< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 11:15:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 11:15:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyaz eşya alıyorsunuz hem de 50 kiloluk. Çocuk oyuncağı gibi iptal kabul etmemeleri normal. Esnaftan aldığını düşünün, ödemeyi yapıp kapıdan çevirseniz adam sövmez mi? Uzak mesafeli sözleşme diye suyunu çıkarmamak lazım.
200 lirayı küçümsemiyorum, alanlar 5 dk da 2500 lirayı verebiliyorsa parası var demektir. Ölücülükten de ziyade ayıp artık bu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ben balkona vs koymayı düşünüyorum ama kurutma makinelerine dair bilgim sıfır :) öneren olur mu bu arkadaşı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 9:20:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 11 Kasım 2020; 3:39:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Grundig ürünlere gece 1:30 civarı tüm platformlarda eş zamanlı indirim geldi. Ben bulaşık makinası ve derin dondurucu aldım. Fiyatlar kesinlikle tekrardan yakalanamayacak seviyede. 1960 liraya 7 çekmeceli no frost derin dondurucu alınabiliyor. |
bırak giyside mantarı ev de çamaşır asma-kurutma işi bittiğinden duvarlar da mantar oluşumuna bile engel oluyor diyebiliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |