Şimdi Ara

Grupfoni FOCACİA fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Focaccia’da 1 Kg Kurabiye ve Yarım kilo Dondurma ya da 1 Kg Cevizli Baklava ve Yarım kilo Dondurma 32 TL yerine %50 grupfoni indirimiyle sadece 16 TL! (Halkalı, Bahçelievler, Bakırköy ve Kocamustafapaşa şubelerinde geçerli!

Özelikle kurabiyeleri müthiş. Deneyin bence!

• Evime yürüme mesafesinde vardı bir adet kaptım teşekkürler
  • haber verene teşekkürler..
    baklavasını bilmiyorum, bilenler yorum yazarsa çok iyi olur.

kurabiyeleri sorarsanız tek kelimeyle süper :)
  • haber veren arkadaşa ben de çok teşekkür ederim, deneyeceğiz bakalım kurabiyelerini.
  • Dün baklavasını aldım size haber verirken. Çok lezzetli arkadaşlar tereyağlı. Dondurma ise karışık. Damak tadına göre değişir. Ben pek sevmedim gibi. Alışkanlıklrdan muhtemelen. :)
  • Dondurmasız satsa da daha ucuz olsa sanırım almadan geçemezdim. Kurabiyeleri muhteşem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahçelievler şubesi hemen üst katında oturuyorum.
    zaten tüm kurabiyelerin kilosu 22 tl , şu anda ramazan nedeniyle kampanya var ve 1 kg cevizli baklava da 17 tl
    şu grupfoni de batıyor dedikodularını hakediyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cln20

bahçelievler şubesi hemen üst katında oturuyorum.
    zaten tüm kurabiyelerin kilosu 22 tl , şu anda ramazan nedeniyle kampanya var ve 1 kg cevizli baklava da 17 tl
    şu grupfoni de batıyor dedikodularını hakediyor anlaşılan

Bende orda hastanede çalışıyorum. 17 Tl baklava + yarım kilo Dondurma 16 TL gayet iyi. Bırakın onu Başka yerde 20 tl ye alacağın cevizli baklavadan daha sağlıklı bence.
    Kurabiye 22+ yarım klo dondurma : 16 bu daha da iyi tercih sizin tabiki ben aldım zaten alacaktım üstüne güzel oldu. :)
  • bursada yokmuş.((
  • bir önceki fırsatta sadece kurabiye vardı ve 11 tl idi.
    bu fırsatta sadece kurabiye ya da baklava olsaydı gerçekten daha iyi olurdu.
  • almak istiyorum ama kararsız kaldım. kurabiyeleri güzel diyorsunuz ama dondurması yaramaz sanırım.
    1 kilo kurabiyeye 16 lira verelim mi ne diyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben denemenizi tavsiye ederim.
    çok çeşit var, seçin.
    hindistan cevizli top şeklinde renkli renkli olanları pas geçin.
    diğer cevizli vs olanlar tercih edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.