Şimdi Ara

GreenPeace'den aradılar, para istediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de aramışlardı, maddi destekçi olmamı istemişlerdi, ama "Yaşım 18'den küçük, kredi kartım yok" diyerek yırtmıştım.
    Bugün bi kadın aradı, daha önce de aradıklarını, kredi kartı problemi çıktığını ve bunun için mobil ödeme hizmetini devreye soktuklarını söyledi. 10 lira talep etti, bakiyem olmadığını söyleyip savuşturdum, "peki yeterli bakiyeniz olduğu zaman biz sizi tekrar ararız" dedi, nasıl bilecekse TL yüklediğimi artık.
    Her neyse, daha önce böyle bir olay başına gelmiş olan var mı? Telefonumu yüksek ihtimalle tişört kampanyasından buldular. Bi daha ararlarsa nasıl yırtarım bilemiyorum. Ya da cevap vermem en azından Ama başka numaradan ararlarsa açınca fena FAIL olurum.
    Neyse, bekleyip görücez.

• Beleş tshirt diye dolanıyordunuz ortada noldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Kız Hamdi V2

Beleş tshirt diye dolanıyordunuz ortada noldu ?

+ yandan 8
  • vermiyorum kardeşim beni bi daha rahatsız etmeyin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Kız Hamdi V2

Beleş tshirt diye dolanıyordunuz ortada noldu ?

Wolkwagen tişörtleri yaz sonunda gelecek, Seninki Kaç Santim tişörtlerini gönderdiler diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 23 Ağustos 2011; 20:54:05 >
  • benide aradılar ilk önce kredi kartım yok dedım.pekı baska bı odeme sıstemı olunca yardım eder mısınız dedı? ederız gülüm dedim.dahada aramadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.