Bildirim
Green Lantern (2011) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GREEN LANTERN’E OSCAR ÖDÜLLÜ KADRO
“Green Lantern” filminin 17 Haziran 2011′de gösterime girmesi bekleniyor ama filmde Ryan Reynolds’ın yeralması dışında yönetmen Martin Campbell’ın aldığı bir karar olmadı. Bu sessizlik filmin yapım ekibi için kadronun açıklanması ile biraz olsun bozuldu.
Açıklanan isimlerin Oscar ödüllü isimler olması yapımcıların projeye gösterdiği önemin ispatı diyebiliriz. İşte kadroya katılan isimler:
Dion Beebe: Sinematografiden sorumlu olacak Avustralya’lı sanatçı Oscar ödülünü Memoirs of a Geisha (2005) filmi ile kazandı. Diğer çalışmaları arasında Equilibrium (2002), Chicago (2002), Collateral (2004), Miami Vice (2006), Land of the Lost (2009) ve Nine (2009) gibi başarılı filmler yeralıyor.
Grant Major: Yapım tasarımdan sorumlu olacak Yeni Zelanda’lı sanatçı Oscar ödülünü The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) filmi ile kazandı. Sanatçının kariyerinde Peter Jackson’ın çok büyük bir yer tuttuğunu söyleyebiliriz. Grant Major’ın daha önce yeraldığı projelerin çoğunu Peter Jackson’ın filmleri oluşturuyor: Heavenly Creatures (1994), The Frighteners (1996), Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi ve King Kong (2005).
Ngila Dickson: Kostüm tasarımdan sorumlu olacak Yeni Zelanda’lı bayan sanatçı Oscar ödülünü Grant Major gibi The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) filmi ile kazandı. Diğer çalışmaları arasında The Last Samurai (2003), The Illusionist (2006), Blood Diamond (2006) ve The International (2009) yeralıyor.
Yukarıda isimler dışında Oscar ödülü olmayan ama en az yukarıdaki isimler kadar kaliteli yapımlarda yeralmış Fransız sanatçı François Audouy de “Green Lantern” filminde Sanat Departmanında yeralacak. Son olarak Avatar (2009) filminde yeralan sanatçının diğer filmleri arasında Sam Raimi yönetimindeki üç Spiderman filmi, Men In Black serisi, Pearl Harbor (2001), Minority Report (2002), The Terminal (2004), Charlie and the Chocolate Factory (2005), The Chronicles of Narnia (2005) ve I Am Legend (2007) filmleri yeralıyor. François Audouy’un bu zengin sinematografisi içerisinde Sanat Yönetmeni olarak görev aldığı Transformers (2007) ve Watchmen (2009) filmleri de yeralmaktadır.
Açıklanan isimlerin daha önce yeraldıkları projeler dikkate alınınca DC firmasının “The Dark Knight” filminde yakaladığı “karanlık” havayı “Green Lantern” filminde de yakalamaya çalışacağının sinyallerini açık bir şekilde alıyoruz.
-
Blake Lively'nin, Green Lantern'in sevgilisi rolünde oynayacağı açıklandı.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
DC çok geride kaldı film olayında DC sevmeme rağmen Marvel açık ara önde...
Kesinlikle
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Blake Lively'nin, Green Lantern'in sevgilisi rolünde oynayacağı açıklandı..
Geçen görmütümde inanmamıştım süper bir haber
GREEN LANTERN’E SON TRANSFER
Yönetmenliğini Martin Campbell’ın yaptığı “Green Lantern” filminin 17 Haziran 2011′de gösterime girmesi bekleniyor. Filmde Ryan Reynolds’ın canlandıracağı Hal Jordan / Green Lantern karakterinin sevgilisi Carol Ferris’i ise Blake Lively canlandıracak.
Filmin kötü karakteri Sinestro rolü için en kuvvetli adayın Mark Strong olduğu açıklanmıştı. Filmin diğer kötü karakterlerinden Dr. Hector Hammond rolü için ise Peter Sarsgaard’ın adı ön plana çıkıyor. Dr. Hector Hammond’ın babası Senatör Hammond rolünü canlandıracak aktörün Tim Robbins olduğu bugün haberlere yansıdı. Tim Robbins’in kariyerinde 2003 senesi yapımı “Mystic River” filmi ile “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” Oscar ödülü de bulunuyor. Sanatçı ayrıca 1995 yapımı “Dead Man Walking” filmi ile Oscar ödüllerinde “En İyi Yönetmen” adaylığı da kazanmıştı. O sene Oscar ödüllerinde “En İyi Yönetmen” ödülünü “Braveheart” filmini yöneten başka bir oyuncu kökenli sanatçı Mel Gibson kazanmıştı.
17 Haziran 2011′de gösterime girmesi beklenen “Green Lantern” filminin gündemi hız kazandı. İlk olarak fimi bekleyenleri sevindirek en önemli haberi iletmek istiyorum: Bugün itibarıyla filmin çekimlerine başlandı! İlk çekimin New Orleans’da bir barda olacağı duyuruldu.
Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna katılan üç kişi de belli oldu:
- Abin Sur rolü için Temuera Morrison seçildi.

- Hal Jordan (Green Lantern)’ın arkadaşı Thomas Kalmaku rolünü Taika Cohen canlandıracak.

- Hal Jordan’ın sevgilisi Carol Ferris’in çocukluğu rolünde 11 yaşındaki Jenna Craig‘i seyredeceğiz.

daha fazlası: tıkla._____________________________ -
Şu anda çekimlerine New Orleans’da devam edilen Green Lantern’in başında Warner Bros firması var. Filmin oyuncu kadrosuna yeni katılan Angela Bassett’ın Dr. Amanda Waller’ı canlandıracağı belirtildi. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacağı daha önce açıklanan isimlerse şöyle; Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Tim Robbins, Mark Strong, Taika Waititi ve Temuera Morrison.
Green Lantern ülkemizde 17 Haziran 2011 tarihinde gösterime girecek._____________________________ -
-
Green Lantern: First Flight animasyonunu beğenmiştim, farklı bir süper kahraman. Filmi de güzel olur umarım. _____________________________ -
Green Lantern'in Kostümü CGI Olacak!
Geçtiğimiz ay çekimlerine başlanan Green Lantern’de ilginç gelişmeler oluyor. Green Lantern’in kostümü CGI (Computer-generated imagery) olacak! Endişeye mi kapıldınız? Önce yazımızı bir okuyun…
CGI denince akla çok çakma duran görüntüler geliyor, özellikle konu kostüm olunca ama filmin kostümleri Ngila Dickson’a emanet. Peki, kimdir bu Ngila Dickson? LOTR: The Return Of the King ile Oscar almış, The Last Samurai ile Oscar’a aday olmuş, The Illusionist, Blood Diamond ve The International’ın kostümlerinin arkasındaki isim, Ngila Dickson.
CGI fikri de kendisinden çıkmış zaten. Bundan önce yapılan süper kahraman filmlerinden bir adım ileri gitmek isteyen Dickson, Green Lantern kostümünün biraz ‘uzaylı’ gözükmesi gerekliliğini ve Hal Jordan’ın (ana karakter) aynı sahnede defalarca kostüm değiştireceğini göz önüne alarak böyle bir karar almış.
Hala şüpheleriniz mi var? Kostüm çoktan hazır! Hatta DC’nin şef yaratıcı direktörü Geoff Johns , kostümün son halini görmüş ve çok beğenmiş. Bu adam pek bir şey beğenmez, onu da belirtmek lazım._____________________________
-
Filmde Green Lantern'ın baş düşmanı olacak Hector Hammond'ın(Peter Sarsgaard) makyajlı ilk hali.

Yahu önceden süper kahramanlar çok az sahneye çıkardı. Çıktı mı merak içinde izlemeye giderdim de şimdi "bunun nesi varmış bi bakalım" lakaytlığıyla gidiyorum
Efektler yerli yerinde kullanıldığı ölçüde ve fazla çocuk tarzda olmadığı sürece izlenebilir.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bence filmde Green Lantern Corps'un geçmişine ve mitolojik kısmına girerlerse çok güzel bir film olabilir. Ama şimdilik Hal Jordan'ın üzerinde yoğunlaşacak gibiler. Olsun ben yine de izlerim. 
İşte Ryan Reynolds'ın motion capture kıyafeti.

Tayt bile yakışıyor adama
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Tayt bile yakışıyor adama
Güzel bir film olacağa benziyo
_____________________________ Katılım zamanı: 31 Ocak 2007
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı