Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
34
Favori
106.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darion

    İnternetten oyunu araştırıp kendince bir cevap bulabilirsin. Çünkü bunlar kişisel zevkler biraz ve bu oyunu oynayan grafikten çok mekaniklere, hikayeye ve içerik zenginliğine bakar bana göre. Bazısı torchlight ın göz yormayan basit grafiklerini severken, bazısı diablo ve ya başka bir oyunu tercih edebilir.

    Tamam da sana göre nedir? Yani sen nasıl değerlendiriyorsun grafikleri?

    Not: Oyun=grafik gibi bir laf ağzımdan çıktıysa Allah belamı versin hocam
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    grafik olarak yeterli bir oyun ama optimizasyon düşük sistemlerde sıkıntı yaratabilir
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Diablo 3 -> Tochlight 2 = Grim Dawn -> POE
  • Bir kaç iyi eşyadan sonra elite yapıyorum artık.Ölmeden gidiyorum ama tabi biraz yavaş oluyor :)

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 29 Aralık 2015; 9:29:08 >
  • Vay vay legendaryler düşmeye başlamış maşallah. En son gelen patchden sonra oyun sanki biraz optimizasyona ihtiyaç duyuyor gibi. 2 seviye saha geldi biraz daha kolaylaştırılabilir gibi geldi he bide dün multi oynadık şahane ya diablo 2 deki günlerim geldi aklıma bayıldım bi kez daha oyuna? Sizce de öyle değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Evet bazı yerlerde fps düşüyor sıkıntı var yani.Oyundaki hava,atmosfer çok iyi :)
  • Ya valla multi oynayınca daha bi keyif aldım.. Bide legendary nerden düştü sana ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Shaman için düşen HP çalmalı balta baya iş yaptırdı bana elite zorluğunda. Ama en ufak slow/stun yersem mefta benim warden.
    Wendigo totem, pasif hp regen ve çalma ve baltadan gelen hp çalma ile iyi duruyor ayakta. Ama bunlar yoksa çok çok iyi defans lazım karakterlerin ayakta durması için. 10K ya yakın hp, üstüne tamamen en ağır zırhlar ile bile 3-4 saniyede %25 in altına düştüğüm oluyor.5K hpli arcanistim köyde ölür büyük olasılıkla, elite girer girmez
  • EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Normalde düşmüştü act 4 normal mobtan :)

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 29 Aralık 2015; 13:25:23 >




  • Normal mobdan Nasıl düşüyor ya :) bence düzeltirler onu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    aynen normalde düşmemesi lazım
  • Bu oyunu oynanış ve keyif olarak Diablo 3 ile karşılaştırabilecek olan var mı? Ayrıca grafik hiç önemli değil benim için, oyun keyifliyse 8bit bile oynarım :)
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Bu fakir diablosu.Diabloda olan çeşitlikik bunda yok.Ama bu oyun diablo kadar hızlı değil.Şuan 23 lira oyun.Bu paraya hakkını verir.
  • Tek başıma Veteranda denk geldim son bossa 70 civarı öldüm galiba.Ya çok zor yapmışlar ya a benim adamda iş yok.Elitte devam etmeden biraz kassam normalde daha mı iyi olur acep?
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yap.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    1000 saati aşkın diablo 3 oynamış ve şuan 300 saati aşkın grim dawn oynamış biri olarak yanıtlayim;

    Önceliklle yukarıdaki yoruma dayanarak söylüyorum, diablo da olan çeşitlilikten kat ve kat daha fazlası bu oyunda var. Bu çok net ve tartışmaya gerek olmayan bir konu:)

    Gafikleri diablo 3 kadar gelişmiş değil, animasyonlar da diablo kadar iyi değil, fizik de. özetle grafik ve animasyon beklentin olmasın.

    Hack/Slash in en önemli özelliği olan karakter gelişime gelirsek diablo kadar sığ değil tam tersi çok zengin. offical forumlarına girersen daha şimdiden 10 larca süper classlar çıktı bile ortaya. diablodaki gibi tek tip barbar, tek tip DH yok. her classtan onlarca oynanış stili yaratabilirsin. yetenek ağacı inanılmaz detaylı ve her dokunuşunda farklı classlar ortaya çıkabilir. Hybrid buildler de cabası, örneğin uzun bir süre Light Damage ve pet build oynadım. duel wield casterlar... pistol+shield classlar...life steal buildler.... pet classlar.... bu gider de gider. http://grimcalc.com/ buradan classları ve yetenekleri görebilirsin. 15 farklı sınıf var.

    Pasif yeteneklere gelirsek:) zaten diabloyu biliyorsun, ne kadar yetersiz olduğunu da düşünüyorsundur.. grim dawn pasiflere gelecek olursak: itemdan gelenler, devotion pointten gelenler(google yapabilirsin), skill ağacından gelenler, itemlara taktığın zımbırtıdan gelenler, set itemlardan gelenler. belki benim keşfetmediklerim de vardır.

    Farm olayına gelirsek. 3 zorluk var, ve her zorlukta oyuna baştan başlıyorsun. normal/veteran - elite- ultimate. elite gerçekten çok zor, ultimate ise diablo ya göre düşünecek olursan level 65+ rift gibi düşünebilirsin, yani item olmadan yapabilieceğin yer değil. diablodaki rift mantığı bunda yok, bence diablo nun en mantıklı yaptığı şey de rift di. umarım grim dawna da buna benzer bir sistem gelir. sonuçta itemları test etmek ve daha da oyunu zorlaştırmak önemli. grim dawnda farm dungeonlarda yapılıyor, item kovalamak için harita rastgele gezebilirsin vs..

    Multiplayer kısmı ise henüz çok zayıf, diablo 3 ile kıyaslanamaz, sonuçta diablo 3 temellerini multiplayer üzerine kurdu, grim dawn öyle değil. multiplayer beklentin varsa, büyük beklentilere girme.

    Özetle; Animasyon,seslendirme,konu,questler,multiplayer diablo 3 te çok daha iyi. grim dawn da ise: Class Sistemi,Itemlar,Yetenek Ağaçları,Faction ve Nemesis sistemi, Karakter gelişim daha iyi

    Unutmamak gereken şey şu, Oyun daha çıkmadı!! ve her fırsatta daha da geliştireceklerini söylüyorlar. çıktıktan sonra da geliştirmeye devam edecekler. hatta 16 ocak'da yeni güncelleme içeriğini açıklayacaklar. diablo 3 ün ilk çıktığı günleri iyi biliriz:) daha yeni yeni diablo 3 adam oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 30 Aralık 2015; 9:59:46 >




  • fps düşüşleri can sıkıcı.üstten bakış arpg olmasına anlamsız kasmalar oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanGold

    Normalde düşmüştü act 4 normal mobtan :)

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]


    Dostum üstündeki armor karakterine uygun değil ki neden onu kullanıyorsun dps düşük kalmış biraz onu arttırmaya çalış bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam.Şimdi 65 oldum vardı heavy armor giydim onları.Şuan tank durumum çok iyi 3-4 elite üst üste gelmedikten sonra ölmüyorum elite'de ama işte dediğin gibi dps az.Gerçi bleeding ile idare etmeye çalışıyorum ama bossları keserken yavaş kalıyorum.Buda son durum.

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

    Edit: Birde bu spirit olayı saçma değilmi yaw.Takılarda spirit istiyor.Sıkıntı oluyor benim için.Siz ne yapıyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 30 Aralık 2015; 13:20:04 >




  • 20 saat oynadım keşke daha önce alsaymışım diyorum yabancıların deyisiyle tam bir underrated oyun verilecek her kuruşa değer ayrıca herhangi bir FPS sorunu yasamadim şimdiye kadar (lvl 43)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.