Şimdi Ara

GRIP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biri FPS biri Yarış olarak iki oyun gördüm ikisininde konusu göremedim açayım dedim ilgilenen olursa.

Sistem Gereksinimleri

MINIMUM:

Processor: 2.4 Ghz+ Dual Core
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics: Geforce 560 or Radeon 6850
    DirectX: Version 10
    Storage: 2 GB available space
    Additional Notes: Gamepad recommended

Önerilen:
    Processor: 3.0 GHz+ Dual core
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: Nvidia 760 or Radeon 270
    DirectX: Version 11
    Storage: 2 GB available space
    Additional Notes: Gamepad recommended

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 3 Şubat 2016; 23:32:53 >

• Bende bu oyunun konusunu açmaya gelmiştim hemen alıyorum oyunu içerik olarak az olsada oyun çok hoşuma gitti.Erken erişimde eğer oyunu alıp destek çıkarsak hızlıca gelişecektir.
  • Aldıkdan sonraki görüşlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Aldıkdan sonraki görüşlerini bekliyoruz

Oyun 2 şubatta erken erişime açıldı.%95 olumlu yorum var bende olumlu inceleme yaptım ama eğer oyunu oynamak için alacaksanız iyi düşünün çünkü içerik çok az.Arabalar takla atsa bile yapısı gereği sürmeye devam edebiliyorsun.Ben hemen aldım çünkü böyle bir oyun çıkmasını çok isterim amacımda destek olmaktı.İçerik olarak çok az ama zamanla gelişecektir erken erişim sonuçta.

Yapımcı ekip 2016 sonuna kadar son sürümü çıkarmayı umut ediyoruz 2017'de de desteklemeyi isteriz diyor.
    1 vehicle (12 skins) Araba dediğim gibi takla atsa bile aynen devam edebilecek yapıda olduğu için kaplama üzerinden farklılık yaratmışlar değişik modellerde gelebilir tabi.
    3 Game modes (Race, Arena & Playground)
    7 Levels (some WIP)
    4 Weapons (Homing missile, machine gun, mine, leader rocket)
    2 Power-ups (Shield, Turbo)
    7 Ingame music tracks
    Play single player (against AI) or Split-screen with a friend

Steam incelemem ;

Erken erişimde olduğu için harita sayısı doğal olarak az.Grafikler ve patlama efektleri çok güzel.Oynanış zor , haritalarda farklı yollar mevcut herkes aynı yoldan gitmek zorunda değil.Bu türe özlem duyduğum için oyunu alarak yapımcılara destek olmak istedim.Bu oyunun geliştiğini görmek isterim umarım yapımcılar oyuna gereken desteği verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Şubat 2016; 11:18:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.