Bildirim
Grundig 1020 Format Atma Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
Grundig NB 1020 de recovery varmı? Lisanslı win 7 starter var cihazda, fabrika ayarlarına nasıl geri dönebiliyor. Usb den mi eski haline göre dönecek sistem, ilk haline nasıl dönüyor bu model yapan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 12 Ekim 2012; 19:40:40 > -
laptoplarda recovery bölümü ya da kurulum dvd si olmak zorundadır. ama artık kurtarma bölümü koyuyorlar.
o da muhtemelen cihaz kapalıyken özel tuşuna basınca ((açılırken ekranda da yazabilir filanca tuşa basın diye)) çalışır ve size ilk gün ki haline döndürmenizde yardım eder.
kullanma klavuzuna bakın. o özel tuş ya da tuş kombinasyonu her marka da farklı olabilir. bu yüzden falanca tuşa bas diyemem.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- denetim masası kısayolu
- bin dosyası açma
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- telefon ısınması neden olur
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- pc otomatik kapatma
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X