Şimdi Ara

Grip nedir? ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    grip nedir?
    ne gibi kullanım kolaylığı sağlar?
    normal bataryalara göre ne kadar fazla enerji sağlar?
    sizce olmazsa olmazlardanmıdır?
     Grip nedir? ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olugenu -- 27 Mayıs 2011; 1:21:13 >

• F. makinelerinde normalde tek batarya yuvası vardır bunun üst kısmını batarya yerine takarsınız iki batarya yuvası olur iki batarya kullanırsınız çekebileceğiniz foto sayısı iki katına çıkar birde portre çekmek için yan tuttuğunuzda tutma kolaylığı sağlar üzerinde deklanşör ve birkaç tuş bulunabilir olmassa olmazmı; yaptığınız şeyle alakalı ben şahsen portre çekmiceksem yedek batarya ile gezerim
  • Grip ekstra pil ömrü ve dikey kadraj çekimleri için kullanılır genel olarak. Pil avantajı kısmına gelirsek çok sayıda kalem pil veya 2. orjinal batarya şeklinde seçeneklerimiz var. Bunun yanında Nikon'un bazı gövdelerinde grip makineye fps bakımından bir avantaj sağlıyor; mesela D300 6fps iken griple 8fps'ye çıkıyor (Sadece kalem pil ve En-el4a batarya ile). Ayrıca BD-D10 grip ile orjinal batarya da gövde içinde kalır.

Ayrıca daha dengeli bir tutuş sağlar, daha stabil durabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Mayıs 2011; 1:28:30 >
  • ha birde benim merak ettiğim bişey var orjinal olup olmaması çok sorun olurmu yani garanti dışı kalması yada kalitesiz olması gibi bir sorunla karşılaşabilir miyiz? orjinal bg ler çoook pahalı

pil>>>batarya aparatları var bir batarya yerine 4 tane şarj edilebilir pil kullanılabiliyor Şarzlı pillerle alakalı bi konu vardı bak bulamadım şimdi Ş.piller bazı kimseler ş.pil kullanıyor avantajları nelerdir yazarlarsa memnun olurum
  • genelde dikey kadraj çekimleri için olmazsa olmaz derler ama amaç makinaya heybet kazandırıp dikkat çekmektir
    birgün arkadaşla fotoğraf çekmeye çıkmıştım arkadaşın makinada grip ve tele lens vardı.benim makinada minicik bi prime lens
    16-17 yaşlarında bir genç kız yanındaki arkadaşını dürtüp "oha makinaya bak" dedi
    arkadaşla biraz uzaklaştık,arkadaşım durdu gribi çıkarıp çantasına koydu
    ama kişiliği oturmamış insanlar gribe bayılıyor.ha tabi gerçekten gerektiği için kullanan kullanıcılarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

genelde dikey kadraj çekimleri için olmazsa olmaz derler ama amaç makinaya heybet kazandırıp dikkat çekmektir
    birgün arkadaşla fotoğraf çekmeye çıkmıştım arkadaşın makinada grip ve tele lens vardı.benim makinada minicik bi prime lens
    16-17 yaşlarında bir genç kız yanındaki arkadaşını dürtüp "oha makinaya bak" dedi
    arkadaşla biraz uzaklaştık,arkadaşım durdu gribi çıkarıp çantasına koydu
    ama kişiliği oturmamış insanlar gribe bayılıyor.ha tabi gerçekten gerektiği için kullanan kullanıcılarda var.

türk milleti hep büyük olanı ister :D onu iyi bişey sanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 27 Mayıs 2011; 5:14:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.