Şimdi Ara

grundig 1020 netbook webcam driver sorunu ( bilenler lütfen yardım etsin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arçeliğin resmi sitesin'den driver'ını indirmeme rağmen WebCam Installer 3.30 tıkladığımda no camera device hatası veriyor driver'ı 100 kere kurup sildim aynı hata devam etmekte.

grundig müşteri temsilciini aradım onlarda çare olamadı. 2-3 yöntem söylediler bi işe yaramadı.

bu grundig 1020 netbooğu aldığıma alacağıma pişman oldum..

bu sorunu çözen varsa veya çözüme çare olacak birisi varsa sevinirim.

şimdiden yardımlarınız için tşk ederim

not : f ile n 'ye aynı anda basıp f10 bastığım zaman da açılmıyor webcam

ayrıca aygıtlarda görmüyor webcam'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwq -- 22 Şubat 2012; 23:01:27 >

Klavyede sol altta Fn tuşu var bahsettikleri tuş bu tuştu
    Ben sana yine her ihtimale karşı senin cihazındaki Bison marka webcamın driverini vereyim
    http://drivers.softpedia.com/downloadTag/Bison+Webcam+Driver
    Benim Haier marka Laptopumda aynı webcamı kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focuser -- 26 Şubat 2012; 21:19:13 >
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama, belki bundan sonra bu sorunu yaşayanlara yardımcı olması için yazıyorum. şu an bu satırları da grundig 1020 netbookumdan yazıyorum..
    arkadaşım, ufak bir püf noktası var, onu yapmazsan bin kere de olsa kamera çalışmaz:)) ben de aynı sorunu yaşamıştım çünkü..
    olay şu.. eğer formattan sonra fn ve f10 tuşuna basmaz ve kamerayı aktif hale getirmezseniz driverı kuramaz ve cihaz yok veya donanım bulunamadı hatası alırsınız.. hepsi..
    önce fn tuşuna basın, bırakmayın sonra da f10 tuşuna bir kere dokunun yeterli.. selamlar saygılar
    önce fn tuşuna basın, bırakmayın sonra da f10 tuşuna bir kere dokunun yeterli.. selamlar saygılar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.