Şimdi Ara

GRİ KOC ve digerleri KAZANAMADİKLARİ Sinav icin size tavsiyeler vermesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavsiyeden ziyade sınavın edebiyatını yapmak bana saçma geliyor. Sonuç olarak her sene 2-3 milyon arası kişi giriyor sen de onlardan birisin baktın olmadı mı mezuna kalır bir daha çalışırsın. Yok her gün kalkıp su iç yok fosforlu kalem kullanmazsan başarısız olursun gibi tavsiyeler. Sınava hazırlanan arkadaşlara tavsiyem bunları dinleyip sınavı gözünüzde büyütmeyin. Doğru düzgün bir program hazırlayın ve ona uymaya çalışın. Zaten düzenli çalışan birisi sınav anında falan çok büyük istisna olmazsa iyi kötü bir sıralama yapıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İzlemek istersen izlersin
    Baktın beğenmedin söylenenleri
    Videoyu geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer - Application Development
    METU CENG '25
  • Bu adama neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum. Videolarının içerisinde çok kaliteli olanları var. Ayrıca bu videoların hitap ettiği kitlenin skalası çok geniş. İlk 100'e de 300.000'e de hitap ediyor. Bu sınavda herkesin hedefi aynı değil arkadaşlar anlayın bunu, biraz anlayış gösterin.
    Videodaki bazı söylemler sana hitap etmiyorsa geçersin o zaman pek mühim değil. Zaten önüne çıkan her tavsiyeye uymak da doğru değil. Kendine yararlı olanı seçersin ve uygularsın. Bu konuda fazla kasmaya gerek yok. Ben arada da olsa izliyorum. İyi yerlere nokta atışı yapabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.