Şimdi Ara

Grundig GDH92 A++ 9kg Çamaşır Kurutma Makinesi n11 de 2952 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
8.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grundig GDH 92 9 KG A++ Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi 3.999,00 TL yerine 2.952,00 TL
    m.n11.com
    Grundig GDH 92 9 KG A++ Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/grundig-gdh-92-9-kg-a-isi-pompali-camasir-kurutma-makinesi-1051470?magaza=grundig-turkiye

Bonus ve kuponla çok daha uyguna geliyor.

Gdh80 de 2550 kuponla 2300 lira. 6 ay öncenin fiyatları bunlar. Gdh92 den model olarak daha eski bir model sadece A+ enerji sınıfı ve 8kg kapasite olması fark ediyor. Ama 400 lira daha ucuz.

Hb siparişini iptal etmek isteyenler grundig servisini arayarak iptal gerçekleştirmişler diğer konuda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 11:15:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz eşya alıyorsunuz hem de 50 kiloluk. Çocuk oyuncağı gibi iptal kabul etmemeleri normal. Esnaftan aldığını düşünün, ödemeyi yapıp kapıdan çevirseniz adam sövmez mi? Uzak mesafeli sözleşme diye suyunu çıkarmamak lazım.

200 lirayı küçümsemiyorum, alanlar 5 dk da 2500 lirayı verebiliyorsa parası var demektir. Ölücülükten de ziyade ayıp artık bu.
  • Eğer ç.m üstüne koyacaksanız ebatlara dikkat edin. Bsh grubuyla arçelik grubu uymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Eğer ç.m üstüne koyacaksanız ebatlara dikkat edin. Bsh grubuyla arçelik grubu uymuyor
    Ürün arçelik grubunun ürünü. Yine de ebata tabiki dikkat etmek gerekir

• ben balkona vs koymayı düşünüyorum ama kurutma makinelerine dair bilgim sıfır :) öneren olur mu bu arkadaşı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ameyt88

ben balkona vs koymayı düşünüyorum ama kurutma makinelerine dair bilgim sıfır :) öneren olur mu bu arkadaşı?

kesinlikle al.

• quote:

Orijinalden alıntı: ameyt88

ben balkona vs koymayı düşünüyorum ama kurutma makinelerine dair bilgim sıfır :) öneren olur mu bu arkadaşı?

Hocam forumda grundig öneriliyordu. Akşam 3.399 du İndirime gece girdi. Şu an hbda da aynı fiyat ama kuponla bonus kampanyasıyla çok daha uyguna geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 9:20:7 >
  • HB'dan 2922/3 şeklinde sipariş vermiştim. Bunu görünce kuponla 2672/9 şeklinde burdan da sipariş verdim. Bilgi verenden Allah razı olsun. Hepsiburada'da iptal butonu yok, ürünü teslim alınca iade edecekmişim. Onu nasıl çözeceğim bilmiyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GDH80 modeli de 2550 den 2300 e geliyor. Kuponu olmayanlar tık hızında 2500 e 250 kupon mevcut şu an ücretsiz n11 de

• quote:

Orijinalden alıntı: gefeka

HB'dan 2922/3 şeklinde sipariş vermiştim. Bunu görünce kuponla 2672/9 şeklinde burdan da sipariş verdim. Bilgi verenden Allah razı olsun. Hepsiburada'da iptal butonu yok, ürünü teslim alınca iade edecekmişim. Onu nasıl çözeceğim bilmiyorum artık.
    Ürünü teslim alma gelince.

• alınabilecek en güzel şeylerden biri. ev otomatikman 1 oda büyüyor. kesinlikle şart. haftada 3 gün çamaşırlık ortada dursa 3 gün o odayı kullanamazsın. üstüne soluduğun havayı mahvediyor. hayat rezillikmiş önceden.

ısı pompalı ve arçelik grubuysa alınır. fiyat güzel. hassas programı olmasına dikkat edin yeter.

• Çamaşır makinemin boyutları siemens grubu Boyutlar(Y x Gx D): 84.8 x 59.8 x 59 cm

Bunun boyutları ise 84,6 x 59,7 x 65, 4

Üst üste koyabilir miyiz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 11 Kasım 2020; 3:39:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum.

İlaveten benim gibi hassas bir burnunuz varsa evin içinde deterjan/ yumuşatıcı kokusu ve nemin olmaması büyük rahatlık.

• Grundig ürünlere gece 1:30 civarı tüm platformlarda eş zamanlı indirim geldi. Ben bulaşık makinası ve derin dondurucu aldım. Fiyatlar kesinlikle tekrardan yakalanamayacak seviyede. 1960 liraya 7 çekmeceli no frost derin dondurucu alınabiliyor.

• bırak giyside mantarı ev de çamaşır asma-kurutma işi bittiğinden duvarlar da mantar oluşumuna bile engel oluyor diyebiliriz.

• Nereden duydunuz bu bilgiyi?

• Gdh80 gdh92 arasındaki 400 tl fark var değer mi bu farka?

• Milliyet Emlak’tan bir blog sayfasının bu çıkarım için yeterli bir kaynak olmayacağını düşünüyorum.

Başka güvenilir bir kaynağa ulaşırsanız paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.