeçtim düşünmekten.
  • Adam biraz hırçın ama yukardaki resimlere bakarsanız eğer, karısına laf etmeyin hiç affetmez dalar valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Kabze bonservisi ile gitti, cok üzüldüm gitmesine.
    Oyun stili itibariyle özellikle o dönem Gs forvetlerinden ayrı bir tarzı vardı, kaleyi uzaktan yoklayabiliyordu vs vs.
    Cok ümitliydim Kabze'den ama satıldı.

Evet sana sonuna kadar katılıyorum.
    Hasan Kabze'yi bende çok beğeniyordum(Aslında Cafercan da çok iyi bir oyuncuydu ama oda harcandı maalesef)
    Hasan'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar, umarım ilerde onu bir kez daha GSde görürüz...

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Oyun stili itibariyle özellikle o dönem Gs forvetlerinden ayrı bir tarzı vardı, kaleyi uzaktan yoklayabiliyordu vs vs.

Hasan Kabze'yi bende çok beğeniyordum(Aslında Cafercan da çok iyi bir oyuncuydu ama oda harcandı maalesef)
    Hasan'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar, umarım ilerde onu bir kez daha GSde görürüz...

beşiktaş maçında attığı 2 gol unutulmuydu bea

• quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

beşiktaş maçında attığı 2 gol unutulmuydu bea

helede son gol.ama şike vardı abicim o maçta yaaaa.maç öncesi herşey biliniyordu.uzatmanın son dakikasında atalım ki belli olmasın demişler.

•  Gs' a makul yollu forvet adayınız kim olurdu?

G.Saray'a sürpriz golcü!

Ara transfer döneminde Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız'ı transfer etmek için yoğun çaba harcayan ancak sonuç alamayan Galatasaray, gözünü yurt dışına çevirdi.

Portekiz'de yayın yapan Correiro da Manha Gazetesi'nde yer alan bir haberde, sarı-kırmızılıların Benfica'nın 27 yaşındaki golcüsü Ariza Makukula'yı transfer etmek için menajer Bayram Tutumlu'yu görevlendirdiği iddia edildi. Haberde, Kongo asıllı olan ancak Portekiz vatandaşlığı bulunan Ariza Makukula için Bayram Tutumlu'nun Portekiz'de bulunduğu ve görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Gazete, Benfica'ya sezon başında transfer edilen ancak şu ana kadar 18 maçta forma giyip 3 gol atan Makukula'nın Galatasaray'a transferine Portekiz temsilcisinin de sıcak baktığını okuyucularıyla paylaştı. Gazetenin haberinde, Bayram Tutumlu'nun Benfica'nın istediği 4-5, 5 milyon euroluk bonservis bedelini indirmeye çalıştığı da vurgulandı.

Ariza Makukula kimdir?

Portekizli bir anne ve Kongolu bir babanın çocuğu. 4 Mart 1981 Kinshasa (Demokratik Kongo Cumhuriyeti) doğumlu olan Makukula, 1.92 boyu ve 85 kg ağırlığıyla tam bir kule santrafor tipi çiziyor. 1999-2000 yıllarında Portekiz Ligi ekiplerinden Vitoria Guimares formasıyla profesyonel olan Makukula, çeşitli takımlarda oynadıktan sonra 2002 yılından Fransız ekibi Nantes transfer oldu ancak iki sezonda sadece 18 maçta forma giyince İspanyol Valladolid takımına kiralandı. Valladolid'de 18 maçta 8 gol atan Makukula, 2004 yılında İspanyol devi Sevilla'ya transfer edildi. 4 sezon boyunca Portekiz takımlarına kiralık olarak gönderilen Makukula, geçtiğimiz sezon Maritimo takımında 13 maçta 10 gol atınca dikkatleri üzerine çekti ve 2008 sezonu başında Benfica'ya transfer oldu. Benfica'da 19 numaralı formayı giyen Makukula, 18 maçta 3 gol atınca beklentileri karşılayamadı ve satış listesine konuldu.

Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda birçok kez forma giyen Makukula, Kongo Milli Takımı'nda forma giymek istemiş ancak FIFA kurallarına takılınca bu isteği gerçekleşmemişti. 17 Ekim 2007'de Portekiz Milli Takımı'nın Kazakistan'la oynadığı karşılaşmada ilk kez A Milli Takım formasını giydi. 4 kez forma giydiği Portekiz Milli Takımı'nda 1 gol kaydetti.

İHA

• quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

Kayseri den makul yollu forvet almak zor. en az 3M € isterler o adama

bence Taner Güleri olabilir. yaşlı ama olsun.

Keşke alsaymışız ya adamı
  • cangeleyi sakaryadayken baya izlemiştim ondan birşey olmaz çalımlara falan bakıp aldanmayın.
    aynı durum özgürcanı da şuan izliyorum o da sakaryada anca oynar.

ama cafercan bence iyi bir oyuncu

bence nonda ümit gönderilip yerine kalite bir oyuncu + cafercan olabilir
    kalite oyuncu da kuranyi olsa süper olur
  • Süper Mario Jardel
  • quote:

Google de bir şey aratırken bu resim çıktı tıkladım baktım bizim DH ye yönlerdirdi

Bi up lamamak olmaz artık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.