Şimdi Ara

Grundig DSR 8200 hakkında... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
11
Favori
29.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

nereden aldınız

http://bekoanabayi.com/

Alıntıları Göster
    Uydu alıcısı geldi. Kanal listesi yükleyebiliyor muyuz bu cihaza? Varsa bir kanal listesi harika olur.

• Efsane uydu alicisi, ci+ destekliyor. Baska bulamazsiniz
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bende iki tane grundig uydu alicisi var bir tanesinj satacam almak isteyen arkadasa uyguna veririm hicbjr arizasi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Arkadaslar bende iki tane grundig uydu alicisi var bir tanesinj satacam almak isteyen arkadasa uyguna veririm hicbjr arizasi yok
    http://s5.dosya.tc/server2/glpowp/Kanal_Editoru.rar.html

Kanal editörü

kanal listesini çekip,kendinize göre dizip atabilirsiniz,cihaza. Program tablosu üzerinde 4658 tuşlarsanız oradan usb ye alınıyor kanal listesi.
  • Editörü soran çok ama indiren yok. Şaşırdım aynı zamanda arçelik beko tv lerede uyumlu
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamkaya

Teşekkür ederim.
    8350 modelini satın aldım. Dün İzmir'den kargoya verildi bugün elime ulaştı. Fiyat 199 TL ama N11 indirimiyle 188 liraya geldi kargo dahil.

3 tuner olması beni cezbetti. Malzemesi kaliteli özellikle kumandası çok kaliteli bir smart tv kumandasına benziyor.
    Kurulum hızlı ve basit. Redcell arkadaşın paylaştığı kanal editörü ile kanalları sıralamak kısa sürdü.
    Cihazı SAMSUNG UE-46ES8000 ile kullanıyorum. Daha önce D-smart kullanıyordum daha sonraki next/goldmaster cihazlarda o parlak görüntüyü yakalayamamıştım.
    Bu cihaz D-smart kadar kaliteli gösteriyor. HD kanallardaki görüntü kalitesi beni çok tatmin etti. SD kanallardaki görüntü bozukluğu çok ilgilendirmiyor çünkü izlediğim SD kanal yok.

HBB tvyi denedim şuandaki internetim akk nedeniyle 3 mbit. buna karşın sorun olmadı bir bölüm dizi bile seyrettim.

Yazılım desteği yok diyen arkadaşlar vardı. Cihazı internete kablosuz bağladığımda çat die güncel yazılımı kendi buldu ve kendini güncelledi.
    Cihaz bi smart receiver olduğu için grundig e özgü bazı uygulamalar var. digiturk play dahil 20-30 uygulama var ancak hiçbirini denemedim.

DLNA menüsü samsung tvdeki gibi devamlı aktif değil.yani pc yada telefondan cihaza resim/video aktaracaksanız kaynak menüsünden DLNA 'ya geçmeniz gerekiyor.
    DLNA üzerinden resim ve video oynattım. Video full hd olduğundan 30 saniye sonra bağlantı nedeniyle kısa takılmalar oldu ancak oynatmada hiçbir sorun yok.
    Ben DLNA olarak yine tvnin kendisi üzerinden izlemeye devam edeceğim.

USB kayıt menüsü gayet kolay ve kullanışlı. Canlı yayın kaydedilirken kaydedilmiş dosyayı izleyebiliyor isterseniz canlı yayına dönebiliyorsunuz. Siz kaydedilen dosyayı izlerken cihaz canlı yayını kaydetmeye devam ediyor. Kaydedilen görüntü de başarılı.

Fırsat bulduğumda karasal yayındaki performansını da ölçmeye çalışacağım.

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/grundig-dsb-8350-hd-uydu-alici-cihaz-P102551499

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanselanik

8350 modelini satın aldım. Dün İzmir'den kargoya verildi bugün elime ulaştı. Fiyat 199 TL ama N11 indirimiyle 188 liraya geldi kargo dahil.

3 tuner olması beni cezbetti. Malzemesi kaliteli özellikle kumandası çok kaliteli bir smart tv kumandasına benziyor.
    Kurulum hızlı ve basit. Redcell arkadaşın paylaştığı kanal editörü ile kanalları sıralamak kısa sürdü.
    Cihazı SAMSUNG UE-46ES8000 ile kullanıyorum. Daha önce D-smart kullanıyordum daha sonraki next/goldmaster cihazlarda o parlak görüntüyü yakalayamamıştım.
    Bu cihaz D-smart kadar kaliteli gösteriyor. HD kanallardaki görüntü kalitesi beni çok tatmin etti. SD kanallardaki görüntü bozukluğu çok ilgilendirmiyor çünkü izlediğim SD kanal yok.

HBB tvyi denedim şuandaki internetim akk nedeniyle 3 mbit. buna karşın sorun olmadı bir bölüm dizi bile seyrettim.

Yazılım desteği yok diyen arkadaşlar vardı. Cihazı internete kablosuz bağladığımda çat die güncel yazılımı kendi buldu ve kendini güncelledi.
    Cihaz bi smart receiver olduğu için grundig e özgü bazı uygulamalar var. digiturk play dahil 20-30 uygulama var ancak hiçbirini denemedim.

DLNA menüsü samsung tvdeki gibi devamlı aktif değil.yani pc yada telefondan cihaza resim/video aktaracaksanız kaynak menüsünden DLNA 'ya geçmeniz gerekiyor.
    DLNA üzerinden resim ve video oynattım. Video full hd olduğundan 30 saniye sonra bağlantı nedeniyle kısa takılmalar oldu ancak oynatmada hiçbir sorun yok.
    Ben DLNA olarak yine tvnin kendisi üzerinden izlemeye devam edeceğim.

USB kayıt menüsü gayet kolay ve kullanışlı. Canlı yayın kaydedilirken kaydedilmiş dosyayı izleyebiliyor isterseniz canlı yayına dönebiliyorsunuz. Siz kaydedilen dosyayı izlerken cihaz canlı yayını kaydetmeye devam ediyor. Kaydedilen görüntü de başarılı.

Fırsat bulduğumda karasal yayındaki performansını da ölçmeye çalışacağım.

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/grundig-dsb-8350-hd-uydu-alici-cihaz-P102551499

Alıntıları Göster
    Küçük odadaki TV için 8350 modelini aldım biraz önce geldi...Sormak istediğim kasa kalitesi iyi deniyordu,metal gibi görünüyordu fakat plastik çıktı..Sizlerdeki de plastik midir?..

• Evet doğan görünümlü şahin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Evet doğan görünümlü şahin gibi
    Arkadaşlar bende de 8350 modeli var kumandanın orta tuşlarında lgılama problemi sizlerde de bu problem varmı
  • chatter C kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aydır kullanıyorum o modeli ve kumandayla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Ben 3 aydır kullanıyorum o modeli ve kumandayla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
    Panasonic Neo Plazma ve bisskey çözme özelliği olmayan D-smart CI Modül var.

CI Modülün, CI + modül ile değiştirilmesini önerirmisiniz .

Grundig Dsr 8200 yerine 4 K yayınları destekleyen Dsb 7170 'i mi alayım .

Bir de 2 yıl sonra TiVibu ya geçersem TiVibu nun modülünü kullanabilirmiyim .
  • Grundig'in sitesine girdim. Bir tane bile uydu alıcısı yok. Bu Nasıl iştir anlamadım. Halbuki burada anlatılanlardan sonra çok beğendim ve almaya karar vermiştim. Piyasada var ama, onlar elde kalanlar mı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinquanta

Grundig'in sitesine girdim. Bir tane bile uydu alıcısı yok. Bu Nasıl iştir anlamadım. Halbuki burada anlatılanlardan sonra çok beğendim ve almaya karar vermiştim. Piyasada var ama, onlar elde kalanlar mı anlayamadım.
    Arkadaşlar şimdi hangisi daha iyi 8200 mü 8350 mi birbirlerine üstün yanları neler ?
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    8350 en yenisi olmalı. Internette iki yerde var. Fiyatları 270 TL nin üzerinde. Halbuki insanlar 100 TL ve altına almışlar. Artık üretilmedği için bayilerde de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 20 Ekim 2016; 14:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinquanta

8350 en yenisi olmalı. Internette iki yerde var. Fiyatları 270 TL nin üzerinde. Halbuki insanlar 100 TL ve altına almışlar. Artık üretilmedği için bayilerde de yok.
    8200 modeli 720p/İ oynatıyor ancak 1080p/i dosyaları desteklemiyor 8350 1080p/i konusunda başarılı mı arkadaşlar.
  • Nette buldum yan odaya bir tane daha 8200 hd aldim, kartin varsa filbox, digiturk, teledunya ne kadar modul kart varsa hepsini destekler, usb kayit yapar 10 numara
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Link verirmisin bir tane de ben alayım
  • isteyene veririm bende var bir tane kullanılmış ama çok temiz,atıl duruma geçti tv nin uydusunu kullanınca.
  • Hangi model? Özellikleri nedir? Ne fiyat istiyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.