Şimdi Ara

GRUNDİG LAPTOP ALMAK İSTEYENLER İÇİN BİLGİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu aralar bimeksde bu laptoplardan getirmesiyle çoğu kişi alınırmı diye düşünüp heryerde bunlarla ilgili bilgi arıyor bende size gözlemlerimi bildireyim dedim.
    Bilgisayarım Grundig GNB 1690 B1 İ7 bu benim ilk laptopum oldu, bu bilgisayarı yaklaşık 4-5 ay önce bir arçelik bayiinden 1750 tl ye indirimdeyken aldım ve orda eski bir müşteri olduğumuzdan ekstra indirim yaptırdım şuanki güncel fiyatı 2200 lira. Bilgisayarımın özellikler 2.20GHz(oc ile 3.20GHz ) i7 işlemci, 750gb hdd, 6gb ram ve nvidia gt740m ekran kartı var. Ben bunu alırken oyun oynamak ve site tasarlama gibi şeyler için aldım şuan bilgisayarımda 14 tane oyun, microsofot visual studio programları ve adobe dreamweaver, photoshop vb gibi bir sürü program yüklü 300gb gibi boş bir alan kaldı haliyle oturumu açınca bi 10-15 sn beklemek gerekiyor. Bilgisayarımda şuana kadar far cry3, crysis3, btf3, gta4, most wanted 2 gibi bir sürü fps oyunu bitirdim hiçbirinde sorun çıkarmadı şuana kadar oynadığım oyunların %80 ini grafik özellikleri hard ve very hard'da kasmadan oynadım. Dayanıklılık olarak şu zamana kadar bana hiçbir sorun çıkarmadı ısınma kapanma gibi problemler hiç yok zaten olsada fazla sorun etmem çünkü servisi evime 300 metre uzaklıkda yani en ufak bir sorunda kalkıp götürüyorum gözümün önünde yapıyolar alıp geliyorum. İlk zamanlar kamera ayarlarıyla ilgili problem vardı onun için götürmüştüm hemen yaptı verdiler hiç işlem felanda yapmadılar bilgisayarcıya götürür gibi götürdüm yaptırdım bilgisayarcıdan tek farkı yaptıkları iş sigortalı ve ücretsiz olmasıydı ayrıca adamlar format atmak istediğin zaman getir bize ücretsiz atarız dediler şuana kadar hiç format atmadım. Özetle bilgisayarım böyle ben memnunum bir sorun yok memnun olmadığım yönleri tabiki var onlarıda yazıcam ama genel olarak memnunum oyun oynamalarda aşırı ısınma gibi bir problem yok gayet makul seviyede oluyor sıcaklığı ekstra laptop soğutucu alsamda hiç kullanma ihtiyacı duymuyorum. Bu okuduklarınız genel olarak bilgisayarın iyi yanları kötü yanları ise şöyle;

-Pil diğer laptoplardan farklı bir pil ekranın hemen altına takılıyo diğer laptop pillerine göre küçük olduğundan oyun oynamada fazla dayanmıyo onun dışında bana yetiyor.
    -Renkler hoşuma gitmiyo alırken farklı renk varmı diye sordum ama sadece tek renk üretmişler hertarafı mat siyah olsa çok güzel olabilirdi.
    -Touchpad çok büyük ve değişik birşey yapmışlar kullanırken beni rahatsız ediyor.
    -Kamerası karanlık ortamlarda kötü, ama tamamen karanlık ortamlarda ekran parlaklığını sonuna kadar açarsanız ekranda görünürsünüz.
    -Ön tarafı ovalli olduğundan laptop soğutucu standımı çok yukarı alınca ordan kayıp düşebiliyor aslında bu tamamen kişisel birşey başkalarının hoşunada gidebilir.

Genel olarak böyle umarım birazda olsa akıldaki bazı soru işaretlerine cevap olmuşumdur benimki şuanda grundigin en üstünü bunun altları nasıl olur bilemem çok farklı kasa çeşitleri var sorularınız varsa burdan sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Bende GNB 1589 B1 İ5 modeli var Euro Truck Simulator 2 Full Ayarlar 45FPS oynuyorum Özellikler

İ5 5200U 2.20 @ 2.70 e çıkabiliyor.
    GT940M 2 GB Ekran Kartı Var
    4gb ram 8 e çıkartıcam

Gercekten çook memnunum siyah&kahverengi karşımı 1 ay önce falan aldm tasarımı beni benden alıyor ekran yapısı kasa yapısı çok hoş hiç rahatsız eden bir yeri yok bana göre çok ince ve yandan bakıldığında çok şekil duruyo çok sağlam İDDİAA EDERİM ŞU ANA KADAR BÖYLE GÜZEL TASARIMLI BİR LAPTOP YOKTUR burda bukadar anlatılıyor almak lazım çok iyi. tabi seninkide süper onu alıcaktım bulamamıştım ama bunu iyiki almışım tasarım olarak süper.. oyun olarakta tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.