Şimdi Ara

Greenpeace kart bilgilerimi aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, pek anlamıyorum bu konulardan ama olay şöyle gerçekleşti tam duşa gircekken greenpeaceden aradılar bağış için ben olumsuz davransam da uzattılar uzattılar en sonunda başımdan savmak için şifremi vermem olur biter deyip kart numaramı, kullanım tarihini,güvenik kodunu kadına söyledim . fakat şimdi kafama dank etti şifresiz sanırım çekim yapabiliyorlar? mümkün müdür böyle bişey arkadaşlar öğrenciyim bn bağış yapcak durumum yok nasıl önleyebilirim bunu??

• Salak mısın sen de? Kart numarası, güvenlik kodu, üstüne bir de tarihi verilir mi?
    Öğrenciyim, veremem de kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

iyi günler arkadaşlar, pek anlamıyorum bu konulardan ama olay şöyle gerçekleşti tam duşa gircekken greenpeaceden aradılar bağış için ben olumsuz davransam da uzattılar uzattılar en sonunda başımdan savmak için şifremi vermem olur biter deyip kart numaramı, kullanım tarihini,güvenik kodunu kadına söyledim . fakat şimdi kafama dank etti şifresiz sanırım çekim yapabiliyorlar? mümkün müdür böyle bişey arkadaşlar öğrenciyim bn bağış yapcak durumum yok nasıl önleyebilirim bunu??

Hemen bankayı arayıp kartı kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Salak mısın sen de? Kart numarası, güvenlik kodu, üstüne bir de tarihi verilir mi?
    Öğrenciyim, veremem de kapat

verdim bile. alışveriş yaparken şifreyi istediği için şifreyi vermezsem bişey olmaz sandım harbiden salaklık yaptım galiba. düzenli halde para çekcekler hem de nasıl önleyebilirim bunu
  • geçmiş olsum arkakadaşım, bankayı ara yeni kart iste. her ay 50tl gibi bir miktar para çekiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her site veya her kart şifre istemiyor. Bankayı arayıp söyle, başka çaren yok.
  • Kartı hemen online ve telefon yoluyla yapılan alışverişe kapattırın suan kartı boşaltabilirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm gerekli bilgileri vermişsin zaten şifre hiç bi online işlemde sorulmaz. En son aylık min 5 çekim ücretleri vardı senelik 60 çekiyorlar . Konuşurken bi miktar belirttin mi bilemem. GP nin iletişim numarası varsa ara iptal ettir ama bunlar form şeklinde sisteme girildiği için senin bilgilerinin olduğu belki girilmemiştir beklemen gerekebilir.

Ayrıca saf olmayın. telde gp denim diyip tüm paranızı dolandırsalar ne yapacaksın. bu kadar basit inanmayın. geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Her site veya her kart şifre istemiyor. Bankayı arayıp söyle, başka çaren yok.

Hiç bir site şifreyi istemiyor ki zaten :) şifre gereksiz bilgidir. online işlemlerde yeterli bilgi kart no/ arkadaki güvenlik kodu/skt

• quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

tüm gerekli bilgileri vermişsin zaten şifre hiç bi online işlemde sorulmaz. En son aylık min 5 çekim ücretleri vardı senelik 60 çekiyorlar . Konuşurken bi miktar belirttin mi bilemem. GP nin iletişim numarası varsa ara iptal ettir ama bunlar form şeklinde sisteme girildiği için senin bilgilerinin olduğu belki girilmemiştir beklemen gerekebilir.

Ayrıca saf olmayın. telde gp denim diyip tüm paranızı dolandırsalar ne yapacaksın. bu kadar basit inanmayın. geçmiş olsun

bu da tecrübe oldu. gp'yi arasam da bi işe yarayacağını düşünmüyorum o yüzden banka aracılığıyla halletmek istiyorum ve kredi kartını da kullanmam gerekiyor kapatmak dışında yapabilceğim bişey var mı acaba? yenisini istersem sadece numarası vs değişip gelir mi ya da arkadaşın dediği gibi internet ve telefon alışverişine kapatsam yeter mi

• quote:

quote:

tüm gerekli bilgileri vermişsin zaten şifre hiç bi online işlemde sorulmaz. En son aylık min 5 çekim ücretleri vardı senelik 60 çekiyorlar . Konuşurken bi miktar belirttin mi bilemem. GP nin iletişim numarası varsa ara iptal ettir ama bunlar form şeklinde sisteme girildiği için senin bilgilerinin olduğu belki girilmemiştir beklemen gerekebilir.

bu da tecrübe oldu. gp'yi arasam da bi işe yarayacağını düşünmüyorum o yüzden banka aracılığıyla halletmek istiyorum ve kredi kartını da kullanmam gerekiyor kapatmak dışında yapabilceğim bişey var mı acaba? yenisini istersem sadece numarası vs değişip gelir mi ya da arkadaşın dediği gibi internet ve telefon alışverişine kapatsam yeter mi

bankayı arayıp online işlemlere kapattırabilirsin. hatta durumuda anlatırsın.

• abi şimdi salak diycem olmiycak aptal diycem hiç olmiycak.yani varya bazı insanların akıllanması için gerçekten sağlam bi kazık yemesi gerekiyor.ilerde üstüne şirket kurarlarsa hiç şaşırmam
  • beni her ay aynı kadın arıyor.daha önce tshirt falan almıştım greenpeaceden. herneyse bağış için dergimizi istermisiniz diyor.bende üzgünüm kredi kartı kullanmıyorum diyorum.yinede yardımlarınız için teşekkürler diyip kapatıyolar
  • her türlü haareti ettim ben zaten kendime, yok bankayı arayıp verdim ama şidi pişmanım demeye bile utanıyorum napcam bilmiyorum:D
  • quote:

her türlü haareti ettim ben zaten kendime, yok bankayı arayıp verdim ama şidi pişmanım demeye bile utanıyorum napcam bilmiyorum:D

Şaka gibisiniz...

Gpden bağış yapmıştım iptal ettireceğim demeyceksin, kartımı online işlemlere kapattırmak istiyorum diyeceksin komple kapatacaklar şifresiz tüm işlemlere...

Utanırım falan diyorsanda e o zaman konunun cevabı belli. bişey yapmazsan her ay çekecekler ücreti niye sorma gereği duyuyorsunuz

• quote:

quote:

her türlü haareti ettim ben zaten kendime, yok bankayı arayıp verdim ama şidi pişmanım demeye bile utanıyorum napcam bilmiyorum:D

Şaka gibisiniz...

Gpden bağış yapmıştım iptal ettireceğim demeyceksin, kartımı online işlemlere kapattırmak istiyorum diyeceksin komple kapatacaklar şifresiz tüm işlemlere...

Utanırım falan diyorsanda e o zaman konunun cevabı belli. bişey yapmazsan her ay çekecekler ücreti niye sorma gereği duyuyorsunuz

baya sinirlenmişssiniz haklısınız, aradım bankamı kartı iptal ettirdim yenisini istedim sorun halloldu teşekkürler herkese ders olsun:)

• Herkese ders olmaz , sana ders olsun yeter ! Ağabey nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere ?
  • quote:

quote:

quote:

Şaka gibisiniz...

baya sinirlenmişssiniz haklısınız, aradım bankamı kartı iptal ettirdim yenisini istedim sorun halloldu teşekkürler herkese ders olsun:)

Yani hakkınızı aramak için bu kadar çekingen olmayın. Sanki suç işlemişsin de utanacaksın. Ki ısrar etti hayır diyemedim derkende zaten belli oluyor. Millet bunu bildiği için ısrar edip suistimar etmek istiyor zaten

• boyle durumlarda kredi karti kullanmiyorum deyip kurtulabilirsin, kirmak istemiyorsan. ama direk hayir demeyi ogrensen iyi edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.