Şimdi Ara

Gryphon armor hakkında bilgi werirmsnz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana gryphon armor hakkında biraz bilgi ve karus rogue ler üzerinde nasıl durdugunu gösterirmsnz

• walkyrie armor'un sadece 2aylik olani yani def / hp / exp vs vs veriyor yine fakat 2ay sürüyor Nedeni ise şekil bakimindan baya etkileyici . Özellikle karus rogue ve warriorlarinda .
  • walkyrie nin aynısını düşün.bu 2 ay süreli olanı ve walkyrie ile karşılaştırınca daha çok cash e mal oluor.eğer walkyrie armorun varsa almana gerek yok.ben aldım elimde patladı.
  • Oyuna giripde canlı canlı görmek aklına gelmedimi ?
  • walkyrie armor almak istiorum ama satılmıo heralde artık dierinden alcam mecbur karus roguelerde nasıl duruyor görünüs yollarmısnz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

Oyuna giripde canlı canlı görmek aklına gelmedimi ?

abi karıstırıorum beyendıklerım walkryde olabilir gryponda deilse almıcam scroll falan alcam ne terslion
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULTraN00bz

quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

Oyuna giripde canlı canlı görmek aklına gelmedimi ?

abi karıstırıorum beyendıklerım walkryde olabilir gryponda deilse almıcam scroll falan alcam ne terslion

Gryphon al daha fazla para eder sc'den....
    Terslemedim seni , sadece fikir verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunda itemim yok 0dan kasıorm
  • walkry ler 6ay dı simdi walkry kalktı grypon u koydular 2 aylık para kazanmak icin bi suru sey cıkarıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULTraN00bz

walkyrie armor almak istiorum ama satılmıo heralde artık dierinden alcam mecbur karus roguelerde nasıl duruyor görünüs yollarmısnz

yoo walkyrie satılıyor msla benim wish list imdeydi hala orda ben istesem alırım ama cash yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.