Şimdi Ara

GRIM FANDANGO'YU NASIL BİLİRSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar zamanında oyun dergilerinde bu oyunu görürdüm ama hiç oynamadım. 1998 senesinin oyunu ,bu kadar zaman geçtikten sonra oynanır mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 18 Aralık 2010; 2:50:48 >

• adventure efsanesidir tek kelimeyle ama ps bölümü ile ne alaka? pc oynuydu grim fandango
  • Playstation bölümündekilerin oyun bilgisi daha geniş o yüzden buraya açtım
  • grim fandango, sanitarium, monkey island ve broken sword serisi bunca yılın geçmesi önemsenmez her daim oynanır
  • Daha bu yaz Grim Fandango'yu buldum ve yeniden oynadım..Ne kadar güzel bir adventure oyun yapmışlar zamanında yine hayran kaldım fakat bir o kadar güzel hatta daha çok sevdiğim bir oyun vardır : sanitarium
  • Tim Schafer ustanın elinden çıkmış gelmiş geçmiş en iyi adventure oyunlarından biri olur kendileri bence hala ondan iyisi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Daha bu yaz Grim Fandango'yu buldum ve yeniden oynadım..Ne kadar güzel bir adventure oyun yapmışlar zamanında yine hayran kaldım fakat bir o kadar güzel hatta daha çok sevdiğim bir oyun vardır : sanitarium

kesinlikle reyiz cCc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper oyundur.Türkçe patch'i de mevcut bildiğim kadarıyla.
  • ebay'de orijinalleri çok pahallı Türkiyede bulunmaz mı acaba?
  • güzel oyun efsanedir
  • grim fandango,monkey island,broken sword,simon the sorcerer,discworld bu adventurelar nasıl unutulabilir ki :))
  • Playstation bölümünde görünce birden "aha PSN'e geliyor galiba remake" olarak dedim. Başlığa gelince, hala ondan daha iyisinin olmadığını düşünenlerdenim. Gerçek manada efsanedir. Eğer oynamadıysan kesin oyna dostum, kaçırma.
  • Sanitarium ve Pscyhanouts gibi muhteşem bir oyundur.Bir daha çıkmayacak olması üzücü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.