Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.877
Cevap
34
Favori
105.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüfek ne alaka yaa dalgamı geçiyor bunlar Diablo 3'ten kesinlikle önce çıkması lazım eş zamanlı çıkarılırsa en büyük kaybı kendi cirolarında hiisederler bitçesini zorlamayan online oyuncuların tercih edeceğini sanmam adam 10 yıl oynayacağı oyun dururken gidip tüfekli oyun almaz heralde
  • Çok iyi bir alternatif Bekliyorum
  • Tüfeğe niye taktınız ki bu kadar kaç zibilyon oyunculu wow'da da tüfek var oynayan oynuyor yine
  • Tüfekteki maksat bence farklı bir karakter yapılandırmasıyla ilgili...İsteyen alır isteyen almaz size kalmıs...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YrkndrY

    Tüfeğe niye taktınız ki bu kadar kaç zibilyon oyunculu wow'da da tüfek var oynayan oynuyor yine

    Torchlight'da da vardı ve gayet sevdiğim, benimsediğim bir karakterdi. Bunda da bir karakterin dediğin gibi böyle bir özelliği olacaktır. Biraz değişiklik olsun. Hep ok yay olacak değil ya
  • Benim tüfeğe karşı kötü bakmamın sebebi şu;Ben yay hastasıyım ve oynadığım her oyunda %90 ihtimal ile okcu karakter ile oynarım.Tüfek olunca yay olmuyor yoksa tüfek ile bi alıp veremediğim yok.
  • Arkadaşlar, oyunun çeşitli dillere çevirilmesi hakkında sorulan sorular var. Text'ler düzenlenebilir nitelikte olacakmış; fakat bu işin peşini erkenden bırakmamak lazım, zira stüdyo hayranlarının sesini dinlemek istiyor ve sıklıkla cevaplıyor her şeyi. Zira, yeni kurulan ve kalkınmaya çalışan bir stüdyo olacak. Çoklu dil seçenekleri arasında kendi dilimizin olması büyük farklılık yaratırdı.

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

    Ayrıca lütfen oyuna destek olalım arkadaşlar. Kendi adıma olacağım en azından. En düşük versiyonunu alsanız, dışarı çıkıp yiyeceğiniz 2 Fastfood ücretine denk gelir. İkisi de zevk verir, ama en azından bir tanesi kalıcı olur. Ben sırf stüdyo kalkınsın da, ileride de TQ2'yi geliştirmeye başlasın diye alacağım. Hayranlarla içli dışlı olan bir firma olması, kendilerini daha da yüceltti gözümde, tebrik etmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 30 Ağustos 2010; 4:03:59 >
  • @Blackworms eğer Titan Quest'de ki atmosfer yakalanırsa ben ve 5-6 arkadaşım daha orjinal almayı düşünüyoruz ki o atmosferin yakalanacağını düşünüyorum.

    Fakat oyun 2011'in son çeyreğinden önce çıkmaz diye düşünüyorum.
  • Çok özledim vallahi güzel bir hack n slash, titan quest den daha iyi olucak gibi diablo 3 çıkmadan tadına bakarız, almayı düşünüyorum.
  • Uzun bir aradan sonra yeni bir ekran görüntüsü daha yayınlandı.

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
  • sacred 2 sarmamıştı.. hadi lan bari bu iyi çıksın şöyle başına kilitlesin. mouse tutmaktan avuçlarımızın içi ağrısın.. titan quest'i de torchlight'ı uzun uzun oynayıp bitirmeden bırakmıştim. diablo tarzı oyunları genelde bitirmeden bırakıyorum hellgate'i de öyle yapmıştım. ama divine divinity vardı bak onu bitirmiştim ve gayet salyamı akıtmıştım..
  • 3 SS daha geldi.

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

    İlk 2 SS Devil's Crossing Prison yani oyunun başlangıç yeri.
  • Valla bazı arkadaşlar grafikleri pek etkileyici bulmasa da ben cok beğendim. Yani bir atmosferi var gibi duruyor SS'ler. Bilhassa böyle karanlık, şeytani bir his uyandırıyor. Bence bomba olacak oyun, bomba...
  • Grafikler müthiş, Titan Quest Immortal Throne 'un grafik motorunun geliştirilmiş halini kullanıyor, Titan Quest'in de grafikleri çok iyiydi zaten.

    Ancak Titan Quest:IT kadar büyük bir oyun olmayacak sanırım, oyun Titan quest episode 1 (Yani sadece Greece) kadar uzun olacakmış diye okudum bir yerde, doğru mudur bilmem, eğer öyleyse en fazla 2-3 günde biten kısa bir oyun olur.
  • Bence güzel olucak arkadaşlar .. Dialoglar çok fazla olursa eğer kötü olur ama umarım Dragon age origins gibi dialoglarla oyunun sonunu belirlemeyiz .. Titan quest gibi olursa her yönden harika olur .. Biran önce çıkması dileği ile ...
  • Yeni bir SS;

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

    Çok hoşuma gitti nedense bu resim.
  • bi arkadaş dragon agedeki gibi çok fazla dialog olmasa daha iyi olur diye yazmış. bencede iyi olur ancak o oyunun hikayesini okuyarak anlayabilseydik ki yakında çevirisi geliyor o zaman müthiş olurdu işte...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackworms
    Arkadaşlar, oyunun çeşitli dillere çevirilmesi hakkında sorulan sorular var. Text'ler düzenlenebilir nitelikte olacakmış; fakat bu işin peşini erkenden bırakmamak lazım, zira stüdyo hayranlarının sesini dinlemek istiyor ve sıklıkla cevaplıyor her şeyi. Zira, yeni kurulan ve kalkınmaya çalışan bir stüdyo olacak. Çoklu dil seçenekleri arasında kendi dilimizin olması büyük farklılık yaratırdı.

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

    Ayrıca lütfen oyuna destek olalım arkadaşlar. Kendi adıma olacağım en azından. En düşük versiyonunu alsanız, dışarı çıkıp yiyeceğiniz 2 Fastfood ücretine denk gelir. İkisi de zevk verir, ama en azından bir tanesi kalıcı olur. Ben sırf stüdyo kalkınsın da, ileride de TQ2'yi geliştirmeye başlasın diye alacağım. Hayranlarla içli dışlı olan bir firma olması, kendilerini daha da yüceltti gözümde, tebrik etmek lazım.

    Ceviri isteginizi Dante'ye iletebilirsiniz, kendisi zaten oyun ile ilgileniyor. Ceviri grublari ile degerlendirir size geri donus yapar.
  • Arkadaşlar oyunun ilk videosu yayınlandı.Buyurun;



    Göremeyenler için;

    http://www.youtube.com/watch?v=l_uWDK2rnJA&feature=player_embedded



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Mart 2011; 2:03:48 >
  • Atmosfer çok iyi yalnız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.