Bildirim
Greenwich Coffee yerli mi yoksa yabancı işletme mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu işletmeden Kadıköy'e giderken bende gördüm ismine bakarsak İsviçre asıllı bir firmaya benziyor büyük ihtimalle yabancı sermaye çıkması yüksek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Minibüs yolunda mı gördünüz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Evet
Evet o zaman aynı yerden bahsediyoruz, burası Ayşekadın daha yeni açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Ayşe kadından geçiyorum o zaman net burası hocam
Kahveleri nasıl acaba merak ettim bi şimdi.
İşe giderken hep buradan geçtiğim için en kısa zamanda ben de denemeyi düşünüyorum
Boşa para harcama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
Yok be birşey olmaz, hatta İstanbul'daysan sanada kahve ısmarlıyayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X