Arkadaslar evlilik hazırlıgı yapıyorum ama beyaz esyalarda bıraz sorunumuz var beyaz esya beyaz olmalı bu gri lerde nerden cıktı kine?ben boyle dusunuyorum ama grilerde hosuma gıtmıyor degıl ama kız arkadasım ılla grı olsun dıyor!Bılgınız varmı beyaz veya grı arasındakı renk ve para faktorunden baska farklı artıları eksılerı nelerdır mesela grıler ıcın zor temizleniyor dıyorlar bunun gıbı hangısını onerirsiniz tavsıye edersınız yardımcı olursanız cok sevınırım!
Aslında gri daha güzel ve estetik duruyor, beyaz renk zamanla sararma yapıyor eşyalarınız, özellikle güneş alan yerde duruyorsa. Gri renk, beyaz renge oranla biraz daha pahalıdır, ama çok fazla değil, pahalı olan paslanmaz çelik ürünlerdir (inox) Temizlik konusuna gelince; ilk çıkan modellerde böyle bir problem söz konusuydu, fakat şimdi gri renkteki çoğu üründe ve markada ''parmak izi bırakmama'' (antifingerprint) özelliği mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: conywayt
Arkadaslar evlilik hazırlıgı yapıyorum ama beyaz esyalarda bıraz sorunumuz var beyaz esya beyaz olmalı bu gri lerde nerden cıktı kine?ben boyle dusunuyorum ama grilerde hosuma gıtmıyor degıl ama kız arkadasım ılla grı olsun dıyor!Bılgınız varmı beyaz veya grı arasındakı renk ve para faktorunden baska farklı artıları eksılerı nelerdır mesela grıler ıcın zor temizleniyor dıyorlar bunun gıbı hangısını onerirsiniz tavsıye edersınız yardımcı olursanız cok sevınırım!
Beyaz eşyayı rengine göre değilde işinize yarar özelliklerine göre seçin,burada bir arkadaş,beyaz eşya almıştı bulaşıkmı,çamaşırmı tam hatırlayamadım ama sırf gri alacagım diye dikkat etmemiş ve aldığı üründe aqua stop özelliğini atlamıştı bunuda ancak evde kullanma kılavuzunu okuyunca anladı,işin özü rengi falan boşverin işinize yarayacak özelliklere konsantre olun
quote:
Renkli ürünler ikiye ayrılıyor. Biri boyalı ürünler;bunlar beyaz yerine gri boyalı modellerdir.Beyazlarla fiyatları yakındır.30-50YTL civarı farkeder. Kaplamalı ürünler:Bunlarda boya değil,direkt dış kaplama malzemesi kullanılır.En çok paslanmaz çelik(inox)kullanılmasının yanında aluminyum modeller de mevcut.Temizleme zorluğu bu modellerde çıkıyor.Ancak afacanın da dediği gibi şimdiki ürünlerde antifingerprint(parmak izi bırakmama)özelliği var.Bu ürünlerde çeliğin üstü temizliği kolay olan özel bir film tabakası ile kaplanıyor.Böylece parmak izi,su lekesi,renk değişimi gibi problemler olmuyor.Alırken bu ibareye dikkat edin. Boyalı ürünlerin bazılarında da plastik yüzeyin çizilmemesine dikkat etmek lazım.Çizildiğinde beyaz yüzey ortaya çıkabiliyor.
Bütçe veririseniz tavsiyede bulunabilirim.
Arkadaslar ılgınıze cok tesekkur ederım cok yardımcı oldugunuz en azından bıraz daha bılgılendım gercekten teskkur ederım hepınıze allah gonlunuze gore versın saygılar
quote:
Arkadaslar ılgınıze cok tesekkur ederım cok yardımcı oldugunuz en azından bıraz daha bılgılendım gercekten teskkur ederım hepınıze allah gonlunuze gore versın saygılar
Model seçiminde de yardımcı olabilirim.
tesekkurler hocam yardımlarınız ıcın televizyon ve buzdolabı aldım ıkısıde beko bulasık makınası ve fırın vestel!ıyı kotu bılemem vestelı bende onermiyorum ama olan oldu sız ne dersınız?
tesekkurler hocam yardımlarınız ıcın televizyon ve buzdolabı aldım ıkısıde beko bulasık makınası ve fırın vestel!ıyı kotu bılemem vestelı bende onermiyorum ama olan oldu sız ne dersınız?
tv arçelik kötüdür bu işi beceremiyorlar buzdolabı olabilir.
Vestel bulaşık makinelerinden ithal olanı aldı iseniz iyidir yerli ise tavsiye etmem fırında ise whirpool serilerindense iyidir
quote:
Televizyon ve Buzdolabı Beko olabilir (aslında olmasa daha iyiydi ama çok da kötü değil), Fırın Vestel olabilir ama bulaşık makinesini mutlaka iade edin bence. Vestel beyaz eşyada çok kötüdür onun yerine bulaşık makinesinde Siemens veya Bosch tercih etmelisiniz. Fiyat verirseniz yardımcı olabiliriz
Buzdolabınız fena değil. TV maalesef iyi değil. Bulaşık makinesi gri model ise iyi,çünkü Fransız malı Electrolux'ün üretimidir.Vestel'le bir ilgisi yoktur.Oldukça iyi bir makinedir.
Fırın da iyidir.Vestel fırında bazı serileri kötü yapsa da şu an satılanlar iyi.
Allah'tan çamaşır makinesi ve buzdolabını Vestel almamışsınız yoksa başınız fena yanardı.Bulaşık makinesinde de yeni seriyi Vestel üretiyor ve rezalet-taklit bir makina.Umarım o seriden değildir.(hera serisi)
Çamaşır makinesini almadıysanız yardımcı olabiliriz.
Adamın kalbine indireceksiniz yaw
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Adamın kalbine indireceksiniz yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme